9 legjobb pingvin köröm minták

A mai világban a sokszínűség elsődleges szerepet játszik. Az emberek a legújabb stratégiákról és a legújabb technikákról beszélnek, az új márkájú ruházati vonalakról beszélnek, amelyek párosíthatók az ugyanolyan új márkájú kiegészítőkkel, és így tovább. Az új csökkenti a híreket, és a futás a legújabb trendek után csak valami, amiről tudjuk, hogy a csúcson marad. A mai új megjelenés csak a körmére vonatkozik, ahol ma megkerülve a helyi virágos és szőlős köröm mintát, csodálatos kis pingvinek járnak körmein.

Gyönyörű pingvin köröm minták képekkel:

Nézzük meg a 9 legjobb pingvin köröm mintát.

Aranyos kis pingvinek:

pingvin köröm

Kezdje egy fekete alappal, majd a körmökkel. Ez az egyik legkedvesebb pingvin körömápolás, ahol a pingvin egész testével bújva ül a köröm tetején, ahogy a napot tölti. A fekete kabát tetejére rajzoljon egy finom fehéret, két fehér golyóval a szemek és a láb többi részéhez, valamint a csőrét naranccsal.

A homályos szemű pingvinek:

pingvin köröm minták2

Itt ugyanazt az eljárást követik, mint korábban, de ezúttal a pingvinek sokkal bújósabbak, mint valaha. A művészet kivitelezésének módja kiemelkedő, hogy a pingvinek aranyosabbak lehetnek nagyobb szemekkel, enyhe káprázattal, tehát a fehéren belül. A test többi része és a karok aranysárga színben készültek.

A havas éjszakai pingvin:

pingvin köröm minták3

Kezdje a csillogó kékkel, mint a köröm alapját, majd használjon fehér pöttyöket a hóesés érzéséhez. Most a körmök hegyével mutassa meg a havas talajt, és sikeresen készített egy rövid jelenetet az Antarktiszból. Most már csak egy pingvin hiányzik, és így a gyűrűsujjból imádnivaló pingvin lett.

Pingvin úr:

pingvin köröm minták4

Ahhoz, hogy ez a megjelenés egyenes legyen, kezdje el festeni a körmöt, mint minden pingvin mintát, majd adjon hozzá fehér színt, hogy teljessé tegye a testet. Most használjon egy kis fehéret a szemekhez és egy kicsit feketét a pupillák hozzáadásához. A fehér részen rajzoljon egy kis íjat, majd használjon narancsot a csőr és a lábak számára.

Táncoló pingvinek:

pingvin köröm minták5

A pingvinek teljes testét itt mutatták be, de a legjobb dolog ebben a körömápolásban az, hogy az itteni pingvinek mindannyian boldogok és szórakoznak, és a kis pingvinek eltáncolják dicsőségüket. Nagyon sok színt használtak a teljes megjelenés érdekében, kivéve a szokásos fekete -fehér színt. A havat bemutató háttér tovább növeli a megjelenést.

A Baby Penguin Sparkle Edition:

pingvin köröm minták6

A díszítéshez ragasztó vagy ragasztó használatával az imádnivaló pingvinek megjelenése javult. Ennek a körömdíszítésnek a megjelenése lágy mályva színnel kezdődik, amely automatikusan háttérbe szorítja az aranyosságot. Ezután a fehéret használják a test és a szemek és a csőr narancs színének érvényesítésére.

A színes nyomtatott pingvinek:

pingvin köröm minták7

Az alap tiszta, szótlan fehér, és az itt rajzolt pingvinek ideiglenes tapadók, ahol egy sor nyomatot kapsz a körmökről, amelyek ugyanolyan megjelenésűek, hogy a művészet egyensúlya a körmök között tökéletes és kifogástalan legyen. A sál különböző színeinek használata változatosságot kölcsönöz.

Fúj a szélben pingvinek:

pingvin köröm minták8

Az alap fagyos kék, lágy csillogással, az ide rajzolt pingvinek pedig gyönyörűen néznek ki, miközben gondtalanul fújnak a szélben.

Meglepetés pingvinek:

pingvin köröm minták9

Ennek a megjelenésnek a kezdéséhez puha kék színű alapot használjon, majd a fehér színt használja háttérképként. Az innen -onnan bekukkantó pingvinek ezután vonzóbbá teszik a megjelenést.