9 legjobb tipp az otthoni pedikűrre

A pedikűr az egyik módja annak, hogy egy nő tökéletesen ápolja magát. A köröm a test azon része, amely mindenképpen felkelti a figyelmet, különösen a nők körében. A pedikűr egy ápolási eljárás, amelyet férfiak és nők egyaránt használnak a lábakban és a körmökben felhalmozódott szennyeződések és szennyeződések eltávolítására, és felfrissülésre. A nők extra mérföldet tesznek, és körömfestékeket használnak, hogy szép és vonzó legyen. A maximális előnyök érdekében azonban tartson kéznél néhány pedikűr tippet. Használja ezt az ápolási útmutatót, hogy segítsen a sikeres pedikűr kihívásában.

pedikűr tippek

Egyszerű tippek az otthoni pedikűrhöz:

Az alábbiakban említett tippek nemcsak könnyen követhetők, hanem hatékonyak is az eredmények elérésében.

Krémes habkő:

A hatékony pedikűr érdekében mindig krémes habkövet kell használni, amely nagyszerű eredményeket ad. Ezzel együtt sok olyan kő és bozót áll rendelkezésre a piacon, amelyek ízesítve vannak. Csodákat is művelnek. Az egyik legjobb, amit itt ajánlunk, egy borsmentaradír a pedikűrhöz.

A citrom hidratáló hatásai:

Amikor hidratálja a kutikulákat, hogy lágyítsa őket a könnyű eltávolítás érdekében, az egyik legjobb az a termék, amely citromot tartalmaz hatóanyagként. Ez nemcsak a kutikulák megfelelő tisztításában segít, hanem a bőr világosításában és ragyogásában is. Ezeket az előnyöket mindig szem előtt kell tartani.

Hogyan lehet tiszta megjelenést kapni:

Az első fontos dolog az, hogy távolítsuk el a szennyeződéseket és szennyeződéseket a lábakról, hogy a hámlás később sokkal jobb eredményeket adjon. Ehhez a lábakat meleg vízben kell áztatni körülbelül 15 percig citromlével vagy illóolajokkal. A sós víz is működni fog. A vizet tiszta langyos vízre kell cserélni, és a lábakat még 15 percig áztatni kell, mielőtt elkezdené a hámlasztási folyamatot. Így a lábak tisztábbak és frissebbek lesznek a pedikűr után.

Vegyen masszázst:

Azok számára, akik pedikűrözést végeznek valakitől, gondoskodni kell egy jó masszázsról a láb végső tisztítása előtt. Ez mélyen hidratálja a láb bőrét, puhává és tápláltá teszi. Körülbelül 10 perces masszázs javasolt mindkét lábán.

Szárítsa szárazra:

Az embereknek szokásuk törölközővel dörzsölni a bőrüket, amikor szárításról van szó. Ez azonban egy szokás, amelyen változtatni kell. A pedikűr lábakat mindig tiszta törülközővel kell megszárítani, és nem dörzsölni. Ezáltal a táplálék zárva marad, és nem hagy mellékhatásokat a láb bőrén.

Tökéletes körömfesték:

Van egy egyszerű trükk a körömfestési módszerre a pedikűr után. A körömfesték felvitele után jeges vízbe kell mártani a lábat. Ez elősegíti a körömfesték gyors száradását és megakadályozza a maszatolást.

Olívaolaj használata:

A kutikulaolaj helyett könnyen lehet olívaolajat használni a lágyításhoz. Sokkal jobb eredményeket nyújt, mint amire számíthat.

Kövesse hidratálóval:

Minden pedikűr eljárást, miután jól megszárította a bőrt, követnie kell egy ostoba lábkrém vagy bármilyen hidratáló krém felvitelét. Ez segít a bőr táplálásában, és puhává és ragyogóvá teszi a bőrt. Ezt a tippet minden nap kétszer kell követni a következő napokban, reggel a zuhany után és este, mielőtt elaludna.

Maradj jó hangulatban:

A pedikűr nemcsak a lábak tisztítását jelenti, hanem egy módja annak, hogy kényeztesse Önt az élet mindennapi stresszeitől. Ezért nagyon fontos, hogy jó és pozitív hangulatban maradjon pedikűr közben. Ezenkívül ne legyen kemény a lábán.