Hogyan kell csinálni Ombre körmöket

Mindig csoda, hogy mire jutunk. Kezdődött az újabb keverhető hajszínekkel, mint a mályva vagy a kék, majd az új öltözködési stílusba lépett, ahol most egy gondatlanul elrontott hajat sportolhat, és ágy fejének nevezheti. Most végre párosíthatjuk a hippi ruhákat egy tökéletesen egyenes pónival, és ez osztálytényezővé, esetleg új stílusgá válik. Itt találtunk ki új stílusokat a körmeinkre, és ezt az egyiket itt ombre körömnek hívják.

Mi ez?

Hogyan kell csinálni Ombre körmöket

Amikor az ombre kifejezést használjuk, általában a színkeverés típusára vagy mintájára gondolunk, hogy a színátmenet ne legyen pontosan kijelölve. Az Ombre zökkenőmentes átmenetet jelent az egyik színárnyalatról a másikra egy lágy vonalon keresztül, amely összeolvad a két színnel, és gyönyörű mintát eredményez. Ez a körömápolás egyik fajtája, ahol két színt keverhet össze, vagy egyszerűen használhat ombre -t.

Szükséges anyagok:

ombre körmök2

Ehhez a megjelenéshez szükség van egy szivacsra vagy vattacsomóra tartalékként. A szivacsokat könnyebben részesítik előnyben a körmök hibátlan felületének köszönhetően. Legyen kéznél egy q-tip, és néhány pamut- és körömlakklemosó. Döntése alapján tartson két vagy több körömlakkot a közelben.

Az eljárás kezdete:

Hogyan kell csinálni Ombre körmöket

  • Az Ombre körmök, különösen, ha meztelenet választanak, sok elővigyázatosságot igényelnek, ezért kezdje el úgy, hogy áztatja körmeit egy meleg vizes tálban, és lehetséges kéztisztítót vagy szappanhabot lebeg. A körmének tisztának kell lennie, hogy a színe jól tapadjon.
  • Ezt megelőzően, ha bármilyen kézlágyítót vagy hidratálót használt, győződjön meg róla, hogy teljesen törölte le a körméről, hogy a színek jól tapadjanak. Mosás után reszelje vagy vágja körmeit arányosan, hogy egyenlő megjelenést kapjon. Ez azonban nem kötelező pont, ha a körmök már elkészültek és jól reszeltek. Szárítsa meg megfelelően a kezét.
  • A következő lépés egy puha körömlakk vagy alaplakk felhordása, amelynek lehetőleg átlátszónak kell lennie, ha több mint két színt szeretne használni. Használhat akár egyszerű fényű vagy meztelen megjelenésűeket is. Hagyja megszáradni az alaplakkot, és győződjön meg arról, hogy nincsenek dudorok az alaplakon. Ha az alap elkészült, kezdje el az elsődleges színű bevonat felvitelével. Ha csak egy színt használ, akkor nem kell más elsődleges réteget felvinni. Amíg a fedőréteg megszárad, egy vastag műanyag vagy papírlapra öntsön két vagy három cseppet az előírt színű ombre -hatás eléréséhez. Itt használja a körömlakk ecsetet. Itt több színt is használhat. Fogpiszkálóval vagy biztonsági tűvel keverjük össze a színt, majd jöjjön a szivacs használata.
  • Merítse a szivacsot a körömfesték foltjába, majd kezdje el szivaccsal dörzsölni a körömvégeket. Észrevenné, hogy az ombre kezd formálódni. A szivacs állagának könnyen szellőzőnek kell lennie, hogy elkerülje a túl sok színt az átmeneti vonal ombre hatása alatt, ezért gyakran tanácsos a szivacs sarkát használni az átmeneti vonal létrehozásához.
  • Az átmenet, ha megismétlődik, ugyanazt az eljárást követi. Most hagyja megszáradni az ombre részt, majd zárja le a megjelenést egy finom, tiszta fedőréteggel.

Alternatív:

ombre körmök4

A körömfestékeket egy papírcsíkra is felveheti, majd a felső rétegre ragaszthatja, hogy megkapja az ombre megjelenést, ami sokkal egyszerűbb és gyorsabb verzió a szivacsokhoz képest. A kilátások azonban kissé eltérhetnek.