A legjobb körömápolási trükkök a hamis körmök viselése után

A hamis körmök sokféle variációval, színnel és akár különböző kialakítással is rendelkeznek. De körömragasztót kell felvinni, hogy a körmére tapadjon. Káros vegyszereket tartalmaz, és nagyon károsíthatja a körmét. Akár gombás fertőzést vagy körömfoltot is okozhat a körmén. A vegyszerek miatt a körmök is nagyon törékenyek lesznek, hajlamosak a törésre és törésre. Azonban jó körömápolással és házi kezelésekkel rövid időn belül helyreállíthatja körmeit.

Ma elmagyarázzuk Önnek, hogyan lehet megfelelően kezelni és ápolni a körmét, miután hamis körmöket használt.

Körömápolási trükkök:

Lépés: A hamis körmök eltávolítása

Ez a legelső lépés, és óvatosnak kell lennie ezzel a lépéssel. Meg kell élezni és csiszolni a hamis körmöket, hogy lerövidítsék őket. Ha hosszúak, az igazi körmök túl nagy feszültséget éreznek, és károsodást okoznak. A hamis körmöket rövidre kell vágni, hogy könnyen eltávolíthatók legyenek. Ha elég rövidek, akkor mártsa körmeit a hamis körmök készletéhez mellékelt acetonos oldatba. Ha kissé leválik, lassan távolítsa el.

2. lépés: Valami, amire feltétlenül szüksége van

Nagyon fontos erősítő lakk használata, ha hamis körmöket vagy akril körmöket használ. De az első lépés az akril körmök felhelyezése előtt mindenféle alapbevonat eltávolítása, amelyet a körmökre felvitt. Tehát tartsa kéznél az erősítő körömlakkot.

3. lépés: Extra gondosság

Most, miután eltávolította a körméről az egész alaplakkot, használjon olívaolajat, lehetőleg kissé felmelegedve, hogy masszírozza a körmöket. Ezt minden este rendszeres rutinként is megteheti. Ez jó körmöket és puha körmöket eredményez.

4. lépés: Tisztítsa meg a körmét

Most áztassa be a körmét szappanos vízbe vagy vízbe hígított körömápolóba. Használhatja a normál sampont, mint 1 teáskanál, hogy felhígítsa egy tál vízbe, majd mártsa körmeit.

5. lépés: Csiszolás és polírozás

Most szárítsa meg a körmét egy törülközőben, és csiszolja és fényesítse megfelelően. Ha van körömfoltja, óvatosan dörzsölje a felületet, amíg majdnem minden folt eltűnik.

6. lépés: Vágja le a körmöket

Ha gyengék és törékenyek a körmei, a legjobb, ha közepes vagy rövid méretű körmöket vág.

7. lépés: Nyomja meg a kutikulákat és a körmöket

Végezze el a rövid manikűrfolyamatot a kutikula megfelelő visszaszorításával és a körmök reszelésével.

8. lépés: Erősítő körömlakk felhordása

Vigyen fel két réteg erősítő körömlakkot a körmök megerősítésére.

9. lépés: További ellátás

Fürdés után vagy éjszaka vigye fel a körmökre a lehető legjobban E -vitamint tartalmazó kutikulakrémet a körmök masszírozására. Így erősebb lesz a körmöd.

Az étrend fontos szerepet játszik a test összes szövetének és zománcának fenntartásában, legyen az bőr vagy köröm. Az egészséges táplálkozás mindig jó és erősebb körmöket eredményez. Biotinban gazdag ételeket fogyaszthat, például teljes kiőrlésű gabonát és hüvelyeseket, zöld zöldségeket, például karfiolt, hogy jó körmöket kapjon.

A legjobb, ha nem tartja nedvesen a kezét sokáig, és nem engedi, hogy a káros tisztítószerek érintkezzenek a körmökkel, különösen akkor, ha törékeny a körme. Viseljen kesztyűt mosogatás közben, és használjon kézmosó szappant, amely hidratáló elemeket tartalmaz.

Ne használjon túl sok körömlakklemosót, mert eltávolíthatja a körmöket a természetes olajoktól, és hajlamossá teheti a köröm zománcát.

Próbálja ki ezeket a legjobb körömápolási trükköket, és tartsa körmeit egészséges!