Hogyan készítsünk manikűröt otthon?

Nagyon forgalmas világban élünk. Manapság mindenkinek elfoglaltsága van. Ha diák vagy tinédzser vagy akár dolgozó nő vagy anya, akkor nagyon hatékony, ha nem megy szalonba, és marad hátra, és elvégzi a saját manikűrjét. Ezzel időt takaríthat meg, és csökkentheti költségeit is.

Tehát szeretne tudni 9 egyszerű lépést egy szép manikűr készítéséhez otthon?

Ez a cikk pontosan megmutatja, milyen egyszerű otthon csinálni egy szalon stílusú manikűröt.

1. lépés: A régi körömlakkfoltok eltávolítása

Távolítson el minden körömlakkfoltot a körméről egy jó minőségű körömlakklemosóval. A túl sok körömlakklemosó használata megfoszthatja a körmét a természetes olajától. Tehát használjon jó minőségű eltávolítót, mert egy kézzel kevesebb eltávolítóra lesz szüksége a körömlakkfoltok eltávolításához, ugyanakkor nem teszi törékennyé a körmét.

2. lépés: Körömformázás, csiszolás és polírozás

Vágja le a körmöket a kívánt méretre. Most reszelje le a körmöket, hogy a kívánt formát kapja. Különböző formákat adhat nekik, például téglalap alakú, ovális, hegyes és téglalap alakú, lekerekített élekkel stb. Ez attól függ, hogy mit szeretne. Javasoljuk, hogy körömreszelőt használjon egy irányba a simább élek érdekében. Most használja pufferét a felület és az élek csiszolására. Ez természetes fényt biztosít a körmöknek.

3. lépés: A kutikulák megnyomása

Készítsen keveréket egy tálba 5 csésze vízzel 1 teáskanál szokásos samponhoz. Jó, ha van egy üveg speciális körömáztatása, egyébként használhatja a normál sampont. Most merítse bele az ujjait 10 percig. A kutikula lágy lesz. Most egy kutikula toló segítségével nyomja kissé hátra a kutikulákat. Ügyeljen arra, hogy ne nyomja túl sokat a kutikulákat, mert akkor valóban letép egy védő dolgot a körméről. A kutikulák valójában erőt adnak a körmöknek. Tudta ezt korábban?

4. lépés: Tisztítás és hámlás

Vegyen egy enyhe bozótot, és hámlasztja a kezét a csuklóig. Most tisztítsa meg a kezét vízben. Vegye ki. Áztassa és szárítsa meg tiszta törülközőben. Most használjon egy kis kézápolót teljes kézzel, vagy használjon néhány csepp olívaolajat is. Ha kihagyja a hámlasztási lépést, akkor csak akkor használjon olívaolajat vagy kutikulakrémet a körmökre, miután szappanos vízzel szárazra áztatta a kezét. Ez az egyik otthoni manikűr.

Lépés: Vigyen fel alaplakkot

Ideje felvinni az alaplakkot. Vigyen fel legalább 2 réteg alaplakkot, hogy erőt adjon a körmének. Az alaplakk védelmet nyújt a körmöknek. Ha törékeny a körme, normál alaplakk helyett használhat speciális alaplakkot, amelyet körömerősítő alaplakknak neveznek.

6. lépés: Körömlakk alkalmazása

Vigye fel kedvenc körömlakkját, vagy tegyen be egy tetszés szerinti szép körömdíszítést.

7. lépés: Felhordás

Vigyen fel 2 réteg fedőréteget a manikűr védelme érdekében.

8. lépés: Tisztítsa meg tökéletesen az éleket

Vegyünk egy kis darab gyapotot, és tekerjük körbe egy fogpiszkálóval, vagy vegyünk egy piacon kapható pamutrügyet, és mártsuk be acetonba vagy körömlakklemosóba. Tisztítsa meg tökéletesen a körmök széleit, hogy megszabaduljon a körömlakkfolttól.

9. lépés: Tipp

A körmök fényes és erős állapotának megőrzése érdekében éjszaka masszírozza az olívaolajat a körmökre és a körmökre.

Ott van egy tökéletesen elkészített szalon stílusú manikűr otthon. Tehát legközelebb szalonban fogja költeni ezeket az extra pénzeket?

Remélem tetszett ez az egyszerű manikűr otthon. Hagyja visszajelzését!