Hogyan lehet eltávolítani az akril körmöket?

távolítsa el az akril körmöket

Az akril körmök nagyon divatosak. Különböző színekben és mintákban mutatják be a körmöket. Ha az akril körmöket tökéletesen karbantartják és felviszik, akkor évekig maradhatnak. Ezek eltávolítása azonban fájhat, ezért kellő gondossággal kell eljárni az eltávolításuk során. Ha az Akril körmök eltávolításának módját keresi akkor biztos jó helyen jársz! Óvatosan kövesse az utasításokat, hogy elkerülje a hibákat.

Az akril körmök reszelése:

Az akril körmök eltávolítása otthon:

1. Vágja le a körmét:

Fontos, hogy minimálisra vágja körmeit, és használjon körömvágót. Vágja le a lehető legtöbb akrilt. Ha ezt nehéznek találja, akkor álljon meg, és folytassa a következő lépéssel.

2. Reszelje körmeit:

Reszelje le a gél tömítőanyagot reszelővel vagy köröm dimmerrel. Használja az eszköz jobb oldalát az egyes akril körmök reszeléséhez. Annyi akrilt reszelhet le, hogy a körmei szinte akrilmentesek legyenek. Addig reszelje az akrilt, amíg a természetes körmét borító réteg vékony nem lesz. Tegye erőfeszítéseit egy -egy körömre, és folytassa, amíg el nem távolítja a lehető legtöbb akrilt minden körömből. Miután eltüntette az akril minden nyomát, folytassa a következő lépéssel.

3. Ragassza fel az akril köröm szélét:

Kutikula toló segítségével távolítsa el az akrilt a szélekről. Próbáld meg apránként csinálni, mintha túlságosan lecsípnéd, akkor letépi a természetes körmödet. Miután felemelte a szélét, tegye alá a kutikula olló hegyét, és kezdje el az akril vágását. Folytassa az él felemelésével és az akril vágásával, amíg az egész akril eltávolításra nem kerül. Ismételje meg ezt a tanfolyamot minden körömnél, amíg az akril teljesen el nem tűnik. A maradék akril eltávolításához használjon körömpuffert. Formázza körmeit körömvágóval és reszelővel.

Húzza fel Dental Floss segítségével:

1. Ennél a módszernél a fogselymet a körmök alá kell húzni. És mivel a fogselyem húzásához két kezet használunk, ez a módszer egy második személy segítségét igényli.

2. Fogja fel az akril köröm alsó szélét. Csakúgy, mint az előző módszer, használjon kutikulapálcát, hogy enyhén felhúzza az alsó szélét. Most mondja meg partnerének, hogy csúsztassa a fogselymet a köröm széle alá. Most fogja mindkét kezében a fogselyem két végét.

3. Csúsztassa a fogselymet oda -vissza a köröm alá. Mondja meg partnerének, hogy csúsztassa előre és hátra a fogselymet, és húzza felfelé, ennek eredményeként a köröm elkezd lazulni. Tartsa ezt a mozgást, amíg az akril köröm leválik a természetes körméről. Ügyeljen arra, hogy partnere ne rángassa fel túl gyorsan a fogselymet; nem akarja, hogy a természetes körme leszakadjon az akrillal. Ismételje meg az eljárást minden körömmel, amíg mindegyiket eltávolítják. Használjon puffert a természetes körmök tisztításához, amelyek esetleg elhasználódtak a folyamat során.

Áztassa be az akril körmöket acetonban:

Azok, akik megtanulják, hogyan vehetik ki otthon az akril körmöket, az akril körmök eltávolításának megfelelő és legbiztonságosabb módja az oldószer használata. Az akril körmöket csak oldószerrel szabad eltávolítani. A legnépszerűbb oldószer ehhez a feladathoz az aceton. Az aceton a legegyszerűbb és megfizethető módon távolítja el az akril körmöket. Munkáját a polimer láncok kötésének megszakításával teszi. Ha törött vagy fájó bőre van, ne használjon acetont, mert ez fájni fog és fájdalmat okozhat.

1. Vágja le a körmét:

Fontos, hogy minimálisra vágja körmeit, és használjon körömvágót. Vágja le a lehető legtöbb akrilt. Ha ezt nehéznek találja, akkor álljon meg, és folytassa a következő lépéssel. Ügyeljen arra, hogy ne ragadja meg a körömágy egy részét, mert vérzik.

2. Reszelje le a fedőlakkot a körmökről:

Egy finom minőségű pufferreszelő segítségével távolítsa el a festéket, és vegye ki a lehető legtöbb akrilt.

3. Vigyen fel vazelint a körmét körülvevő bőrre:

Az aceton kemény a bőrön, ezért fontos a megelőzésben. Ez a lépés megakadályozza, hogy bőrét irritálja az aceton. Vigyen fel egy kis vazelint a bőrre, zárja le a körmöket, ez gondoskodik a területről az aceton súlyos következményeitől. Ne hagyja ki ezt a lépést, mivel az aceton szárító hatása miatt a bőr súlyos romlásával szembesülhet

4. Öntse az acetont egy tálba:

Használjon 100 % acetont. Vegyünk elő egy üvegtálat, és öntsünk bele egy kis acetont. Győződjön meg arról, hogy a tál teteje elég széles ahhoz, hogy bele tudja tenni a kezét. Csak öntsön annyi acetont, hogy ellepje a körmöket. Kevés ember szereti az edényt egy nagyobb, langyos vízzel töltött tálba tenni, hogy felmelegítse az acetont, ami gyorsabb működést eredményez.

5. Vigye fel az acetont a körmére:

Tegye az ujjait az acetont tartalmazó tálba. Hagyja hatni 15 percig, majd ellenőrizze, hogy az akril elkezdett -e leválni vagy sem. Ha az akril körmök még mindig szilárdan tapadnak, hagyja hatni további 10-15 percig, hogy az akril nagy része feloldódjon..

6. Távolítsa el a maradékot:

Most vegyen egy vattacsomót, áztassa be körömfesték -eltávolító oldatba, és törölje le a körmökön, hogy megszabaduljon a maradék grafikától..

7. Formázza természetes körmeit:

A köröm formázásához és a szélek simításához használjon körömvágót és körömreszelőt. A sérülések elkerülése érdekében csak egyetlen irányba reszeljen.

8. Állítsa vissza a nedvességet a kezébe:

A maradékot szappannal és vízzel távolítsa el. Szárítsa meg a kezét, és végezzen extra szűz olívaolaj és teafaolaj keverékével, hogy hidratálja a körmét.