9 Seneste korte, kantede hårklipp til kvinder

Korte kantede frisurer skildrer en dristig og stærk personlighed, der får den unikke side af kvindeligheden frem. Du kan dyrke disse frisurer, hvis du har runde til aflange ansigter og tykt hår. Nogle af disse looks kommer med pandehår, mens andre kommer med unikke korte kanter. Hvis du har mellemlangt hår, er dette en af ​​de bedste måder at få din frisure til at se tiltrækkende ud.

Korte kantede frisurer til kvinder

Korte kantede frisurer til kvinder 2018:

Følgende er de top 9 korte kantede frisurer til kvinder i trend.

1. Kort edgy frisure med side fejet pandehår:

Korte kantede frisurer 1

Dette look er et showstopper. I denne frisure kommer den forreste del af det frynsede hår ned af panden og skjuler det delvist. Håret klippes asymmetrisk, hvor den ene del af håret er mere tung og tyk end den anden.

2. Edgy frisure med bølger:

Korte kantede frisurer 2

Den bølgede og kantede frisure ligner stort set en nisse med masser af lag. Det giver ansigtet den perfekte tekstur, da det kommer tungt ned på den ene side af hovedet. Kvinder med aflange ansigter kan nemt have denne frisure.

3. Nisse med stikkende fjer:

Korte kantede frisurer3

Dette hårklipp er et mesterværk for alle de korte frisurer. Den smarte korte frisure kommer med udvalgte spidse hårstrenge, som er hovedattraktionen ved dette look. Her ser håret godt næret og ubekymret ud på samme tid. Du kan nemt style dette hårklipp, og trådene kan vælges ved kun at bruge hånden.

4. Blond Messed Up Short Edgy Hairstyle:

Korte kantede frisurer4

I dette hårklipp ser det blonde hår forvirret ud. Den forreste del af håret tager en flydende struktur og børstes til den ene side. Dette er et af de mest anstændige og sejeste looks til kort hår. Hvis du har naturligt blondt hår, vil du rocke dette look.

5. Rock Style Short Edgy Haircut:

Korte kantede frisurer5

Denne punk-rock haircut viser en arrogant og break-free attitude. Håret er trukket op med lokker og er en af ​​de sjoveste frisurer i denne sæson. Hvis du har mellemlangt hår, skal du klippe det kort og bruge en stylingsgel for at opnå dette look.

6. Barberet Pixie Edgy Haircut:

Korte kantede frisurer 6

Den barberede nisse har mere hår på den ene side og meget lidt på den anden. Dette vanvittige look er på mode efter at være blevet reinvesteret af Miley Cyrus. Det ser meget attraktivt ud, da der ikke er nogen erstatning for denne frisure. Kvinder med blondt hår kan style deres hår på denne måde, hvis de er villige til at ligne Miley Cyrus.

7. The Sassy Pixie Haircut:

Korte kantede frisurer 7

For at benytte dette ekstravagante look skal du klippe dit hår ekstra kort. Det har en blød tekstur og kan fortsættes uden meget vedligeholdelse. Du skal bruge en stylingsgel eller voks for at holde håret intakt.

8. Beskåret edgy frisure til kort hår:

korte hårklippede hårklipp

Kvinder med ubekymret og sjov kærlig holdning vil sætte pris på denne frisure. Dette er et af de mest yndige udseende, hvis du er villig til at klippe dit hår kort og kantet. Det godt lagede hår viser flirtende look og drenge vil elske det. Kvinder med hjerteformede ansigter vil bære dette look bedst.

9. Man Look Edgy Haircut:

Korte kantede frisurer9

Dette dristige look vil være velegnet til kvinder med diamantformede ansigter. Frisuren beviser, at kort hår også kan se attraktivt ud sammenlignet med en række flettede og lagdelte. Berømtheder som Charlize Thereon udøver dette look og inspirerer også andre kvinder.