6 bedste og enkle kostopskrifter

Enhver kost starter i køkkenet og slutter med motiveret vægttab eller de-motiveret vægtforøgelse. For at holde os motiverede skal vi have mad, der ikke bare er nærende, men også appellerer til vores smagsløg. Så her er nogle enkle opskrifter, der får det bedste ud af de næringsstoffer, som naturen kan tilbyde os.

Enkle kostopskrifter

Frugt og græsk yoghurt:

Desserter er noget, der gør os øjeblikkeligt glade. Bare lyden af ​​det er musik i vores ører. Men så bærer de et stort faresignal, når det kommer til slankekure. Men det er noget, der ikke gør det. Godheden af ​​frugter med et højt citrusindhold, og som er naturligt søde, kan ikke kun pakke i en god næringsværdi, men kan også tilføre den smag, der appellerer til vores smagsløg. Undgå sød ostemasse, fordi det er ekstern kunstig aroma. Dryp lidt honning i den for at tilføje lidt mere sødme.

Bladkyllingesalat:

Grillet kylling er den bedste form for magert kød, der kan spises i kosten. Det skal bare være mørt nok til at blive gennemstegt og ikke forkullet. Den rigtige kilde til animalsk protein med mindre fedtstoffer hjælper med at holde dig mæt i længere tid. Salatblade og spinatblade tilføjer salatets fiber- og folsyreindhold. Det giver også jern, magnesium og selen, som er vidunderlige næringsstoffer til diætmad. Et strejf balsamico dressing og basilikum vil gøre det til en lækker fornøjelse.

Glaseret laks med avocado -salsa:

Ideelt set en lav kulhydrat og lavt glykæmisk indeks, South Beach diæt inspireret opskrift, der indeholder en lav stegt eller pocheret laksefisk glaseret med citronsaft og serveret med et solidt kast af avocado, rødløg, hvidløg og eddikedressing. Den har den perfekte balance mellem smag, antiinflammatoriske ingredienser og store mængder Omega 3 og 6 fedtsyrer i form af laks og avocado. Dette er en hjerteforbedrer, da hvidløg, løg og laks med avocado hjælper med at skabe godt kolesterol og fjerne dårligt kolesterol.

Tunfyldt peberfrugt:

Bland en kogt dåse tun til en blanding af paprika og løg i forskellige farver. Hæld dem i lidt olivenolie baseret mayo og eddike og krydr dem. Dette er mættende og giver de nødvendige næringsstoffer fyldt sammen med et fuldt smag. Tilføj lidt mere smag og tekstur ved at tilføje skrællede mandarin appelsiner. Dette vil give et fiks twist til hele retten. Det er en antioxidantrig variant af Paleo -kosten. Meget overdådigt, da det ikke er et intetsigende og usmageligt output. Det har også de nødvendige omega -syrer, der hjælper stofskifte og blodtryk.

Frisk mozzarellasalat med pestovinaigrette:

Denne særlige opskrift kan anvendes til dem, der følger Atkins proteinrige diæt. Dette gælder på alle trin i kosten og er enkel nok til også at kunne følges for andre diæter. Tag en portion rucola blade og skær nogle tomater i skiver efter portionens størrelse. Lav en dressing med lige store mængder pesto, limesaft og krydderier efter smag. Kast nu ingredienserne op og fyld det op med mozzarellaost for smag.

Glutenfri Pina-Colada Havregryn Dessert:

Bland en kop kogt havregryn med en skefuld kokosmælk, en halv ananasbiter og en ske brændte hørfrø. Dette er en meget mættende dessert, som man endda kunne vælge i deres morgenmorgenmad. Ananas- og havregrynblandingen hjælper med at tilføje de nødvendige næringsstoffer til din kost samt dække enhver form for sød trang, du måtte have under kosten.

Disse er nogle fantastiske og effektive kostvaner, der kan gøre slankekure sjovt og underholdende. Udforsk flere muligheder og opret dine egne opskrifter, det hjælper at kende din mad bedre.