Apples kostplan for vægttab: fordele og risici

“Et æble om dagen holder lægen væk” er en sætning, som vi alle har hørt mange gange. Men vidste du, at æble hjælper med vægttab? Ja! En æblekost er en enkel og let plan at følge, der hjælper dig med at smide de ekstra kilo hurtigt. Normalt varer det omkring tre dage i henhold til den vægt, du vil tabe.

Der er flere muligheder for crash -diæt, hvor en æble -diæt til vægttab giver dig hurtige resultater. Denne frugts egenskaber hjælper ikke kun med at tabe sig, men afgifter din krop i processen. Her er nogle af grundene til, at du bør prøve denne kostplan.

Fordele ved Apple Diet Plan:

Apples kostplan til vægttab

1. Lav kalorier:

Nøglen til vægttab er at indtage fødevarer med lavt kalorieindhold. Omkring 100 kalorier hjælper et æble dig med at undgå at spise for mange unødvendige kalorier, men giver dig nok energi uden at skulle sulte dig selv. Du kan også gå en tur for at forbrænde de minimale kalorier.

2. Rig på fiber:

En stigning i dit fiberindtag hjælper fordøjelsesprocessen med at fungere langsomt, så du føler dig mæt længere. Du får 4 gram kostfibre i et æble, som dækker det anbefalede fiberindtag på 16% for kvinder og 11% for mænd. Det hjælper med at forbedre metabolisk sundhed ved at opretholde fordøjelsesprocessen.

3. Højt vandindhold:

Apple er en frugt, der har 86% vand sammen med en masse vitaminer og mineraler. Fødevarer rige på vand hjælper dig med at reducere antallet af kalorier du indtager ved at få dig til at føle dig mæt. Denne frugt er en sund tilføjelse til din kost, da den giver en sund snack, der er rig på vand.

4. Hjælpemidler til vægttab:

Vægttab er et problem, mange mennesker står over for. En af de bedste måder at smide de ekstra kilo på er ved kun at spise æbler. Denne frugt har vand og fibre i store mængder, der får dig til at føle dig mæt. Apple betragtes også som den bedste frugt, når du vil reducere kalorier, da det har mindre end 130 kalorier.

5. Afgifter din krop:

Detox i hele kroppen er en vigtig proces, der befri din krop for alle de skadelige toksiner. Apple er en frugt, der er fuld af vigtige vitaminer og mineraler, sammen med fibre, der hjælper med at afgifte din krop ved at fremme tyktarms sundhed. Pektin, der findes rigeligt i æble, er en aktiv fedtblokker, og afgiftningen er primært mulig på grund af tilstedeværelsen af ​​cellulose.

6. Fordele mod ældning:

En af de bedste fordele ved at spise et æble i en almindelig kostplan er, at de sammen med vægttab giver dig en smuk og klar hud. De antioxidanter, der hedder polyfenoler, er til stede i betydelige mængder i denne frugt, der hjælper med at rense din overflade, hvilket resulterer i et rynkefrit ansigt.

7. Hydrer dig selv:

At drikke nok vand er altid en enkel, men effektiv måde at tabe sig sundt. Mens du kun følger æbleplan, er det nødvendigt at drikke masser af vand, så din krop kan balancere og tilpasse sig denne drastiske kostplan. Det hjælper også med at opretholde dit stofskifte sammen med at skylle toksiner ud.

8. Kostens varighed:

For at enhver diæt skal fungere, spiller varigheden en afgørende rolle for at producere resultater. Den ideelle tid til at starte en kostplan bestående af æble til vægttab er 3-5 dage. Det tilrådes ikke at følge denne diæt i mere end fem dage, da det kan forårsage fordøjelsesforstyrrelser, som kan udmatte ressourcerne i din krop, hvilket svækker dit immunsystem. Når den anbefalede tidsramme er udført, er det bedre at vende tilbage til den normale kost gradvist.

Ernæringsfakta for Apple:

Til en diæt på 2000 kalorier anbefales normalt to kopper frugt, æble indtager en dominerende plads i denne kategori. Her er de ernæringsmæssige fordele ved at spise et æble.

 • 95 kalorier.
 • 4 gram fiber.
 • 25 gram kulhydrater.
 • 14% af Reference Daily Intake (RDI) af C -vitamin.
 • 6% af RDI af kalium.
 • 5% af RDI af K -vitamin.
 • Det har også mangan, kobber og vitamin A, E, B1, B2 og B6 ved RDI på 2 til 4%.
 • Huden er den mest fordelagtige del af et æble, da det består af polyfenoler og halvdelen af ​​fiberen.

Opskrifter på Apple Diet Plan for at tabe sig:

Du kan tilføje et æble til din kost ved at spise som en frugt eller som en tilføjelse til mange andre ernæringsmæssige fødevarer som havre, æg osv. Her er nogle enkle opskrifter, du kan prøve:

1. Apple Kale Smoothie:

Ingredienser:

 1. Et æble i tern.
 2. To store grønkålsblade.
 3. Honning, efter smag.
 4. Et glas fedtfattig mælk.

Forberedelse:

 • Kom æblet, grønkål, mælk og honning i tern i en blender.
 • Bland indholdet grundigt, indtil det danner en glat pasta.
 • Tilsæt lidt vand efter dit behov.

2. Æblechips:

Ingredienser:

 1. Et æble skåret i tynde stykker.
 2. Et strejf kanel.
 3. Sukker.

Forberedelse:

 • Skær æblet i tynde skiver.
 • Påfør kanel og sukker på skiverne.
 • Læg dem på et fad og bag dem, til de er sprøde.

3. Æble spinat salat:

Ingredienser:

Til salat:
 1. Baby spinat-10 ounce.
 2. To æbler, skåret i tynde skiver.
 3. Halvt tyndt skåret løg.
 4. En kop ristede valnødder.
 5. En halv kop revet ost.
Til påklædning:
 1. ¼ kop æblecidereddike.
 2. 1/3 kop jomfru olivenolie.
 3. To skefulde citronsaft.
 4. En skefuld sennep.
 5. En skrællet og hakket hvidløg.
 6. Salt og peber efter smag.

Forberedelse:

 • Kombiner alle de nødvendige ingredienser til dressing i en lille skål og bland det godt.
 • Tag en stor skål og tilsæt skiver af æbler, løg, spinat og valnødder.
 • Dryp dressingen på salaten og bland dem godt.
 • Tilsæt revet ost til æblespinatssalaten og server straks for at tilføje smag til din kostplan.

4. Æblegrød med kanel:

Ingredienser:

 1. En kop havregrød.
 2. Et lille æble.
 3. En halv ske kanelpulver.
 4. Et glas fedtfattig mælk.

Forberedelse:

 • Tilsæt havre og mælk i en gryde.
 • Kog indholdet under konstant omrøring.
 • Lad indholdet simre i 5 minutter.
 • Tilsæt revet æble og et strejf kanel til havre og bland det godt.

5. Sauteret æble:

Ingredienser:

 1. To skiver æbler.
 2. En skefuld kanel.
 3. En skefuld kokosolie.
 4. ½ kop kokosfløde.
 5. ¼ skefuld salt.
 6. ¼ kop dadelsirup.

Forberedelse:

 • Tag en pande og kom lidt kokosolie i den.
 • Drys lidt kanel til de skivede æbler og kom dem i gryden.
 • Sæt dem kontinuerligt, indtil de bliver bløde.
 • Sluk for komfuret og lad æblerne køle af.
 • Tag en lille skål og bland kokosfløde, salt og dadelsirup.
 • Læg de kogte æbler på en tallerken og dryp fløden ovenpå dem.

Risici ved Apple Diet Plan:

Sammen med overflod af æble kost fordele, det har også nogle bivirkninger, du ikke kan undgå. Svimmelhed, hovedpine, kvalme, udmattelse er nogle af de bivirkninger, du kan have, hvis du løbende følger denne diæt. Det betragtes som en crash -diæt, og børn og teenagere rådes til at undgå æble -kostplanen. Selv når voksne følger denne diæt, bør de gradvist komme tilbage til deres rutine.

Med alle fordelene og bivirkningerne, en æble -diætplan til vægttab har, kan du prøve denne crash -diæt til vægttab på en sund måde. Da æbler er let tilgængelige på markederne, vil det ikke være svært at følge menuen. Selvom du er forsigtig, kommer du gradvist ind i en regelmæssig kost og ikke spiser for meget. Lad os vide, hvordan disse opskrifter har fungeret, og foreslå også nogle nye metoder!

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel er blot forslag og ikke en erstatning for lægehjælp. Det er altid sikkert at konsultere en læge, før du starter sådanne diæter, især hvis du allerede har medicinske tilstande.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er det sikkert at følge Apples kostplan for vægttab?

Svar: Kostplaner, der fremtrædende har en ingrediens i dette tilfælde, er et æble betragtes som modefoder. De betragtes kun som sikre i et par dage og ikke kontinuerligt. At følge denne type mad i en længere periode kan forårsage sundhedsmæssige problemer.

2. Hvor meget kan du tabe dig ved at følge Apples kostplan?

Svar: Med alle de sundhedsmæssige fordele, æbler giver, er det en af ​​de frugter, der har været populære som modefoder eller crashkost, der hjælper dig med at tabe sig hurtigt. Du kan tabe tre kilo på fem dage ved at følge denne æblekost.