Herbalife kostplan – Hurtigt og let vægttabsprogram

Virksomheden Herbalife blev grundlagt i 1980. Det sælger produkter gennem multi-level marketing, der bruges til forskellige formål. Herbalife Diet Plan er også kendt for det hurtige og lette vægttabsprogram med brug af forskellige proteinshakes, som virksomheden tilbyder. Disse produkter er tilgængelige i de fleste lande og kan også nemt bestilles online.

herbalife diæt

Alle virksomhedens produkter er naturlægemidler, har et lavt fedtindhold og kalorier, er naturligt fremstillet og designet til at forårsage vægttab, når de bruges med passende kostråd. Det opretholder kroppens behov og balancerer protein- og fiberindtag, der også tager sig af organerne og kroppens overordnede funktion fysisk. Her er, hvordan Herbalife -kostplanen skal følges.

Herbalife kostplan til hurtig vægttab:

Trin 1

Du starter med udskiftning af morgenmad med Herbal Life proteinshake. Den fås i syv forskellige varianter at vælge imellem. Sørg for at vælge et af dine valg, da det vil udgøre to måltider om dagen, som ikke kan snydes.

I en blender skal du tage en kop sojamælk eller fedtfri mælk og tilføje to skeer af rystepulveret. Tilsæt en kop frugt efter eget valg som bær, bananer eller ferskner og blend til en smoothie.

Trin # 2

Urtekoncentrat skal inkluderes i morgenmadsrutinen. Dette koncentrat er en urtete -blanding, der øger kroppens stofskifte og dermed fører til en stigning i energi, som også hjælper med at forbrænde ekstra kalorier. Sættet indeholder også en multivitaminkompleks -tablet, der skal tages efter morgenmaden.

Trin # 3

Frokosten erstattes med en shake lavet af Herbal Life Meal Shake. Til shaken skal to skefulde shake-blanding tilsættes til en kop sojamelk eller fedtfri mælk med og en kop frisk frugt. Blend alt dette sammen i en blender. Mænd, der vejer mere end 200 pund, skal tilføje endnu en kugle af måltidsblandingen. Dette kommer også med en multivitamin kompleks tablet, der skal tages med vand.

Trin # 4

Da måltider erstattes med sunde shakes, har du en tendens til at føle dig sulten oftere, og denne sult skal stilles med sunde snacks. Opbevares i fødevarer med højt proteinindhold til sunde snacks i hjemmet og på arbejdet. Du kan også vælge friske grøntsagssalater og rå grøntsager.

Trin # 5

Aftensmaden skal holdes normal og enkel. Den skal indeholde et højt proteinindhold og obligatorisk omfatte dampede grøntsager og salater med eddikesdressing. Frisk frugt til dessert foretrækkes, og en anden dosis af multivitamintablet tages.

Trin # 6

For at holde kroppen hydreret er det vigtigt at drikke rigeligt med vand og andre væsker. Drik frisk juice for at forhindre unødvendigt sukkerindtag. Alternativt tilføjer citrusfrugter som appelsiner i stedet for deres juice også fiberindtaget, som er sundere.

Med denne Herbalife -kostplan er det vigtigt at modstå fristelsen til at have ekstra kalorier og fedt. Motion, rask gang og andre midler til at forbrænde kalorier bør vedtages for effektivt vægttab og også for at imødekomme kroppens skiftende behov.

Lad os vide, hvis du stadig er i tvivl eller bekymrer dig om Herbalife -kostplanen. Vi vil meget gerne hjælpe dig med de bedste løsninger og svar.