High Protein Diet Plan – En komplet guide

Protein består af aminosyrer, som er afgørende for korrekt vækst og udvikling af en krop. Menneskekroppen kan producere visse aminosyrer, der er nødvendige for at producere protein. Men nogle aminosyrer skal hentes fra eksterne (vegetabilske eller animalske) proteinkilder. I gennemsnit er RDI eller anbefalet dagligt indtag af protein for mænd i alderen 19 til 70 år 56 gram, og for kvinder i alderen 19 til 70 år er 46 gram. Overskydende protein ændres til energi. I denne artikel diskuterer vi om kostplanen med højt proteinindhold.

Diætplan med højt proteinindhold

En kost, der har mindst halvtreds procent protein i den, kaldes en kost med højt proteinindhold. Mange mennesker vælger en kost med højt proteinindhold for at tabe sig. Denne diæt sammen med et højt proteinindhold skal også have moderate kulhydrater. Du skal dog regelmæssigt dyrke motion for at reducere blodfedt. Denne diæt hjælper også med at opretholde magert væv, der er nødvendigt for at forbrænde fedtet, der skal bruges som brændstof.

Hvordan protein præcist reducerer appetitten:

Det er stadig et mysterium for forskerne, hvordan protein virker til at reducere appetitten. Ifølge forskerne får protein hjernecellerne til at modtage et lavere niveau af hormoner, der er appetitstimulerende midler. Med færre insulinpigger er udsvingene i sukker også lave. Så du kan føle færre trang. Ifølge American Dietetic Association fungerer proteiner godt for at tilfredsstille sultpin end kulhydrater eller fedtstoffer.

Fødevarer til højt proteinindhold Diagram:

De fødevarer, der vil blive diskuteret nedenfor, er nogle af de bedste fødevarer, der giver din krop tilstrækkelig mængde protein, og du vil være i stand til at indtage dem ganske let, da de fleste er let fordøjelige. Nogle af de fødevarer, der er rige på højt proteinindhold, er som følger. Du skal tilføje disse madvarer i din kostmenu for høje proteiner sammen med andre fordele.

Kyllingebryst eller kalkunbryst:

En 100 g kyllingebryst indeholder 30 g protein. Forholdet mellem protein og kalorie er 1 g protein pr. 4,5 kalorier. Hvis du går efter et 69 g kyllingelår, får du 18 g protein.

Fisk (laks, tun, helleflynder):

Proteinindholdet er 26 g i 100 g fisk. For tun, helleflynder og laks er proteinindholdet 22 g. For torsk er det 20 g. Forholdet mellem protein og kalorie er 1 g protein pr. 4,5 kalorier.

Svinekød (koteletter):

En 100 g flæskekotelette indeholder 25 g protein. Forholdet mellem protein og kalorieindhold er 1 g pr. 5,2 kalorier.

Ost (fedtfri mozzarella):

Proteinindholdet i 100 g ost er 32 g. Forholdet mellem protein og kalorieindhold er 1 g pr. 4,7 kalorier. Den fedtfattige hytteost har 5 g proteinindhold pr. Ounce, hvorimod proteinindholdet er mere i fedtfattig schweizisk ost, som er 8 g. I parmesanost er proteinindholdet pr. Ounce 10 g.

Tofu:

Proteinindholdet i 100 g tofu er 7 g. Forholdet mellem protein og kalorie er 1 g pr. 7,4 kalorier.

Æg (især de hvide):

Æggehviderne er meget rige proteinkilder. Proteinindholdet er 13 g pr. 100 g æg. Forholdet mellem kalorie og protein er 1 g pr. 12 kalorier.

Bønner (modne sojabønner):

Proteinindholdet i modne sojabønner er 17 g pr. 100 g. Forholdet mellem protein og kalorie er 1 g pr. 10,4 kalorier. De andre bønner som hvide bønner, nyrebønner, limabønner indeholder også et højt proteinindhold. Disse næringsstoffer med højt proteinindhold vil hjælpe dine kropsmuskler med at vokse og mindske dine sultfølelser. Mange mennesker er afhængige af bønner til deres daglige tilførsel af protein, og det fungerer også for dem. Derfor vil det også fungere for dig. Den bedste måde at give din krop den rigtige mængde protein på er at gøre det naturligt og aldrig prøve at injicere ting i din krop, da de ikke gør noget godt, men bestemt gør din krop værre.

Broccoli:

Hvis du leder efter en vegetarisk kost med et højt proteinindhold, så er broccoli en af ​​de bedste fødevarer, du bør inkludere i dit kostdiagram. En skål broccoli indeholder store mængder protein, og det er en af ​​de højeste proteinrige grøntsager derude. Madens proteinindhold fylder kroppen og hjælper også med at opbygge muskler og vedligeholde det samme. Det er en af ​​de mest anbefalede fødevarer af diætisterne, og for alle de gode vitaminer og naturlige essentielle og tilgængelige elementer er det også en af ​​de sundeste fødevarer. Hvis du leder efter mad, der kan hjælpe med at fylde dit daglige proteinbehov, så er broccoli en af ​​de bedste ting for dig.

Hytteost:

Denne slags ost indeholder kaseinprotein, som også findes i mælk, og det fordøjes langsomt i forhold til andre former for protein. På grund af dets langsomme fordøjelsesfunktion holder den muskelvæksten på et stabilt punkt, og der er en konstant energiforsyning til kroppen. Kort sagt kan det siges at være en af ​​de fineste former for protein derude, og det er et centralt element i en proteinrig vegetarisk kost. På grund af den gode proteintilførsel har mange mennesker hytteost før sengetid for at give deres krop den rigtige mængde protein, mens de sover. Nogle mennesker har et problem med natrium og hytteost er ekstremt højt i natrium, men der er altid forskellige mærker og virksomheder, der leverer mindre mængde natriumindhold.

Schweizisk ost:

Det er en af ​​de mest lækre former for ost derude, og for sit høje proteinindhold er det også en af ​​de bedste vegetariske proteindiet. Der er en anstændig mængde proteiner i visse fødevarer, der findes i standard supermarkederne, men der er intet som schweizisk ost. Proteinindholdet i denne mad er ret højt. Det er en god mulighed for folk, der er villige til at dyrke muskler ganske hurtigt. Sandwich indeholder ofte schweizisk ost, og derfor er denne slags brødprodukter en god proteinkilde for mange mennesker.

Bøf:

Mængden af ​​protein i indsats er ret høj, og hvis du leder efter en af ​​de bedste fødevarer til at give din krop tilstrækkelig mængde proteiner, så er indsatsen måske den rigtige for dig. Indsatsen er ganske nyttig for mange mennesker, og på grund af alle de fantastiske egenskaber ved denne mad er det noget, som alle vil være villige til at forbruge dagligt. Der bør være et uddannet indtag af denne mad, da med gode mængder protein, indeholder denne mad også gode mængder kalorier.

Hakket oksekød:

Hakket oksekød er nok en af ​​de fineste fødevarer, man nogensinde kan finde. Maden er virkelig nyttig for kroppen og kan fylde din krop med gode mængder protein. Hakket oksekød er en kilde til essentielle fedtstoffer, og det er derfor, det udgør en væsentlig del af en proteinrig kost. Maden er så god, at næsten alle vil blive forelsket i den. Ifølge ernæringseksperter er hakket oksekød en af ​​de fineste proteinkilder, og de er også en god kilde til kreatin.

Svinekoteletter:

Svinekoteletter er en af ​​de bedste proteinkilder, og de er en af ​​de smukkeste måder at kompensere for underskuddet af protein i din krop. Prom kommer altid med gode mængder kød, og det tilføjer også visse vitale næringsstoffer til vores krop, hvilket også er godt for organerne. Hvis du leder efter meget proteinrig mad, så er svinekoteletter det rigtige for dig. Det smager godt og er også godt for din krop. Det er en af ​​de fineste leverandører af kød, der giver din krop den rette forsyning af muskelopbygning og vedligeholdelse af næringsstoffer.

Gulfin tun:

Der er mere end en type tun. Gulfinnet tun er ret populær blandt de fysik-berørte mennesker. Denne særlige tun kommer med store mængder protein og anses for at være en af ​​de fineste fødevarer for de fiskelskere, der også kræver gode mængder protein i deres krop. Det er fyldt med essentielle vitaminer, vitamin B er en vigtig. Kødet af denne fisk indeholder også kraftig antioxidant, og selen i dets kød er noget, der kræves af de fleste fiskelskere over hele verden. Der er mange måder at forbruge denne form for tun.

Blæksprutte:

Blæksprutte vil også gøre det. Ifølge undersøgelser er proteinindholdet i en blæksprutte ganske gavnligt for kroppen og kan tilføre din krop nogle af de mest gavnlige elementer. Maden er så god, at næsten alle, der søger proteinrige måltider, helt vil elske den. Den frosne blæksprutte er altid god for kroppen, da kødet bliver mørt på grund af nulprocessen. En række fiskeorienterede restauranter tilbyder denne mad, og derfor er den så god for kroppen. Sammen med alt det er blækspruttekød også godt for huden, og blækspruttelegemerne bruges undertiden til visse sjældne og unikke medicinske formål.

I denne artikel nævnes visse væsentlige elementer i en kost med højt proteinindhold. Du kan tage nogle af disse ting og arrangere i overensstemmelse hermed at lave en diæt, der passer dig bedst. Eller du kan altid tage bistand fra eksperter på dette område.

Diætplan med højt proteinindhold


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80