Hvor effektiv er en mælkekost til vægttab?

Er mælkekosten værd at tabe sig?

Forbrug af kun mælk er nøglen til at følge mælkekosten for vægttab. Mængden af ​​calcium, der er til stede i mælken, hjælper dig med at slippe af med din krops fedt, især i maveområdet. Men mange ernæringseksperter mener, at forbrug af kun mælk kan give dig mangel på mange næringsstoffer, da mælk kun kan give dig mælkeprotein og calcium.

Det er derfor, det foreslås at foretage små ændringer, som at tilføje fødevarer med fiber for at overvinde ernæringsmangel. Men nøglen er at sikre, at du indtager mælk i større mængder sammenlignet med andre fødevarer i kosten.

Mælkekost til vægttab

Hvordan mælkekost hjælper med vægttab:

Mælk kan være meget gavnligt for at opretholde din krops generelle sundhed. De høje mængder calcium i mælk hjælper med at fjerne alt det ekstra fedt, der afsættes i kroppen, ved at øge stofskiftet, hvilket gør vægttabsprocessen mere behagelig.

Mælk hjælper med vægttab holder dig mæt i en længere periode ved at stimulere produktionen af ​​et sultbekæmpende hormon kaldet peptid YY.

Blodtrykket sænkes, øger din mæthed, reducerer mavefedt med proteinet i mælken ved at øge din krops stofskifte (1). Det reducerer også kalorieindtaget og hjælper dig med hurtigt at forbrænde alle de ekstra kilo.

Hvor meget kan du tabe dig med en mælkekost ?:

Mælk er en af ​​de universelt accepterede væsker, der har mange potentielle fordele for vores krop. Vi tager det i den ene eller den anden form i vores daglige liv. Mælk kan være en god mulighed for vægttab på en sund måde.

Du kan tabe op til 8 til 10 pund på fire uger ved at følge mælkekosten, afhængigt af din nuværende vægt, sygehistorie, alder, køn, medicin, genetik og overholdelse af planen.

mælkekost

Fordele ved mælkekost:

Her er listen over fordele mælk kost plan for vægttab har. De er som følger:

 • Mælk er en rig kilde til calcium, der ikke kun hjælper med at opretholde knoglemasse, men styrker dine knogler, tænder og muskler (2).
 • At følge en mælkekost hjælper med at opretholde kaliumniveauer i dit blod, da træning kan forårsage sved, hvilket kan resultere i kaliumtab.
 • A -vitamin opbygger immunitet; D -vitamin hjælper dine knogler, som er rigeligt tilgængelige i mælk (3) (4).
 • At følge mælkekuren vil hjælpe med at reducere unødvendige trang og hjælpe dig med at tabe sig. Denne diæt hjælper også med at reparere og opbygge kropsmuskler ved hjælp af proteinerne i mælk (5).
 • Mælkekost hjælper dig med at fylde op med mineralet fosfor, der er vigtigt for at generere energi, hvilket gør dig aktiv og sund.

Ulemper ved mælkekost til vægttab:

Selvom mælkekosten har enorme fordele, har den også nogle ulemper. Nogle af dem er:

 • Det kan have mangler i andre næringsstoffer som magnesium, jern, vitamin C og D sammen med fiber, hvis du følger mælkekosten i en længere periode.
 • Det kan forårsage et udbrud af acne hos voksne såvel som børn (6).
 • Det kan også forårsage oppustethed hos nogle mennesker.
 • Nogle mennesker kan have svært ved at følge planen.
 • Mælkekostplanen er specielt designet til mennesker, der er overvægtige.

Fødevarer, der skal undgås i mælkekost til vægttab:

Her er en liste over fødevarer, du skal undgå, hvis du følger en mælkekost:

 • Grøntsager såsom kartofler og græskar.
 • Frugter som litchi, jackfrugt og mango.
 • Undgå fedtstoffer og olier som fedtfløde, flødeost, spæk, smør, mozzarellaost, mayonnaise.
 • Undgå cashewnødder.
 • Kunstigt sødede drikkevarer, alkohol, pakket frugtsaft og luftede drikkevarer er nogle af de drikkevarer, du bør undgå.

Alternative muligheder, hvis du ikke spiser mejeriprodukter:

Selvom en mælkekost kan være gavnlig, kan det være udfordrende at følge laktoseintolerant eller andre sundhedsmæssige bekymringer. Vi præsenterer dig for nogle af de andre bedste alternativer til mejeriprodukter eller mejeriprodukter, du kan bruge:

 • Sojamelk, mandelmælk, rismælk, kokosmælk, hørmælk, havremælk, hampemælk, cashewmælk kan være et glimrende alternativ til komælk.
 • Du kan bruge yoghurt lavet af kokosmælk, sojamælk, hamp, mandelmælk.
 • Der findes soja-, gluten- og mælkefrie flødeoste på markedet. Du kan også tilberede din bløde ost ved at bruge nødder som cashewnødder, mandler eller macadamianødder.
 • Smør lavet af vegetabilske olieblandinger, kokosnøddesmør og nøddesmør kan erstatte traditionelt smør.

Det er vigtigt at opretholde en sund vægt for at leve et sundt liv. At følge en mælkekur for vægttab kan være en effektiv og nem måde at bringe en smuk forandring i dit liv på. Sørg for at opretholde et træningsregime for at følge diætplanen for at tabe dig sundt. Det er også bedre at konsultere din læge om den effekt, en mælkekost kan have på din krop, før du følger kosten.

Ansvarsfraskrivelse: Indholdet i denne artikel er kun til informationsformål og ikke en erstatning for en lægeudtalelse. Kontakt din læge, før du starter noget nyt, og webstedet er ikke ansvarligt for de bivirkninger, det kan forårsage.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvilken mælketype er den bedste mulighed for en mælkekur til at tabe sig?

Svar: Selvom du kan bruge almindelig mælk til at følge mælkekosten, gør den lave mængde fedt i skummet eller tonet mælk det til en af ​​de bedste muligheder for at opnå resultater hurtigere. Hvis du har hjerteproblemer, diabetes eller fedme, er sødmælk muligvis ikke egnet. Sødmælk hjælper dog med at reducere kalorieindtaget, og det er nærende og mættende.

2. Hvad er de ting, vi skal huske, når du følger en mælkekur for vægttab?

Svar: Her er en liste over ting, du skal huske på, når du følger en mælkekost.

 • Sørg for at træne i mindst fem timer om ugen.
 • Undgå indtagelse af alkohol og junkfood.
 • Hydrer dig selv så meget som muligt.
 • Få tilstrækkelig søvn.
 • Vælg soja eller mandelmælk, hvis du er veganer eller laktoseintolerant.

3. Hjælper en mælkekost dig med at tabe mavefedt?

Svar: At drikke en varm kop mælk med lidt gurkemeje kan være nyttig til vægttab, især inden du går i seng. Selvom der ikke er videnskabeligt belæg for at bevise den effekt, en mælkekost har på tab af mavefedt, kan du tabe mavefedt ved at inkludere nærende mad og træne regelmæssigt.