Forskellige måder at elske forslag til at få (hende eller ham) til at sige ja

Hvad er kærlighedsforslag & Hvordan du kan gøre det på forskellige måder?

At blive tiltrukket af nogen er noget meget normalt, og denne ‘attraktion’ sker med de fleste mennesker, vi møder. Attraktioner vides at vare i en meget kort periode, og det kan dog godt tænkes som et tegn på et godt psykisk helbred. ‘Kærligheden’ begynder med denne attraktionsdel, men det samme varer ret længe. Selv det at have kærlighed til en person går lidt sædvanligt, men det varierer fra person til person. I tilfælde, hvor to mennesker kan lide hinanden, men ikke lader sig sige, forbliver det subtilt og er tilbøjeligt til at bryde på ethvert tidspunkt.

At lade den anden kende kærligheden kunne gøre den livligere og blomstre. De fleste mennesker har en tendens til at tabe i denne tilstand af kærlighed; at være for tidligt og for sent, kan begge ende ugunstige. Generelt er det ikke andet end en følelsesmæssig tilknytning eller binding den ene person har til den anden. Forslag er den bekendelse, man gør på sin kærlighed til den anden person, som han eller hun kan lide.

Forslag til kærlighed

Forskellige måder at foreslå en pige eller dreng for kærlighed:

At erkende kærligheden kunne gøres på forskellige måder, og hver person, der er involveret i den, har sin egen måde at foreslå; det være sig direkte eller indirekte. Her er nogle af de forslag til kærlighedsforslag, du måske kender til.

Direkte kærlighedsforslag:

At være meget direkte i et forslag er en smuk ting, hvor den person, der foreslås, kunne føle kærlighedens egentlige essens. Direkte forslag kunne laves gennem enhver form; det være sig personligt forslag, gennem breve, gaver osv. Sagen formidler kærligheden til personen på en åben snak. At være direkte kan også forbedre chancerne for et positivt svar.

Indirekte kærlighedsforslag:

Indirekte forslag formidler kærligheden til personen på en skjult måde. Indirekte forslag har risiko for, at den anden person finder det svært at sortere den virkelige betydning af det indirekte budskab videre. Det kan tænkes som en sjov, der spilles videre. Men indirekte forslag går interessant med de mennesker, hvor de begge er interesserede og har en tendens til at være på samme bølgelængde. På et stykke kan indirekte kærlighedsforslag føre til forvirring og rejsning af spørgsmål.

[Se mere: Mest romantiske typer af kys ]

Sjovt kærlighedsforslag:

Forslag bliver til tider meget sjove, når den faktisk planlagte ordre kollapser. Overraskelsesforslag ender mere sandsynligt med en sjov måde at foreslå. Den sjove måde at foreslå kan blive mere interessant, da reaktionerne og svarene ville være spontane. Den velplanlagte måde at foreslå har en anden oplevelse, men det bliver livligt og mindeværdigt. Sjove forslag kan også planlægges og iscenesættes. Hvis den anden person elsker alle de sjove ting, kan sjove forslag være et bedre valg at foreslå.

Forslag til romantisk kærlighed:

Romantiske forslag er meget godt planlagt og udført. Som stereotyper finder romantiske forslag sted de steder, der er superromantiske. Middagsdatoer slutter oftest med romantiske forslag. Romantiske forslag er mere tilbøjelige til at blive vellykkede, og det er meget sjældent, at svaret bliver ugunstigt. At være romantisk i forslag kan let imponere den anden person.

Ideer til et overraskende kærlighedsforslag:

At foreslå er ikke bare at lade en anden kende den kærlighed, man har til den anden, det er en måde at imponere og få dem til at falde for kærligheden. Det er ikke lettere at få nogen til at falde med kærlighedsord og de gaver fra de bedste gavebutikker derude. At få personen til at føle sig unik og speciel er en vigtig ting, der skal følges.

Gaver er altid overraskende, men når det kommer til kærlighed, vil gaverne fra butikkerne ikke have den store effekt. Disse gaver hentet fra butikker, men er specielt fremstillet og tilpasset, har en merværdi end de andre varer. Personlige gaver med billeder påtrykt eller et navn indgraveret på den har lidt større chance for, at den anden person ville blive imponeret.

Kort hjælper de nervøse mennesker med at udtrykke deres kærlighedsord igennem det. Selv kort kunne laves til den særlige person. I stedet for at købe kort fra nogle butikker og præsentere, kunne kærlighedens ord skrives. Dette ville være langt mere virkeligt og imponerende. Når det kommer til personlige kort, forventes teksten ikke at være mere poetisk. At være ægte er, at alt betyder noget.

Roser er beregnet til kærlighed, og det ser i en flok fantastisk og dejligt ud. For de mennesker, der er enkle og ikke er til de overraskende gaver og personlige kort, kan en flok roser være mere fængslende. At foreslå med en flok roser ser meget mere romantisk og attraktivt ud. Flok roser behøver ingen specialisering og personalisering; bare flokken vil gøre alt, hvad de andre gaver ville gøre.

Bedste citater til at foreslå din kærlighed:

 • Lad os vende en mønt, hoveder jeg er din, haler du er min.
 • Du er min besvarede bøn, mit opfyldte ønske, min realiserede drøm. Vil du gifte dig med mig?
 • Jeg håber, du aldrig tænker på så meget som jeg tænker om dig.
 • Jeg vil have jer alle, for altid, dig og mig, hver dag.
 • Du har forhekset mig, krop og sjæl.
 • Det var ikke i mit øre du hviskede, men mit hjerte. Det var ikke mine læber du kyssede, men min sjæl.
 • Jeg elsker dig, som en druknende mand elsker luft. Og det ville ødelægge mig at have dig bare lidt.
 • Jeg er ligeglad med, hvor svært det er at være sammen, intet er værre end at være fra hinanden.
 • Men du er gledet under min hud, invaderet mit blod og greb mit hjerte.
 • Der er aldrig et tidspunkt eller sted for ægte kærlighed. Det sker ved et uheld, i et hjerteslag, i et enkelt blinkende, bankende øjeblik.

Whats app -statusser til at imponere din pige/dreng:

 • Glimtede et øjeblik på dit ansigt, og mine øjne har fotograferet det.
 • Jeg ville holde dig omkring bare for at lytte til mit hjertes rytme.
 • Hvis jeg kunne vælge mellem at elske dig og trække vejret, ville jeg vælge mit sidste åndedrag for at sige, at jeg elsker dig.
 • Jeg er måske ikke perfekt, men jeg er den bedste, du nogensinde har haft. Du vil indse det den dag, jeg holder op med at komme tilbage.
 • Jeg savner et slag hver gang du går forbi.
 • Ingen har evnen til at få mig til at føle mig så vægtløs og sorgløs som du kan.
 • Vores forhold er beregnet til at være. Noget der blev skrevet i stjernerne og trukket ind i vores skæbne.
 • Da jeg så dig første gang, blev jeg forelsket, og du smilede, fordi du vidste det.
 • Ingen vil nogensinde sammenligne for at give mig følelsen af ​​det lys, du har tændt inde i mig.
 • Du løfter mig op til nye niveauer; få mig til at føle ting, jeg aldrig har følt før.

Her kommer du med nogle ekstra tips til forslag; Planlægning, Dos and Don’ts osv.

 • Når kærligheden er mærket, bør den foreslås og ikke forsinkes.
 • Vær ikke uhøflig i forslag, men vær høflig og blød.
 • Planlæg på en måde, så pigen/drengen bliver tiltrukket og ikke fornærmet.
 • At være superromantisk forelsket virker ikke, når det er det første møde.
 • Når det kommer til kærlighed, skal ego smides væk.
 • Find ud af, om den anden person allerede er forelsket, før du foreslår, da den slags afvisning er mere smertefuld.
 • Vær mere præcis i forslaget.
 • Direkte forslag har en tendens til at have mere positiv respons end de indirekte.
 • At foreslå gennem en anden er ikke tilrådeligt.
 • At være for sent i et forslag har meget mindre chancer for at få et positivt svar fra den anden person.

At tale den kærlighed, man har til en person, er en smuk ting, som de fleste mennesker har oplevet. Uanset hvilken metode der følges for at foreslå, er det eneste, der betyder noget, om det bliver sagt eller opbevaret i. ’Kærlighed gør livet smukt’ som man siger, kærlighed til en person, hvis den kommer til udtryk, finder en ny livssti. At have lyst til en person og blive gift med det samme er en af ​​de største succeser i livet. Find, fald, foreslå og bliv forenet.