Hvordan defineres kærlighed i et forhold?

Kærlighed har mange konnotationer, definitioner og teorier, men lad os se over dem alle, fordi kærlighed findes i forskellige former og genrer. Det, du kalder kærlighed, ses måske ikke som det samme af andre, derfor hver for sig. Det bedste ville være ikke at dømme nogen for den kærlighed, som de giver ud eller bringer ind, for som nævnt har elsket virkelig ikke en definition som sådan. Kærlighed kan ske på mange måder, forskellige former og på tværs af alle køn, orienteringer, arter og mere. Samfundet kan ikke definere for dig, hvad du vælger at tro er kærlighed, så længe du ikke gør noget, der ikke er lovligt eller offentligt, der ville ødelægge den grundlæggende struktur for trivsel i samfundet. Så hvis du har en idé om, hvordan du definerer kærlighed, skal du gøre det gennem dine handlinger, ord og gerninger på en positiv måde.

Kærlighed i alle dens former:

I den nye tidsalder er kærlighed ikke kun mellem en mand og en kvinde. Over hele verden vinder kærlighed af samme køn anerkendelse, respekt og lige rettigheder. Det er fordi alle tror, ​​at kærlighed ikke har noget køn og kærlighed kom først, mennesker kom senere. Vi er ingen til at håne, latterliggøre eller fornærme mænd og kvinder, der elsker deres samme køn, ligesom de ikke blander sig i vores liv. Kærlighed handler om forståelse, og når du ikke forstår den sande betydning af kærlighed af samme køn, ville det ikke hjælpe at bedømme det. Der er ingen indgraverede stenregler om, at kun en mand og en kvinde kan elske en anden, så lad os spille mennesker og lade kærligheden i enhver form sprede sig.

hvordan man definerer kærlighed

Kærlighed i søskendeformen har også sin egen andel af op- og nedture, men det er også kærlighed i sine stærkeste portioner. Når en bror elsker en søster eller en bror og omvendt, taler ordene, handlingerne og gerningerne meget. Man behøver ikke at mærke eller mærke kærligheden, for endnu engang herovre ville der ikke være nogen grund til at gøre det.

Definer ikke kærlighed:

Trods mærkesystemet eller lav en fastlagt definition med henblik på kærlighed at eksistere. Når vi bryder behovet for at danne grænser for kærlighed, lader vi begrebet fred, harmoni og kærlighed eksistere sammen og sprede sig. Verden har et stort behov for frigørelse, befrielse fra bigotry, nærsind og had. Frygt fører til de tre sidstnævnte, mens kærlighed i enhver form ikke har plads til det samme. Kærlighed erobrer de hårdeste følelser, de hårdhjertede og svage på sjælsniveau også, så hvorfor ikke lade kærligheden i form sprede sig og tage ansvar for verden.

Krige kan ende, og mennesker kan forenes, når kærlighed i mange former får lov at eksistere uden definitioner og tags. Man ville se, at der har været tilfælde, hvor almindelige mænd og kvinder har gået op til store hære og uddelt blomster, en kærlighedshandling. De fattige har delt deres måltider med vildfarne, en kærlighedshandling, der ikke behøver defineres, og mange flere sådanne tilfælde.

Har vi virkelig brug for at definere kærlighed?

Spørg dig selv hvorfor? Du ville ikke have et svar, og når du ikke har et svar, betyder det, at du ikke har forstået, hvorfor du vil stille spørgsmål? Når du ikke forstår, skal du ikke dømme, snarere lære at elske sans -domme.

Kærlighed som nævnt er en evig kraft i dette univers; vi kan ikke se det, medmindre vi mærker det, ikke ved berøring, men gennem øjnene. Fortsæt nu og giv dig selv lidt kærlighed, mærk det gennem dine sanser og vær taknemmelig for det menneske, du er. Kærlighed er tilgængelig i overflod; lad det ikke blive stjålet fra dig gennem en definition.