Hvordan siger jeg, at jeg elsker dig uden ord?

“Handlinger taler højere end ord” siger et gammelt ordsprog, og det er så sandt. Fra vi var på vores mors skød, blev vi lært, at dine handlinger definerer, hvem du er. Buddingbasen er, hvor beviset er, hvilket betyder, at de indre handlinger og følelser virkelig definerer en mand eller en kvinde.

Sådan siger jeg, at jeg elsker dig uden ord

Det er det, vi bemærker om ham eller hende over tid, en slags konsistens udvikler sig for det samme. Ord tales tilfældigt nogle gange, selv uden en stærk hensigt med at mene dem. Hav derfor en handlingsplan på plads, som kan hjælpe dig.

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed og sande følelser til den næste. Læs derfor om How To Say I Love You Without Words?

1. Lyt med den hensigt at forstå:

En aktiv lytter er en, der virkelig bekymrer sig, men det er svært at søge efter nogen som sådan. Når din elsker har øjnene på dig, mens de taler, uden at blive generet af, hvad der sker omkring, NOD. Dette ville vise dem, at du holder af, elsker og respekterer det, de har at fortælle dig.

[Se mere: Kyssetyper og betydninger]

2. Overraskelse!!

Et overraskelseselement krydrer den kærlighed, du har til dem og dem til dig, men vær ikke forfærdelig eller gå for meget med overraskelseselementet. Det burde være en, der viser, at du er gået en ekstra kilometer, men ikke i al desperation har forsøgt at efterlyse dem.

3. Hjælp din partner:

Det betyder ikke, at du skal betale dem kontant for hjælp, bare vær der for dem, når det er muligt for at hjælpe, det er det. Fordel ansvaret, hvis I begge bor sammen, må ikke dømme eller sætte spørgsmålstegn ved hinandens rolle i huset. Ikke stereotype roller, husk det tager to hjul for en cyklus at køre glat.

4. Forstå behovet for hinandens fysiske kærlighed:

I skal begge være kærlige, måske kunne I være lidt bedre end ham eller hende. Det betyder dog ikke kun, at den ene seksuelle behov bliver mæt, mens den anden efterlades høj og tør. Spice din fysiske intimitet op, hvilket kun ville give dig mulighed for at udforske hinanden bedre, hvilket fører til en bedre forståelse mellem arkene og også ud af det. Hvis der er problemer, der ikke har nogen ende, skal du tale med en rådgiver, men ikke give op

5. Sov på samme tid:

Et par, der går på pension sammen og vågner sammen, forbliver stærke som et par for livet. Vi mener ikke, at de to par øjne skal lukke og åbne på samme tid, bare ved, at en lignende rutine gør tingene lettere for de to. Ja, det er ikke muligt for dette altid at ske, men når det gør det, skal du sætte pris på det og gøre det fantastisk

6. Hit gymnastiksalen sammen:

Hvor er det dejligt at se par træne med hinanden, måske yoga eller Pilates. Dette ville hjælpe hinanden med at motivere det næste, også være stærke og sunde og også nyde kvalitetstiden ved at træne sammen. Når de to træner sammen, ville stress og spænding også finde en vej ud af vinduet

7. Hold dig til de indgåede aftaler:

Medmindre det er presserende og uundgåeligt, skal du ikke ændre tidsfristerne eller de aftaler, der er indgået med hinanden og til hinanden. Økonomi, hjemmet, børn, kæledyr, bedsteforældre, forældre, realkreditlån, mad på bordet, boligindretning, planlægning af en ferie og værkerne, par skal sidde og kridt tingene ud. Dette viser kærlighed og omsorg for det næste, med masser af respekt kastet ind.

Endelig,

Engang imellem skulle I begge tage ud på en køretur eller en romantisk middag for to, bare jer to det er det. Dette vil fortælle dig, hvad der spiller i din partners sind, som, når du observerer, hjælper dig med at forstå deres behov bedre. Vær opmærksom med deres humør, plads og arbejde på at gøre tingene bedre ved at tale tingene ud.

Når du elsker dig selv, fysisk og psykisk, viser det sig. Find ud af, hvad der får dig til at krydse godt af, og gør det. Når din elsker ser dig glad, ville han eller hun også være nysgerrig, og du kan derefter drille dem ved ikke at fortælle dem det. Dette bringer mere romantik til sig, uden at der bliver talt ord.