Sådan får du en ven til at blive forelsket i dig

Vi har alle en ven eller kan have haft en ven, som vi i al hemmelighed var vild med, eller måske har drømt om at blive forelsket i? I denne tid siger folk, at det er bedre at være venner og stærke til det end at være forelsket, men det er ikke så sandt, som det ser ud til at være. Ja, det er svært at omdanne venskabets bånd til kærlighed, men ikke umuligt. Kemien skal være helt i orden; ellers ville det ikke være muligt at få knogler af forholdet til at være. Her er således ti tips til, hvordan du får en ven til at blive forelsket i dig.

Sådan får du en ven til at blive forelsket i dig

Din udseende betyder noget:

Arbejd på den måde, du klæder dig på, går, taler og ser offentligt ud. Lad os indrømme det; vi er alle også interesserede i det ydre udseende, uanset hvad vi siger om indre skønhed. De fleste ville ikke engang ville date dig, hvis du ikke passer regningen, klogt. Hold dit hår på plads, dine tænder skal være rene, det samme bør negle og hud. Et udseende, der taler spic og clean, taler meget om dig som person at blive forelsket i.

Finpudse dine interpersonelle færdigheder:

Folk elsker dem, der forstår at kommunikere godt. Dette bør være medfødt eller lært, siden da ville du vide, hvordan du håndterer hvem i hvilken situation. Det ville også få dig til at forstå færdighederne ved at få ham eller hende til at føle sig magisk vigtig, når han er sammen med dig. Konflikter skal til enhver tid undgås, ingen skamme en anden rundt og ikke spille skyldspil, når du taler om dine tidligere forhold.

Lyt og hør godt:

Din kammerat ville kun være mere interesseret i at kende dig eller være sammen med dig, hvis du lytter. Når de taler, nikker du med hovedet igen og igen for at vise, at du lytter. Læg også den telefon ned, når nogen taler til dig, og bevar øjenkontakt, hvilket kun viser, at du har respekt for det, de har at sige.

Gør snakken interessant:

Selvom talen er på telefon, Skype, hvilken app eller e -mail, og selvom den er én til én, gør det interessant for jer begge at forkæle. Varigheden er ikke det, I skal bekymre jer om så meget som kvaliteten af samtalen. Dette hjælper de to til at åbne op og være ærlige over for hinanden.

Husk ikke at være en anden:

Ingen ønsker en wannabe som makker; stol på os, når vi siger det. Så bare vær dig, og fokuser på dine færdigheder og talenter, som en anden du misunder ikke har uden at være høj eller stolt over det.

Gør det vittigt:

Kvinder og mænd elsker at have lystige samtaler og samtaler, hvilket betyder, lad humorbenet kildre.

Brudgom og kjole godt:

Klæd dig på til lejligheden og klæd dig godt på. Kvinder bør ikke bære tøj, der afslører for meget, hvis det sender de forkerte signaler, og mænd bør ikke ignorere at gå ind til en ansigtsbehandling, en skægbeklædning og et velholdt par jeans eller bukser og polerede sko.

Vælg en, der udsender lykke:

Din ægtefælle skal altid være en, der elsker at være positiv og glad, uanset hvad. Overdriv dog ikke det at være glad, det skal komme indefra

Ingen spil med sindsspil:

Dette ville være begyndelsens død, da at spille tankespil med ham eller hende ville være en fornærmelse og et angreb på deres klare motiver til at elske dig loyalt. Du kan ikke være en kæreste og en ven sammen, snarere bør du ikke, derfor træffe det rigtige valg

Skub det ikke:

Et NEJ betyder NEJ, skub ikke efter kærlighed eller søg opmærksomhed ved at gøre noget dumt. Husk venligst, at det nogle gange ikke er det rigtige at blive forelsket i din bestie, eller måske tager det lang tid, så vent og vær tålmodig.

Vi ønsker dig held og lykke med at efterlyse din bedste ven.