9 Bedste og søde mellemstore krøllede frisurer til kvinder

I alsidigheden af ​​valg, et modeblad giver dig, er det ret let at forkæle dig selv. På det seneste har trenderne imidlertid mere fokuseret på det mellemstore hår, hvor vedligeholdelse og stil kommer hånd i hånd. Nu fokuserer de seneste løb med mode løbende på krøllerne, og det er præcis det, der inspirerede denne artikel i dag. Ofte siger den almindelige opfattelse, at krøller bare ikke passer ind i den fleksible mængde, og derfor ser vi her i denne artikel de forskellige slags medium krøllet frisure, som du kan dyrke.

Medium krøllede frisurer Main

Du kan let miste dig selv i de store valgmuligheder, et modeblad giver dig; mellemstore frisurer er dog på trend-hotlisten! En mellemstor klipning har brug for ordentlig vedligeholdelse for effektivt at påvirke tilskuerne. Seneste modeopdateringer nævner krøller meget, og det er herfra denne artikel hentede inspiration til i dag. Det er kendt, at krøllet hår skiller sig ud og har en unik lokkning, der let kan ses i en mængde, hvilket også gør, at den sportslige skiller sig ud! Lad os se på de forskellige slags krøllet hår, du kan dyrke!

Seneste krøllede frisurer til skulderlængdehår Kvinder med billeder:

Her har vi de 9 bedste medium krøllede frisurer til kvinder med billeder. Disse er trendy og nyeste medium krøllede frisurer til kvinder.

1. The Massive Curl:

Medium krøllede frisurer 1

Klassiske krøller har altid været en valgpræference for tykbemandede skønheder. Krøller i disse frisurer er stive, da de har tendens til at være grove og tykke, normalt holder deres form eller tekstur. På den anden side ville disse krøller gøre den perfekte duo med næsten ethvert look, det være sig en body con kjole eller nogle afslappede jeans.

 • Egnet lejlighed: Casual udflugter, uformelle møder, sammenkomster osv.
 • Ideel alder: Ser godt ud på unge kvinder og teenagere.
 • Bedste sæson at bære: Alle sæsoner.
 • Passende kjole: Fritidstøj, jeans og en top osv.

2. De bløde krøller:

Medium krøllede frisurer 2

Krøllerne i dette look er meget mere formelle og blødgjorte for at danne bløde strandbølger. Disse er måske ikke de almindelige hardcore -krøller, men hvis du har nogle bølger i dine lokker, får du altid det bedste ud af dit udseende. Det tilføjer ikke kun dit hår personlighed, men det sørger også for, at din stilkvotient forbliver intakt.

 • Egnede fester: Formelle sammenkomster, forretningsmøder, familiefunktioner osv.
 • Ideel aldersgruppe: Enhver aldersgruppe, men især middelaldrende forretningskvinder kan kræve denne stil.
 • Bedste sæson at bære: Alle sæsoner.
 • Passende kjole: Formals, etnisk slid og kan også sportes afslappet!

3. Ponyen:

Medium krøllede frisurer 3

En pony med krøllede låse er bare en go-to-frisure til travle morgener. Jonglering mellem filerne og kaffekoppen, den hurtigste og mest trendy måde at style dit hår på er ved at samle dem på bagsiden og snøre manken med et simpelt slips. Man kan måske bruge pony -wrap -tricket til at skjule hårbinderiet.

 • Egnede fester: Arbejde, kontor og kan også sportes afslappet.
 • Ideel aldersgruppe: Arbejdende kvinder og college piger.
 • Perfekt sæson: Ingen specifik sæson.
 • Passende kjole: Vil se godt ud på arbejdstøj og casuals.

4. Den halve bolle:

Den halve bolle

Boller har for altid været det bedste valg i de mest trendy frisurer. Fra en rød løber speciel til blot at få de dumme låse ud af panden, men er en favorit for alle, og her har vi en klassisk ændring til det. Snit håret i to, bind den forreste halvdel i en bolle og lad resten være. At efterlade nogle løse krøller på forsiden ville supplere udseendet.

 • Egnede fester: Weekendfester, afslappede møder, udflugter osv.
 • Ideel aldersgruppe: Teenagere, college piger og kvinder.
 • Bedste sæson: Enhver sæson.
 • Passende kjole: Casual tøj og sarees.

5. Strandlooket:

Strandlooket

Denne medium krøllede frisure er altid bedst, når den er hoppende og fluffet op, og selvom krøllerne i denne frisure er mere spredte og ujævne, kan du vælge de bløde krøller, hvis du har et tyndere hårproblem. Kombiner denne frisure med stramme kropskjoler for at forstærke hårfnuget.

 • Egnede fester: Strandfester, afslappede møder og nat-out osv.
 • Ideelle aldersgrupper: Alle aldersgrupper, især kvinder.
 • Bedste sæson: Hair-do er et vigtigt sommerlook, men kan bruges i enhver sæson.
 • Monteringskjoler: Det går med stramme kropskjoler som badetøj osv.

6. Bollen:

Bolle

En høj topknude er afslutningen på alle sommerproblemerne. For at slå varmen på mode, skulle du samles om kronen og pakkes og bindes i en hot top knude. En sløjfe eller et smukt bånd på bagsiden ville gøre underværker omkring denne tid.

 • Egnede fester: Udtræden, afslappede udflugter, fester osv.
 • Ideel alder: Teenagere, college -piger og unge kvinder.
 • Bedste sæson: Det er en særlig sommerstil.
 • Passende kjole: Casuals, t-shirts osv.

7. Braid Band:

The Braid Band

Fletninger har altid været sjove og spændende og bragt liv i enhver frisure. For at få dette enkle udseende skal du starte med at snitte den ene del af låsen fra siden og flette den over til den anden ende og fastgøre den på plads.

 • Egnede fester: Sportslig tilfældigt til college eller fester osv.
 • Ideel alder: Teenagere og unge kvinder.
 • Perfekt sæson: Ingen specifik sæson.
 • Passende kjole: Normalt tøj.

8. Den lave bolle:

Den lave bolle

Lave boller passer normalt godt til sofistikering, og derfor skal du på bryllupsdagen gribe dit hår ind i en lavt hængende bolle og sørge for, at der er stukket nok lokker til at føje til dit look. Bollen kan sættes fast med bobby pins og et smukt klip et sted gemt i, ville ikke skade nogen.

 • Egnede fester: Bryllupsfester, forretningsmøder osv.
 • Ideelle aldersgrupper: Alle aldersgrupper, især unge kvinder.
 • Bedste sæson: Ingen specifik sæson.
 • Passende kjole: Elegante kjoler, festkjoler osv.

9. Det bløde vandfald:

Det bløde vandfald

Dette er prinsessekrøllerne, vi alle har ventet på. Disse er bevidst lavet bløde krøller, der ruller af dit hoved, og en klassisk vandfaldsfletning på tværs af dit hoved er bare den perfekte ledsager til det.

 • Egnede fester: Formelle møder, konferencer mv.
 • Ideelle aldersgrupper: Velegnet til unge kvinder.
 • Bedste sæson: Kan bruges i enhver sæson.
 • Passende kjole: Formelt slid, kjoler i længden osv.

Yderligere tips:

 1. Påfør mandelolie på dit hår til behandling af tørt og beskadiget hår.
 2. Vask dit hår regelmæssigt efter 2-3 dage for korrekt regulering af naturlige hårolier.
 3. Spring over at have varmtvandsbrusere, da det varme vand vil gøre dit hår tørt og skørt, da det fjerner beskyttende olier fra dit hår.
 4. Efter den sidste skylning skal du bruge en spiseskefuld citronsaft på dine lokker. Håndklædetør dit hår og stil det som sædvanligt for at slippe af med tørt hår.
 5. Få dit hår klippet korrekt i mindst hver sjette uge for at fjerne tørre, spaltede spidser.
 6. Vådt hår er angiveligt tre gange svagere end dit normale hår og dermed mere tilbøjeligt til at knække. Håndklæde tørrer dit hår ordentligt. Fjern nu håret forsigtigt ved hjælp af en bred tandkam.

Kort sagt, medium krøller ser smukke ud som en frisure og er helt en trendsætter. Mange kvinder foretrækker krøller, da de giver håret en unik stil og efterlader en betydelig indvirkning på jævnaldrende. Der er mange frisurer, du kan vælge imellem, men vi besluttede krøller, fordi de snart vil blive rasende (det er de allerede). Damer, en perfekt spiral gør underværker på alle aspekter af din personlighed såvel som dit udseende, så skaff dine hårtilførsler eller skynd dig til den nærmeste salon nu for at få dit medium hår krøllet!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Sådan får du krøllet hår til at se godt ud, når det tørrer?

Svar: For at sikre, at dit hår ser så godt ud, som det gjorde før tørring, skal du sørge for at følge den rigtige rutine og bruge de rigtige produkter. Hvis du har prøvet alle de flotte produkter fra den krøllede verden, men alligevel aldrig formår at få dit hår til at se godt ud, er din rutine ikke korrekt. Men hvis din metode er ganske god, og du alligevel ikke kan se resultater, kan det være på tide at skifte dine produkter til nye.

Q2. Er krøllet hårpleje tidskrævende?

Svar: Slet ikke! Du kan være krøllet, selvom du laver andre vigtige ting. Vaskning af hår og påføring af produkter tager generelt omkring i mindst 10 til 15 minutter. Nu kan du enten putte det i en plop eller lade det lufttørre, mens du gør andre ting, så enkelt som det!

Q3. Hvad skal man gøre, hvis krøller bliver krusede efter tørring?

Svar: Der er to situationer: enten bruger du for meget af dit produkt, eller også bruger du for mindre. Begge fører til krusede krøller. Brug kun den passende mængde som nævnt på produktets etiket eller som anbefalet af en specialist.

Q4. Hvad skal man gøre ved olierede, fedtede og flade krøller?

Svar: Nå, du står måske over for dette problem på grund af en af ​​disse nedenstående grunde-du bruger for meget olie, du bruger olier til at style i stedet for krøller på dit hår, eller måske bruger du for meget af ethvert produkt. Det kan også ske, hvis du vasker for ofte og ikke bruger shampoo imellem for at afklare produktopbygning. Vær kun opmærksom på at bruge passende produkter i passende mængder.