15 Hagyományos és divatos kék Kurta pizsama férfiaknak

A kék és különböző árnyalatai ünnepi hangulatot tükröznek. A Kurta egy hagyományos és hagyományos viselet minden évszakban és alkalomra. A kék kurta pizsama a legjobb választás a mai divatos piacon minden korosztály számára. Tehát jól döntsön ezzel az etnikai viseletgel, hogy remekül nézzen ki különleges alkalmakkor, például különböző bulikon és esküvőkön.

A legújabb és jóképű kék ​​Kurta kék Kurta pizsama minták férfiaknak:

Válasszon egy kék kurta pizsama szettet, amely tökéletes méretű az elegancia hányadosához.

1. Sima kék Kurta pizsama:

Sima kék Kurta pizsama

Ez egy etnikai férfi kurta és kényelmes viselet. Ez a vonzó minta segít abban, hogy bókokat kapjon gazdag stílusérzékéhez. Az ilyen típusú kék kurta és fehér pizsama megtartja az elegáns megjelenést és gondoskodik arról, hogy jobb legyen. A fő jellemzője, hogy bárhol viselheti. Farmerrel is viselheted. Tehát válasszon egy kék kurta pizsama szettet ennek megfelelően ebben a kecses öltözékben.

2. Kék Kurta pizsama tizenévesek számára:

Kék Kurta pizsama tizenéveseknek

A kék kurta pizsama szett művészeti selyem anyagból minden alkalomra jól illik a tizenévesek számára. Ez a sötétkék kurta pizsama nagyon puha selyemből és kiváló minőségű anyagból készült, így kellemesen fogja érezni magát. A mellkas és a gallér elegáns kialakítása a legvonzóbb kontrasztot kölcsönzi. Ez a sötétkék kontrasztos szín további csillogást kölcsönöz Önnek. Ez a színkombináció és lenyűgöző megjelenés biztosítja, hogy kiemelkedjen a tömegből.

3. Nyomtatott kék Kurta pizsama:

Nyomtatott kék Kurta pizsama

A nyomtatott kék kurta pizsamákhoz korlátlan minták és minták állnak rendelkezésre. Virágmintás, sötétkék kurta pizsama nagyon igényes. Az ilyen típusú hosszú kurta mandarin gallérral, oldalsó résekkel és egyenes szegéllyel rendelkezik. Mindkét oldalán egy zseb található a rések felett. Szandálokkal és mojarokkal párosíthatod ezt a divatos kurta pizsamát. És azt is lehet párosítani egy hírnök táska is. Mivel könnyű, nagyon könnyen mosható.

4. Kék Kurta pizsama a fesztiválruházathoz:

Kék Kurta pizsama fesztiválruházathoz

A tökéletes ünnepi árnyalat érdekében a kék kurta pizsama tökéletes választás a férfiak számára. A selyem szövet, királykék kurta pizsama kiváló megjelenést kölcsönöz a testednek. Az ünnepi viselethez ez a kék kurta pizsama lesz a legjobb kézimunkával és kőmunkával a mellkason és a galléron. Válasszon egy kék kurta pizsama szettet ebben a nagyszerű fesztiválon, és készítsen másokat.

5. Alkalmi kék Kurta pizsama:

Alkalmi kék Kurta pizsama

Kurta kecses nemzeti ruha. Nincs párhuzama rituálék vagy istentisztelet közben. Alkalmi viseletként kényelmes, kifinomult éjszakai öltözékhez, reggeli vagy esti sétához vagy a piacon. A teljes ujjú kék kurta pizsama álló gallérral, a vállak felé kissé kinyújtott kerek nyakkal előre visz.

6. Kék Kurta pizsama gyerekeknek:

Kék Kurta pizsama gyerekeknek

A gyerekek nagyon aranyosak a kék kurta pizsamával. A teljes lendületű kék ​​kurta pizsama szett tökéletes választás lesz az ünnepi időszakban. A normál szabású kurta pizsama kék színe puha lesz a gyermek bőrén. Ez az egyszerűség felfedezi megkülönböztetését és szépségét. A dupla mellzseb kék kurta pizsama párosítható Negara cipővel is.

7. Hímzés Kék Kurta pizsama:

Hímzés Kék Kurta pizsama

Ez a sötétkék hímzett kurta pizsama különleges esküvői vagy széleskörű alkalmakra. Az egyik dal híres „prem ratan dhan payo” ebben a dalban a színész ezt a stílusú kurta pizsamát használta, lombhímzéssel mindenhol és a táblán pompás lesz. Teljesen a legfinomabb tiszta selyemhosszra van szabva, a teljes textúrában nem árul el csomót vagy vastagságváltozást.

8. Pakisztáni stílusú kék Kurta pizsama:

Pakisztáni stílusú kék Kurta pizsama

Ha úgy dönt, hogy kurta pizsamát visel a közeljövőben, akkor előnyben részesítheti a pakisztáni stílusú kék kurta pizsamát, hogy kiemelje Önt. Ez a feltűnő stílus biztosítja, hogy minden látogató másodszor nézzen ki. Tiszta selyemből és tökéletes nyakvonalból készült. A láda aranyszállal tervezett munkája a legjobb kiegészítőket hozza.

9. Rövid stílusú kék Kurta pizsama:

Rövid stílusú kék Kurta pizsama

A rövid stílusú férfi kurta pizsama kék sokféle etnikai ruhát tartalmaz, amelyek rendkívül kényelmesek, tartósak és erősek. A kék rövid stílusú, teljes ujjú kurta pizsama kínai nyakörvvel ideális az egyetemre járó fiú számára is. Ez a tömör mintás pamutkék kurta pizsama egy- vagy kétszeres csekket is tartalmaz. Farmerrel is párosítható.

10. Kék Kurta pizsama parti viselethez:

Kék Kurta pizsama party viselethez

Tedd magad kiválóvá ezzel a gyönyörű kék ​​Banaras selyem kurta pizsamával, amely hímzéssel készült a mellkason és a galléron. Ez a teljes ujjú kurta pizsama és egy ellopott pár kiteljesít az összejövetelen. Viselje ezt a ruhát, hogy részt vegyen és ringassa a bulit.

11. Fél ujjú kék Kurta pizsama:

Fél ujjú kék Kurta pizsama

A hagyományos indiai fél ujjú kurta tökéletes a khadi megjelenéshez. Ez magasan tartja a stílushányadost, és minden alkalommal növeli jelenlétét. Viselheti farmer farmerrel az alkalmi megjelenésért, vagy fehér churiderrel a hagyományos megjelenés érdekében. A tiszta pamut kínai gallér két oldalsó zsebbel és egy elülső zsebbel nagyon kényelmes érzést biztosít.

12. Tervező Blue Kurta Pizsama:

Tervező Kék Kurta pizsama

Sok mintát és tervező kék kurta pizsama. A követelmény teljesítéséhez mehet az ilyen típusú kék kurta pizsama. A hímzéses v-alakú gallér egyet jelent az összes közül. Ez a végső választás hibás a bulik és más alkalmak alkalmával.

13. Kék Kurta pizsama napi viselethez:

Kék Kurta pizsama napi viselethez

A mindennapi viselethez és kényelemhez egy egyszerű kék ​​kurta pizsama tökéletes. Sok szintetikus és pamutszövet található ezzel a mintával. A férfiak egy sima világoskék kurta pizsamával mozoghatnak mindennapi használatra. Hagyományos megjelenéshez fehér churiderrel párosítható.

14. Wedding Wear Blue Kurta Pizsama:

Esküvői viselet Kék Kurta pizsama

Ez az indiai vőlegények és esküvői vendégek legnépszerűbb esküvői viselete. Ezt a mintát gyakran összetett hímzésnek, gazdag szövetnek és élénk színeknek nevezik. Fogj hát egy nehéz díszítést, kék kurta pizsamát, hogy minden esküvői partit megmozgass.

15. Kék Kurta pizsama télen:

Kék Kurta pizsama télen

A téli szezonban egy kék kurta pizsama, azonos színű kabáttal kényelmes választás. Viselje bármilyen hagyományos eseményre vagy partira ebben a szezonban. Ez a finom kevert öltöny puha tapintást és rendszeres elégedett illeszkedést biztosít. A kék pizsama a legjobb pár az ilyen típusú kurtákhoz.

A Kurta pizsama az egyik legjobb forma a férfiak számára. Általában pamut- és selyemszövetből készül a rendkívüli kényelem miatt. A kék kurta pizsama soha nem lesz unalmas a modern divat szerint. Tökéletes mindenféle alkalomra és fesztiválra. Az ember ennek megfelelően választhat párosítással.