25 legújabb pandzsábi Kurta pizsama minták férfiaknak és nőknek

Amikor bármilyen hagyományos esemény vagy vallási funkció van, az első ruhaviselet, ami eszünkbe jut, a kurta pizsama. Azonnal megvizsgáljuk a legjobb pandzsábi kurta pizsama szettet, amely alkalmas lesz erre az alkalomra. Ez a ruha a legkényelmesebb és legmegfelelőbb minden korosztály számára – legyen az férfi vagy nő. Számos kurta pizsama pandzsábi stílus közül választhatunk.

Modern és stílusos pandzsábi Kurta pizsama képekkel:

Íme néhány nagyszerű és elegáns stílus, valamint a mindennapi viselet stílusai Pandzsábi kurta pizsama stílusok közül választhat.

A legjobb pandzsábi Kurta pizsama férfiaknak és fiúknak:

1. Fehér Kurta pizsama:

Fehér Kurta pizsama

Ez az egyik legkedveltebb pandzsábi kurta pizsama a férfiak számára, különösen a nemzeti funkciók, nevezetesen a függetlenség napja és a köztársaság napja alkalmából. Ennek a fehér kurtának chikankari munkája van, fehér szállal. Rövid, kerek, nehru stílusú gallérja van, amely egy fehér gombokkal ellátott rövid lapockába fut. Gazdag és elegáns szett.

2. Maroon Brocade Kurta pizsama szett:

Maroon Brocade Kurta pizsama szett

Itt van egy szép pandzsábi Kurta pizsama szett férfiaknak, amelyek tervezői esküvői viselet. A kurta anyaga gazdag Banarasi selyem brokát, fekete selyemszál hímzéssel. Rövid álló gallérral rendelkezik, amelyet egy fekete gombokkal ellátott lapát követ. A kurta teljes ujjú. A pizsama sima. A fergeteges megjelenés érdekében csak párosítsa össze fekete mojari -kkal, amelyek arany szegéllyel rendelkeznek.

3. pandzsábi Kurta pizsama pakisztáni stílus:

Pandzsábi Kurta pizsama pakisztáni stílusban

Nézzük ezt a fehér kurta pizsama pandzsábi stílust. Van egy pakisztáni hangulata. 100% kiváló minőségű pamutból készült, nagyon kényelmes és tartós. Alkalmi viselet, nadrág stílusú pizsamában, egy zsebbel. A kurta tipikusan pandzsábi stílusú, két felső zsebbel és egy oldalsó zsebbel. Fél ujjú, szabályos inggallérral és rövid zárt zsebbel rendelkezik.

4. Celebrity Kurta pizsama stílus:

Celebrity Kurta pizsama stílus

Íme egy fantasztikus szürke selyem kurta pizsama, hosszú ujjú. Az ujjak összehajthatók a könyöknél vagy kissé a könyök felett. A kurta térd feletti hosszúságú és oldalsó zsebbel rendelkezik. Ehhez a stílusú pandzsábi kurta pizsama színhez bármelyiket választhatja – legyen az sötét vagy világos árnyalat. Ehhez a stílushoz bármilyen szín vagy szövet választható. Használhat pamutot alkalmi viselethez, vagy selymet esküvőkre és egyéb alkalmakra. Salwar stílusú pizsama van benne.

5. Fehér & Kék Kurta pizsama fiúnak:

Fehér & amp; Kék Kurta pizsama fiúnak

A divat a gyerekek körében is divat. Ez egy aranyos együttes gyerekeknek. A fehér és kék pandzsábi kurta pizsama fiúknak dhoti stílusú pizsamát és kendőt tartalmaz. A kurta teljes ujjú és Nehru gallérral rendelkezik. Elöl szép hímzéssel rendelkezik. A lapka teljes hosszúságú, és gyönyörű kék ​​csővezetékkel rendelkezik. A csőszerelés és a hímzés az öltözék fénypontjai.

6. Pandzsábi Kurta pizsama kék Angrakha stílusú dzsekivel:

Pandzsábi Kurta pizsama kék Angrakha stílusú dzsekivel

Az elegáns kurta pizsama Pandzsábi stílusú kabáttal pamut selyem anyagból készült. A kurta és a pizsama bézs színű, a kabát pedig kék színű. Ennek az öltözéknek a fő vonzó része a csodálatosan szabott kabát, amely angrakha stílusú. Ez a ruha etnikai viselet kisfiúknak és gyermekeknek, és alkalmas esküvőkre.

7. Szilárd fekete Kurta pizsama:

Szilárd fekete Kurta pizsama

Ez egy új stílusú pandzsábi kurta pizsama férfiaknak. Ez a pandzsábi kurta pizsama 100% pamutból készült, és alkalmi és ünnepi alkalmakra is alkalmas. Hosszú ujjú és egyszerű kerek nyakú. Ennek a fekete kurtának a legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy a gombos zsinór oldalirányban van a közös elülső stílus helyett. Egy másik észrevehető tulajdonság a fehér folt, amely átlósan van rögzítve a szegélyvonalhoz.

8. Piros pandzsábi Kurta pizsama Sherwani:

Piros pandzsábi Kurta pizsama Sherwani

Itt egy fantasztikus, szemet gyönyörködtető sherwani, amely teljesen elbűvölő és tökéletes az esküvőre. Ez a Sherwani vörös, nehéz arany szál kézi hímzéssel, és nagyon bonyolult. Hosszú ujjú és kínai gallérral rendelkezik. A pizsama churidar stílusú. A hozzá illő mojari kiegészíti az öltözék nagyszerűségét, és szokatlan megjelenést kap a menyasszonyától.

9. Fehér Kurta pizsama szürke kabáttal:

Fehér Kurta pizsama szürke dzsekivel

Ez egy olyan öltözék, amely alkalmas politikusoknak és nemzeti eseményeknek. Ez egy fehér pamut kurta pizsama, amelynek vékony szürke bélése van a mandzsettában és a zsebében. A kurta kínai gallérral rendelkezik, elöl teljesen gombos. A kabát gyapjú, egyik felső zsebbel a bal oldalon és két zsebbel lefelé. Ujjatlan, és kínai gallérral rendelkezik, elöl gyönyörű kerek ruhás gombokkal.

10. Kék Kurta pizsama és lila brokátkabát:

Kék Kurta pizsama és lila brokátkabát

Most nézzünk egy káprázatos kék pandzsábi kurta pizsamát, egzotikus lila dzsekivel. A kurta és a pizsama kiváló minőségű műselyem anyagból készült, ami nagyon gazdag megjelenést kölcsönöz. A kabát brokát selyemből készült, gyönyörű mangó motívumokkal hímezve. A hímzés lila cérna, amely kettős színárnyalatot kölcsönöz a kabátnak.

11. Vérvörös pandzsábi Kurta pizsama:

Vérvörös pandzsábi Kurta pizsama

Íme egy új pandzsábi kurta pizsama stílus férfiaknak. Kecses és etnikai megjelenésű. A szövet nagyon kényelmes, mint a pamut. A kurta karcsú szabású, hosszú ujjú. Nagyon egyedi és klasszikus nyakstílusú, oldalán egyszerű, de szép sötétvörös gombokkal nyitható. Tehát öltözz fel, hogy öljön a barna kurta pizsamával.

12. Cowl stílusú Kurta pizsama:

Cowl stílusú Kurta pizsama

Ez egy nagyon divatos és trendi kurta pizsama szett. A kurta fekete műselyem anyagból, míg a pizsama churidar stílusú pamutselyemből törtfehér színben. A szövet burkolat stílusban van összegyűjtve, és a redők oldalra vannak varrva, ami leeső megjelenést kölcsönöz. A nyak kínai, nyúlványgá nyúlik, amelyet gombok erősítenek.

13. Narancssárga selyem Kurta pizsama gyerekeknek:

Narancssárga selyem Kurta pizsama gyerekeknek

Hagyja, hogy a fia ringassa a show-t ezzel a csábító narancssárga selyem-pamut kurta pizsama szettel. Gyönyörű ujjatlan kabátja van, amelyet gyönyörű brokát motívumok díszítenek és arany gombokkal díszítettek. Egy négyzet alakú zsebbel rendelkezik. A pizsama egy churidar, a kurta szegélye alatt sok gyülekező.

A legjobb pandzsábi Kurta pizsama nőknek és lányoknak:

14. Navy Blue Kurta Palazzóval:

Navy Blue Kurta Palazzóval

Ez a sötétkék kurta palazzóval alkalmi viselet és irodai viselet is. A kurta ujja könyökig ér, a szegély pedig ívelt. Oldalsó hasítékokkal rendelkezik, amelyek a derékvonalból indulnak ki. A gallér ing stílusú, rövid horoggal és szemmel. Viselje ezt a ruhát az irodába, és biztos, hogy minden kollégája zöld lesz a féltékenységtől.

15. Kék és sárga Kurta pizsama:

Kék és sárga Kurta pizsama

Íme egy tipikus pandzsábi kurta pizsama nőknek. Modern dizájnnal és Patiala stílusú salwar -val rendelkezik. A kurta rövid és egyenes, gyönyörű hímzéssel az igán és a szegélyen. Az ujjak 3/4-esek, a nyak kínai galléros, V-nyakú. A kurta és a pizsama pamut anyagból készült, míg a kendő vagy a dupata sifonból készült.

16. Fehér Kurta és Dhoti pizsama Long Kotival:

Fehér Kurta és Dhoti pizsama Long Kotival

Ez egy gyönyörű, fehér kurta pizsama, amely kiváló viselet olyan alkalmakra, mint az ünnep, az eljegyzések, a fogadások és a partik. A szatén kurta rövid hosszúságú és a nyak közelében hímzett. A nyak egyszerű és kerek. A kabát hosszú és nyitott, hosszú ujjú. Arany csipke csővezetékkel és hímzéssel rendelkezik a vállán és a mandzsettájában. A pizsama sima és dhoti stílusú.

17. Őszibarack színű pandzsábi Kurta pizsama:

Őszibarack színű pandzsábi Kurta pizsama

Itt egy mesés barack színű pandzsábi kurta pizsama. A kurta rövid, kerek nyakú és ujjatlan. Fekete cérna hímzéssel rendelkezik a nyakán és a szegélyén. A salwar egy teljes Patiala, hímzéssel is. A dupatta fekete, barack színű szatén szegéllyel.

18. Narancs és páva kék Kurta pizsama:

Narancs és páva kék Kurta pizsama

Íme egy pandzsábi kurta pizsama szett tervezői darabja nőknek. A salwar és a dupatta narancssárga színű, míg a kurta páva kék. A kurta design új és divatos. V-szegéllyel, csónaknyakkal, amely V-alakba merül, és hosszú ujjú, narancssárga mandzsetta szegéllyel. A dupatta és a kurta erősen hímzett. Ez egy szemet gyönyörködtető ruha eljegyzésre, esküvőkre és fogadásokra.

19. Black Brocade Silk Punjabi Kurta:

Fekete Brocade Silk pandzsábi Kurta

Öltöztesd fel angyalodat ebbe a szép fekete szőtt brokát selyem pandzsábi kurta pizsamába. A bélés anyaga egy puha krepp, amely puha a bőrön. A kurta ujjatlan. Szép rátétes munkái és kőfalai is díszítik. A pizsama bézs színű műselyem anyagból, a dupatta pedig bézs színű hálóból készült.

20. Bézs Art Selyem Kurta Pizsama:

Bézs Art Selyem Kurta Pizsama

Készüljön fel a város vörösre festésére ezzel a gyönyörű aranybézs pandzsábi kurta pizsamával, szép piros dupatával. A kurta egyszerű széles hajónyakkal és hosszú ujjú. Van egy terjedelmes hímzés, amely flitterekkel van kitűzve a kurtán. Kiváló minőségű selyemszálat használnak a hímzéshez a nyakon és a szegélyen.

21. Lila pandzsábi Kurta pizsama:

Lila pandzsábi Kurta pizsama

A kislányát most egy gyönyörű lila pandzsábi kurta pizsamával fedheti fel. A kurta divatos, mivel spagetti stílusú. A salwar lenyűgöző darab Jaipuri nyomtatással. Ez egy szemet gyönyörködtető ruha születésnapi partikra, Navratri-Garba táncokra, iskolai előadásokra stb.

22. Sárga és rózsaszín Kurta pizsama kislányoknak:

Sárga és rózsaszín Kurta pizsama kislányoknak

Angyalodnak bármilyen funkcióhoz hasonlóan mesésnek kell lennie. Tehát itt van egy aranyos pandzsábi kurta pizsama a baba számára, hogy felgyújtsa a padlót. A kurta sima sárga, szép rózsaszín szegéllyel, sárga és zöld motívummal. A salwar és a dupatta azonos nyomtatású. A dupatta sifon anyagból készült, és ugyanazt a mintát szegélyezi, mint a kurta.

23. Maroon Wedding Kurta Pizsama Koti készlet:

Barnás esküvői Kurta pizsama Koti szett

Most különleges pompás anyagból készült sötétbarna Kurta pizsamával glamulálhat a különleges alkalomra. Erősen hímzett és kövekkel, gyöngyökkel, Kundannal és számos más zardosi anyaggal díszített. A fejdísz gyönyörűen hímzett, finom finom mintákkal. A kurta teljes ujjú, de félig le van hímezve.

24. Sötét rózsaszín Kurta pizsama Pakeezah stílus:

Sötét rózsaszín Kurta pizsama Pakeezah stílusban

Ez egy csodálatos öltözék olyan alkalmakra, mint az ünnep, eljegyzések, esküvők, fogadások vagy vallási rendezvények. A ruha szuper puha szatén anyagból készült, a dupatta pedig gazdag sifonból. A dupattán, valamint a pizsamán nehéz hímzőmunka folyik. A pizsama pakeezah stílusú, ahol az alja kiszélesedik, hogy úgy nézzen ki, mint egy szoknya.

25. Rózsaszín Kurta Patiala pizsama:

Rózsaszín Kurta Patiala pizsama

Édes angyalod biztosan rengeteg kedves bókot kap, amikor ezt az öltözéket viseli. A ruha rózsaszín, mandarin gallérral és kulcslyukkal. Három gomb található – sárga, zöld és rózsaszín a kulcslyuk alatt. A rövid kurta ujja 3/4, szép színes kockás szegéllyel, amely szintén szegélyezi a szegélyt. Ez a rendkívül kényelmes ruha pamut anyagból készült. A ruha ideális bulikra, családi rendezvényekre, ünnepségekre stb.

A pandzsábi kurta pizsamát a férfiak és a nők leggyakrabban választották, mivel rendkívül kényelmes viselet és könnyen mozgatható. Manapság különféle stílusok és minták jönnek fel új divatos mintákkal. Pandzsábi kurta pizsama online vásárlás az őrületben, a divatos stílusok először az interneten jelennek meg, majd eladásra kerülnek az üzletekben.