25 Seneste Punjabi Kurta pyjamas designs til mænd og kvinder

Når der er traditionelle begivenheder eller religiøse funktioner, er den første kjoletøj, vi tænker på, kurta -pyjamasættet. Vi tjekker straks det bedste Punjabi kurta -pyjamasæt, der passer til lejligheden. Denne påklædning er den mest behagelige og passende for alle aldre – det være sig mand eller kvinde. Der er en række kurta pyjamas Punjabi -stil til rådighed for os at vælge imellem.

Moderne og stilfuld Punjabi Kurta Pyjama med billeder:

Her er et par storslåede og elegante stilarter samt stilarter til almindelig daglig brug Punjabi kurta pyjamastyles, du kan vælge imellem.

Bedste Punjabi Kurta Pyjama til herrer og drenge:

1. Hvid Kurta -pyjama:

Hvid Kurta pyjama

Dette er en af ​​de mest foretrukne Punjabi kurta pyjamas til mænd, især til nationale funktioner nemlig – uafhængighedsdag og republikkens dag. Denne hvide kurta har chikankari -arbejde med hvid tråd. Den har en kort rund krave i Nehru -stil, der løber ind i en kort stang med hvide knapper. Det er et rigt og elegant sæt.

2. Maroon Brocade Kurta Pyjamasæt:

Maroon Brocade Kurta pyjamasæt

Her er et dejligt Punjabi Kurta pyjamasæt til mænd, der er et designer bryllupstøj. Kurta -materialet er rig Banarasi silkebrokade med sort silketrådsbroderi. Den har en kort stående krave, der efterfølges af en knap med sorte knapper. Kurta har fuld ærmer. Pyjamasen er almindelig. For et flot look skal du bare kombinere det med sorte mojari’er, der har en gylden kant.

3. Punjabi Kurta Pajama pakistansk stil:

Punjabi Kurta pyjama pakistansk stil

Lad os se på denne hvide kurta pyjama Punjabi -stil. Det har et pakistansk præg. Den er fremstillet af 100% bomuld af høj kvalitet og er meget behagelig og slidstærk. Det er fritidstøj med pyjamas i buksestil med en lomme. Kurta er typisk Punjabi -stil med to overlommer og en sidelomme. Den er halværmet og har en almindelig skjortekrave og en kort forseglet klap.

4. Celebrity Kurta pyjamastil:

Berømthed Kurta pyjamastil

Her er en fantastisk grå silke kurta pyjama, der har lange ærmer. Ærmerne kan foldes ved albuerne eller lidt over albuerne. Kurta har længden indtil over knæet og har en sidelomme. Til denne stil med Punjabi kurta pyjamafarver kan du vælge enhver – det være sig en mørk nuance eller lys nuance. Enhver farve eller stof kan vælges til denne stil. Du kan have bomuld til fritidstøj eller en silke til bryllupper og andre lejligheder. Den har en pyjama i salwar -stil.

5. Hvid & Blå Kurta pyjama til dreng:

Hvid & amp; Blå Kurta pyjama til dreng

Mode er også trendsættende for børn. Dette er et sødt ensemble for børn. En hvid og blå Punjabi kurta -pyjama til drenge har en pyjama i dhoti -stil og en drapering. Kurta har fuld ærme og Nehru krave. Den har dejligt broderi foran. Stangen er i fuld længde og har smukt blå rørarbejde. Rørarbejde og broderi er påklædningens højdepunkter.

6. Punjabi Kurta pyjama med blå jakke i Angrakha -stil:

Punjabi Kurta pyjama med blå jakke i Angrakha -stil

Den stilfulde kurta -pyjama med jakke Punjabi -stil er lavet af bomuldssilkemateriale. Kurta og pyjamas er af beige farve, og jakken er i blå farve. Den vigtigste attraktive del af denne påklædning er den vidunderligt skræddersyede jakke, der er af angrakha -stil. Denne kjole er etnisk slid til små drenge og børn og en passende til bryllupper.

7. Solid sort Kurta pyjama:

Solid sort Kurta pyjama

Dette er en ny Punjabi kurta -pyjama til mænd. Denne Punjabi kurta pyjama er lavet af 100% bomuld og passer til både afslappede og festlige lejligheder. Den har lange ærmer og en enkel rund hals. Det slående træk ved denne sorte kurta er, at den knappede knap er ved siden af ​​i stedet for den fælles frontstil. En anden mærkbar funktion er den hvide plaster, der er fastgjort diagonalt til kantlinjen.

8. Rød Punjabi Kurta Pyjama Sherwani:

Rød Punjabi Kurta Pyjama Sherwani

Her er en fantastisk iøjnefaldende sherwani, der er absolut charmerende og perfekt til dit bryllup. Denne sherwani er rød med kraftig guldtråds håndbroderi overalt og er meget indviklet. Den har lange ærmer og en kinesisk krave. Pyjamasen er i churidar -stil. Matchende mojari’s øger outfittets storhed, og du får et smukt look fra din brud.

9. Hvid Kurta -pyjama med grå jakke:

Hvid Kurta pyjama med grå jakke

Dette er et outfit, der er velegnet til politikere og nationale arrangementer. Dette er en hvid bomuldskurta -pyjama, der har et tyndt gråt foring til manchetter og knap. Kurta har en kinesisk krave og er fuldt knappet foran. Jakken er i uld med en toplomme til venstre og to lommer ned. Den er uden ærmer og har en kinesisk krave med flotte runde stofknapper foran.

10. Blå Kurta pyjama og lilla brokadejakke:

Blå Kurta pyjama og lilla brokadejakke

Lad os nu se på en blændende blå Punjabi kurta -pyjama med en eksotisk lilla jakke. Kurta og pyjamas er skræddersyet af højkvalitets kunst silkemateriale, der giver et meget rigt udseende. Jakken er af brokadesilke og har flotte broderede mangomotiver på den. Broderiet er med lilla tråd, som giver jakken en dobbeltfarvetone.

11. Blood Red Punjabi Kurta Pyjama:

Blood Red Punjabi Kurta Pyjama

Her er en ny Punjabi kurta pyjamastil til mænd. Det har et yndefuldt og etnisk udseende. Stoffet er meget behageligt, da det er af bomuld. Kurta er syet til en slank pasform og har lange ærmer. Den har en meget unik og klassisk halsstil og åbnes i siden med enkle, men dejlige mørkerøde knapper. Så klæd dig på til at dræbe med den rødbrune kurta -pyjama.

12. Cowt Style Kurta Pyjama:

Cowl Style Kurta Pyjama

Dette er et meget moderigtigt og trendsættende kurta pyjamasæt. Kurtaen er sort af rayonmateriale, mens pyjamas er churidar -stilarter af bomuldssilke i råhvid farve. Stoffet er samlet i en cowl -stil, og lægene er syet til siden, hvilket giver et faldende look. Halsen er kinesisk og strækker sig ind i en knap, der er forstærket med knapper.

13. Orange Silk Kurta Pyjama til børn:

Orange Silk Kurta Pyjama til børn

Lad din søn rocke showet med dette dragende orange silke-bomuld kurta pyjamasæt. Den har en dejlig ærmeløs jakke, der er prydet med dejlige brokademotiver og pyntet med gyldne knapper. Den har en firkantet lomme. Pyjamas er en churidar med en masse samler under kurtaens kantlinje.

Bedste Punjabi Kurta Pyjama til damer og piger:

14. Marineblå Kurta med Palazzo:

Marineblå Kurta med Palazzo

Denne marineblå kurta med paladser er også fritidstøj og kontortøj. Kurta har ærmer op til albuerne og kantlinjen er buet. Den har sideslidser, der starter fra taljen. Kraven er skjorte stil med en kort krog og øjenlomme. Brug denne kjole til kontoret, og du vil helt sikkert få alle kollegerne til at blive grønne af jalousi.

15. Blå og gul Kurta -pyjama:

Blå og gul Kurta pyjama

Her er en typisk Punjabi kurta pyjama til kvinder. Det har et moderne design med en salwar i Patiala -stil. Kurtaen er kort og lige med smukt broderiarbejde på åg og kantlinje. Ærmerne er 3/4 og halsen er kinesisk krave med V-hals. Kurta og pyjamas er af bomuldsmateriale, hvorimod gardinet eller dupattaen er af chiffon.

16. Hvid Kurta og Dhoti Pyjama med Long Koti:

Hvid Kurta og Dhoti Pyjama med Long Koti

Dette er en smuk hvid kurta pyjama, der er en udsøgt slid til lejligheder som Eid, Engagements, Receptioner og fester. Satin kurta er af en kort længde og broderet nær halsen. Halsen er enkel og rund. Jakken er lang og åben med lange ærmer. Den har en gylden blonder og broderi på skulderen og manchetter. Pyjamasen er almindelig og i dhoti -stil.

17. Ferskenfarvet Punjabi Kurta Pyjama:

Ferskenfarvet Punjabi Kurta -pyjama

Her er en fabelagtig ferskenfarvet Punjabi kurta pyjama. Kurtaen er kort, rundhalset og uden ærmer. Den har broderi med sort tråd på halsen og kantlinjen. Salwar er også en fuld Patiala med broderiarbejde. Dupattaen er sort med ferskenfarvet satinkant.

18. Orange og påfuglblå Kurta -pyjamas:

Orange og påfuglblå Kurta pyjamas

Her er et designer stykke Punjabi kurta pyjamasæt til kvinder. Salwar og dupatta er af orange farve, mens kurta er påfuglblå. Kurta -designet er nyt og trendy. Den har en V-hemline, bådhals, der falder ned i en V-form og lange ærmer med en orange manchetkant. Dupatta og kurta er stærkt broderet. Det er et iøjnefaldende outfit til engagement, bryllupper og receptioner.

19. Black Brocade Silk Punjabi Kurta:

Sort Brokade Silke Punjabi Kurta

Klæd din engel i denne dejlige sort vævede brokadesilke Punjabi kurta pyjama. Foringsmaterialet er en faux crepe, der er blød på huden. Kurta er ærmeløs. Det har også dejligt applikationsarbejde og stenværk, der pryder det. Pyjamas er af beige farvet kunst silke materiale og dupatta er af nettet i beige farve.

20. Beige Art Silk Kurta Pyjama:

Beige Art Silk Kurta Pyjama

Gør dig klar til at male byen rød med denne dejlige gyldne beige Punjabi kurta pyjama med en dejlig rød dupatta. Kurta har en enkel bred bådhals og lange ærmer. Der er omfangsrig broderi med, der er besat med pailletter på kurta. Silketråd i høj kvalitet bruges til broderi ved hals og kant.

21. Lilla Punjabi Kurta Pyjama:

Lilla Punjabi Kurta pyjamas

Du kan nu dække din baby pige med en smuk lilla Punjabi kurta pyjama. Kurtaen er trendy, da den er spaghetti -stilet. Salwar er et fantastisk stykke med Jaipuri -tryk. Det er en iøjnefaldende kjole til fødselsdagsfester, Navratri-Garba-danse, skolepræstationer osv.

22. Gul og pink Kurta -pyjama til små piger:

Gul og lyserød Kurta -pyjama til små piger

Din engel skal se fantastisk ud som dig til enhver funktion. Så her er en sød Punjabi kurta pyjama til din baby dukke til at sætte gulvet i brand. Kurta er almindelig gul med en dejlig lyserød kant, der har gule og grønne motiver. Salwar og dupatta er af samme tryk. Dupattaen er af chiffonmateriale og grænser op til det samme mønster som kurta.

23. Maroon Wedding Kurta Pajama Koti Set:

Maroon Wedding Kurta Pyjama Koti Set

Du kan nu glamme op til den særlige lejlighed med en mørk rødbrun Kurta -pyjama af specielt fløjlsmateriale. Det er stærkt broderet og pyntet med sten, perler, Kundan og en række andre zardosimaterialer. Hovedbeklædningen er smukt broderet med dejlige sarte designs. Kurta er fuldærmet, men broderet halvvejs ned.

24. Mørk pink Kurta Pyjama Pakeezah Style:

Mørk pink Kurta pyjama Pakeezah -stil

Dette er et vidunderligt outfit til lejligheder som Eid, forlovelser, bryllupper, receptioner eller religiøse funktioner. Kjolen er lavet i superblødt satinmateriale, og dupattaen er lavet af fyldig chiffon. Der er tungt broderi på både dupattaen og pyjamasen. Pyjamas er af pakeezah -stil, hvor bunden er flared for at få den til at ligne et nederdel.

25. Pink Kurta Patiala Pyjama:

Pink Kurta Patiala Pyjama

Din søde engel får helt sikkert masser af dejlige komplimenter, når hun bærer denne påklædning. Kjolen er lyserød og har en mandarinkrave med et nøglehul. Der er tre knapper – gul, grøn og pink under nøglehullet. Ærmerne på den korte kurta er 3/4 med en dejlig farverig ternet kant, der også grænser op til kantlinjen. Denne meget behagelige kjole er lavet af bomuldsstof. Outfittet er ideelt til fester, familiefester, festligheder osv.

Punjabi kurta pyjamas har været det mest almindelige valg blandt mænd og kvinder, da det er meget behageligt at have på og let at flytte rundt. I dag kommer forskellige stilarter og mønstre med nye trendy mønstre op. Punjabi kurta pyjama online shopping i dille som, trendy stilarter vises først online og derefter går ud til salg i butikkerne.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80