9 Csodálatos kézi munka Kurti Designs for Women

Függetlenül attól, hogy hány trend változik, a kézzel készített tervek mindig is a nők vonzerejét jelentik. Akár rövid tunika kurtit keres, akár rég elveszettet, a kézi munkából készült formatervezés volt a legjobb választás a nők számára, hogy etnikai megjelenést kölcsönözzenek a viseletüknek.

A legjobb kézi munka Kurti minták nőknek:

Íme a tervezői kézi munka kurtis gyűjteménye, amelyet biztosan fel szeretne venni a szekrényébe,

1. Zari hímzés Kurta Design:

Zari hímzés Kurta Design

A Zari hímzés az esküvők és más hasonló alkalmak széles körben elterjedt kreatív kézi tervezése. A munka arany zari cérnával készült a nyakon, az ujjakon és a kurti végén, hogy elegáns dizájnt adjon.

2. Pakisztáni kézi munka Kurta Design:

Pakisztáni kézi munka Kurta Design

Egy másik, gyakran alkalmanként viselt dizájn a pakisztáni kurta kézi design. A pamut kurta gyapjúszálból készült, és gyúrással szép virágmintákat ad. A kézzel hímzett kurtis szép nyakmunkát kap, oldalsó nyílásokkal.

3. Tükör munka kézi Kurta Design:

Tükör munka kézi Kurta Design

A Mirror work kurti kollekció az egyik legkedveltebb kézi hímző kurtis. A georgette anyagból készült ruha korti stílusú megjelenést kölcsönöz különböző tükrökkel, amelyek különböző formákban vannak levágva a teljes csúcsminőség érdekében. A tükörmunkákat rendszeres viseletre is viselik.

4. Kashmiri Tilla Work Kurti Design:

Kashmiri Tilla Work Kurti Design

Amikor a ruha stílusú hosszú kurtisról van szó, a kurtis kasmír tilla stílusú kézi hímzési mintáit széles körben választották ki a kívánt megjelenéshez. A kurti kasmíri szálmunkát kapott, amely lefedi a gallért, a nyakkivágást és a tetejét derékig.

5. Polli pöttyös kéz Kurti:

Polli Pontozott Kéz Kurti

Gondolkodsz valami újonnan a farmeron! Itt van egy egyszerű kézi hímzés a kurtis számára, amelyek ruhás stílusban készülnek. A pamutból készült fekete kupát szálmunkával látták el, amelyet polli pöttyökkel terveztek, így többszínű virágmintákat készítettek. A dizájnt tiszta pamut anyagon is használják a tökéletes megjelenés érdekében.

6. Kutchi hímző kézi Kurtis:

Kutchi hímzés kézi Kurtis

Ha funky strandruhát vagy nyári viseletet keres, akkor a kurtis kézi hímzéses nyakmintái a rövid hosszúságban a legjobbak a vásárláshoz. A pamutból és a georgette anyagból készült kurtis rövid hosszúságú, nyakon, ujjakon és lefelé menő szálakkal. A kutchi mű leginkább a nyugati viselet felett készült.

7. Juta hímzés kézi munka Kurti:

Juta hímzés kézi munka Kurti

A tunika stílusú kézi hímzési mintái a kurtis számára, amikor juta hímzési mintákat adnak, némi varázst ad a tetejéhez. A kurti teljesen veszteséges, denevér szárnyú ujjakkal és juta munka nyak vonallal, hogy elegánsabb legyen a farmer és a nadrág felett.

8. Angrakha kézi munka Kurti Design:

Angrakha kézi munka Kurti Design

Az angrakha stílusú kézi hímzéses kurta minták annyira elfogadhatóak a tizenévesek körében, hogy tökéletes esküvői megjelenést kapjanak. A kurti hagyományos tapasz- és szálmunkát kap, szép szatén fűzőkkel. A mű hagyományos radzsasztáni foltmunka néven is ismert.

9. Bhindibharat kézi munka Kurti Design:

Bhindibharat kézi munka Kurti Design

A Bhindibharat mindig is keresett maradt a tizenévesek és a nők körében a hagyományos megjelenés miatt. Széles választékban vannak, amelyeket funkciókban, valamint mindenféle tervezési formákban szokásos viseletként viselhetnek. A tervezés magában foglalja a csillogó arany szál használatát is a tervek kiemeléséhez.

A kézzel készített tervek széles választékban kaphatók, azonban leginkább a virágminták ihlették őket. Mivel kézzel készülnek, elképesztő befejező vágási munkákkal rendelkeznek, és sokáig tartanak, mint a gépek. Megtalálhatja a kézi munkákat a legújabb tunikákon, egyvállú stb. Kreatív stílusokon és ruhákon is.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80