9 egyedi formális irodai viselet Kurtis a trendben lévő nőknek

A nyugati viselet viselése a munkában gyakori választás, de a kurtik napjainkban egyre népszerűbbek Indiában. Különböző tervezési formák vannak minden alkalomra. A work fashion kurtis egy divatos divatstílus, amely megmutatja szépségét és magabiztosságát. A fúziós stílus viselése határozottan segít abban, hogy kitűnjön a tömegben. Fedezze fel a népszerű hivatalos irodai viseletet, és hozza létre saját divatját.

Különféle hivatalos irodai viselet Kurtis:

Itt található a top 9 legjobb irodai viselet kurtis rendszeres irodai napokra és vállalati alkalmi partikra,

1. A-vonalú Kurti:

Egy vonal Kurti

Magából a névből megérti ennek a kurti megjelenését. Ezek tökéletes formális kurtisok az irodában. Ez egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöz. A vonal kurtis népszerű design napjainkban, és irodai és alkalmi viseletként is használható. Ez a fekete színű, magas gallérú kurti jól néz ki, fehér aljával. Összeállíthatod leggingsekkel, jeggingsekkel, patialakkal, dhoti nadrágokkal stb.

2. Trail Cut Kurtis:

Trail Cut Kurtis

A nyomvonalvágású kurti elöl és hátul C alakú vágással érkezik. Ezek az egyik legmenőbb és legnépszerűbb irodai viselet kurták. Kerek nyakú, ¾ ujjú, pamut anyaga és tökéletes viselete az irodának. A legjobb kombináció ezzel a kurti -val a leggings, jeggings, farmer stb. Ez a kialakítás jól néz ki a körte vagy a háromszög alakú testen. Mások is kipróbálhatják ezt a kiváló kurti dizájnt.

3. Anarkali Kurtis:

Anarkali Kurtis

A könnyű pamut anarkali kurtis megfelelő irodai viselet. Alkalmasak hivatalos, félig hivatalos és alkalmi viseletre. Karcsú megjelenést kölcsönöz a felülről lefelé haladó folyékony kialakításnak köszönhetően. Az irodai viselethez készült pamut kurtis könnyű, egyszerű és stílusos. Ez a fekete, anarkali nyomtatású kurti tökéletes választás irodai viseletként. Kombinálható leggingsekkel vagy jeggingsekkel.

4. Lángoló Kurti:

Lángolt Kurti

Ez a legjobb dizájn azok számára, akik valami újat szeretnének kipróbálni a hagyományos tervekből. Ennek az alkotásnak az alsó szakasza elterjedt, és hatalmas stílus- és dizájnváltozatokkal rendelkezik. Ezzel a fejlesztéssel zöld bőrű, szűk nadrágot viselhet. A lobogó kurtis az egyik legjobb és legdivatosabb irodai viselet.

5. Hosszú és egyenes:

Hosszú és egyenes

A hosszú és egyenes kurtisok manapság népszerűek a hölgyek irodai viseletében. Az ilyen típusú kutisok olyan kényelmesek és alkalmasak minden testalkatra. A kurti két vágott éle még szebbé teszi. A legjobb kombináció ezzel a kurti -val a leggings vagy a jeggings. Még palazzot is viselhet vele, ami klassz megjelenést kölcsönöz. A hosszú és egyenes kurtisok a legjobbak a vállalati hölgyek számára irodai viseletként.

6. Magas alacsony Kurti:

Magas alacsony Kurti

A magas, alacsony kurtisok tökéletesek formális kurtákként irodai viseletre. A kurti elülső része rövid magasságú, és alkalmi megjelenést kölcsönöz. A kurti hátsó része kissé formális. Tehát ez az alkalmi és a formai megjelenés kombinációja. Ez jól illik a szűk nadrágokhoz, és elegáns megjelenést kölcsönöz.

7. Kettős rétegű Kurti:

Dupla rétegű Kurti

Unja, hogy újra és újra ugyanazt az irodai viseletet viseli? Ne aggódjon, a kétrétegű kurti a legjobb megoldás az Ön számára. Ez a kialakítás olyan érzést kelt, hogy egyszerre két kurtit visel, és stílusos megjelenést kölcsönöz. A kettős rétegű kurtisok egyre népszerűbbek az irodai használatra.

8. Színes blokk:

Színes blokk

A színes blokk kurtis sok színt tartalmaz, és manapság egyre népszerűbb. A legjobb irodai kurtis viselése segít kiemelkedni mások közül. A színes ruhák viselése némi pozitivitást kölcsönöz neked, és kellemessé teheti a napodat. Jól illik a leggingshez, a Palazzo -hoz vagy a jeggingshez, és minden testalkathoz alkalmas.

9. Anghrakha Kurti:

Anghrakha Kurti

Ha formális, mégis alkalmi megjelenést keres, akkor ez a tökéletes választás az Ön számára. Az Angharaka kurtis tökéletes viselet irodai használatra. Feltétlenül válassza a legújabb dizájnt. Hivatalos kurti mintákkal és pártviseletekkel rendelkeznek.

A fenti irodai kurták könnyen viselhetők és kényelmesek is. Ha a megfelelő irodai viseletet keresi, amely formális és alkalmi megjelenéssel is rendelkezik, akkor a fenti minták tökéletesek lesznek az Ön számára. Bármelyik online áruházból beszerezheti őket, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb formatervezést.