9 fantastiske håndarbejde Kurti -designs til kvinder

Uanset hvor mange tendenser der ville ændre sig, har kurti -designs med håndarbejde altid været attraktionen for kvinderne. Uanset om du leder efter korte tunika -kurtier eller lange taber, har designene fra håndarbejde været det primære valg for kvinder at give deres slid et etnisk præg.

Bedste håndarbejde Kurti -designs til kvinder:

Her er en samling af designer håndarbejde kurtis, som du helt sikkert gerne vil tilføje i din garderobe,

1. Zari Embroidery Kurta Design:

Zari Embroidery Kurta Design

Zari broderi har været det vidt anvendte kurti hånddesign til bryllupper og andre sådanne lejligheder. Arbejdet er udført med gyldent zari -trådarbejde på halsen, ærmerne og enden af ​​kurtien for at give elegante designs.

2. Pakistanske håndarbejde Kurta Design:

Pakistanske håndarbejde Kurta Design

Et andet design, der for det meste bæres lejlighedsvis, er det pakistanske kurta -hånddesign. Bomuldskurten får uldtråd, der giver dejlige blomsterdesign ved æltning. De håndbroderede kurtier får et dejligt halsarbejde med sideåbninger.

3. Spejl Arbejde Hånd Kurta Design:

Spejl Arbejde Hånd Kurta Design

Mirror work kurti-kollektionen er en af ​​alle tiders foretrukne håndbroderikurtier. Kjolen er lavet af georgette -materiale og får et korti -look med forskellige spejle afskåret i forskellige former for et komplet topdesign. Spejlværksdesign bruges også til almindeligt slid.

4. Kashmiri Tilla Work Kurti Design:

Kashmiri Tilla Work Kurti Design

Når det kommer til lange kurtier i kjole -stil, er Kashmiri tilla -stil med håndbroderimotiver til kurtis blevet bredt valgt til det ønskede look. Kurtien får Kashmiri -trådarbejde, der dækker kraven, halsudskæringen og toppen til taljen.

5. Polli Dotted Hand Kurti:

Polli prikket hånd Kurti

Tænker på at få noget nyt over jeans! Her er et enkelt håndbroderimotiver til kurtis, der kommer i en kjole stil. Den sorte kurti i bomuld får trådarbejde designet med polli-prikker, der laver blomstermotiver i flerfarver. Designet bruges også på rent bomuldsmateriale for et perfekt look.

6. Kutchi Embroidery Hand Kurtis:

Kutchi broderi hånd Kurtis

Hvis du leder efter et funky strandtøj eller sommertøj, er håndbroderihalsdesignene til kurtis i kort længde det bedste at shoppe. Kurtiserne er fremstillet i bomuld og georgette og har en kort længde med trådarbejde på hals, ærmer og dun. Kutchi -arbejdet er for det meste lavet til kurti over vestlig slid.

7. Jute Embroidery Hand Work Kurti:

Jute broderi håndarbejde Kurti

Tunicens håndbroderimønstre til kurtis, når de får jute -broderimotiver, tilføjer en vis charme til toppen. Kurti får en fuldstændig tabt pasform med flagermusvingeærmer sammen med jute -arbejdshalslinje for at gøre den mere elegant over jeans og leggings.

8. Angrakha Hand Work Kurti Design:

Angrakha Håndarbejde Kurti Design

Håndbroderi kurta -designs i angrakha -stil er så anvendelige blandt teenagerne for det perfekte bryllupslook. Kurtien får traditionel patch og trådarbejde med dejlige satin snørebånd. Værket er også kendt som traditionelt Rajasthani patchwork.

9. Bhindibharat Håndarbejde Kurti Design:

Bhindibharat Håndarbejde Kurti Design

Bhindibharat har altid været efterspurgt blandt teenagere og kvinder for at have et traditionelt udseende. De kommer med et bredt udvalg, der skal bruges i funktioner samt rutinemæssigt slid i alle slags kurti -designs. Designet inkluderer også brug af mousserende gylden tråd til at fremhæve designs.

Håndarbejdets kurti -designs leveres med et stort antal designs at vælge imellem, men de er mest inspireret af blomstermotiverne. Da de er lavet med hænder, leveres de med fantastisk efterbehandling, og holder også længe end maskindesignerne. Du kan også finde håndværksdesignerne på de nyeste tunikaer, enkelt skulder osv. Kurtistyper og kjoler.