9 szép és vonzó Golden Kurta pizsama

Az arany a jólét, a siker és a nagylelkűség színe. Ez is kedvezőnek tekinthető, és a színe érezhetővé teszi jelenlétét a legtöbb hagyományos ruhában. A menyasszonyok általában a pirosat vagy annak egyik változatát részesítik előnyben, de a legtöbb vőlegény inkább az arany színű kurta pizsamát választja egyik vagy másik esküvői szertartáson. Az arany a hűséges, megbízható szimbólumokat is jelképezi, a család, a hagyomány és az esküvők csak alkalom arra, hogy ezeket az értékeket és az arany színt pompázzák. Szóval, minden további nélkül, itt van a legjobb kilenc arany kurta pizsama, amelyek közül választhat.

Legújabb és fantasztikus Golden Kurta pizsama férfiaknak esküvőn:

Nézzük meg a legjobb arany kurta pizsamát az urak számára.

1. Golden Dupion Silk Kurta pizsama:

Arany Dupion selyem Kurta pizsama

A selymet hagyományos szövetnek tekintik. Egy esküvő vagy hasonló társadalmi ügy az egyetlen alkalom arra, hogy ezt a dupla selyemkurtát saját tervezéssel és kínai gallérral büszkélkedhessük. Viselje a kurtát arany vagy barna churidarral és kendővel a királyi megjelenés érdekében. Ne felejtse el a megfelelő lábbelikkel kiegészíteni a nagyobb hatást.

2. Nyers selyem Golden Kurta pizsama:

Nyers selyem Arany Kurta pizsama

A nyers selyem a királyi család számára megfelelő szövet. A kézzel szőtt selyem kurta arany nadrággal vagy churidarral a megfelelő megjelenés az esküvői fogadáshoz vagy a hagyományos funkcióhoz. Nehru dzsekivel vagy bronz színű kendővel kiegészítheti bármelyik alkalmat

3. Nyomtatott Golden Selyem Kurta:

Nyomtatott Arany Selyem Kurta

A sima arany kurta pizsama klasszikus, de a nyomtatott kurta teljesen más szintre emeli. Válasszon egy arany kurtát saját vagy kontrasztos nyomatokkal egy eljegyzési partira, és párosítsa arany salwarral a megfelelő megjelenés érdekében. Tartsa minimálisra a tartozékokat, hogy a kurta stílusa legyen.

4. Arany hímzett selyemkurta:

Arany hímzett selyem Kurta

Egy hímzett Kurtát viselő férfi minden alkalommal magas. A hímzett arany kurta arany dhoti nadrággal vagy salwar azonos vagy kontrasztos színekben csak egy etnikai párt, társadalmi vagy vallási összejövetel viselete.

5. Arany Angrakha stílus Indo Western Kurta:

Arany Angrakha stílusú indo nyugati kurta

Egy arany indo-nyugati kurta a megfelelő kombináció bármely hagyományos indiai rendezvényhez vagy alkalmi partihoz. Viselje ezt a kurtát, amely büszkén mutatja be a kulturális örökséget, de keveredik a hétköznapi alkalmakkal. Párosítsa ezt a kurta pizsamát mokaszinokkal, és legyen az öltözete.

6. Arany Muga selyem Kurta pizsama:

Arany Muga selyem Kurta pizsama

A muga selyem az indiai Assam államban honos, természetes aranyszínéről és rendkívüli tartósságáról ismert. A muga selyem arany kurta pizsama szépség, és az arannyal egyenértékűnek tekinthető. Fektessen be egyet, és ez lesz a vágyott cikk a ruhatárában.

7. Ghicha Silk Golden Kurta és Salwar:

Ghicha Silk Golden Kurta és Salwar

Tartós és kiváló minőségű szövet, a ghicha selyem tartós és könnyű. A ghicha selyemből készült arany kurta és salwar elengedhetetlen kellék minden ember számára. Kényelmes és nem igényel sok törődést. A legtöbb társasági összejövetelre is ideális viselet.

8. Brocade Silk Kurta pizsama:

Brocade Silk Kurta pizsama

A Brocade egy szövött anyag, és hagyományosan aranyból vagy ezüstből készül. Az elegáns brokát nyomtatott arany kurta mandarin gallérral és Aligarhi nadrággal sötétebb árnyalatban ideális viselet esküvőkre vagy különleges alkalmakra.

9. Arany Pathani öltöny:

Arany Pathani öltöny

A pathani öltöny minden alkalomra ideális, az alkalmi estétől az esküvőig. Ez a ruha növeli a férfi személyiségét. Azt mondja, hogy ez az ember szokatlan, de mégis hagyományos utat jár be. Fektessen be arany pathani -ba minden alkalomra és évszakra.

Az arany minden évszak színe, és a legtöbb férfi számára megfelel. Fektessen be az arany kurta pizsamák bármelyikébe vagy mindegyikébe, és viselje stílusosan és csodálatosan.