9 Unikt formelt kontorbeklædning Kurtis til kvinder i trend

Iført vestlig slid til arbejde er et almindeligt valg, men kurtier bliver populære i Indien i dag. Der er forskellige kurti -designs til hver lejlighed. Work fashion kurtis er en trendy mode stil, der viser din skønhed og tillid. Iført en fusionsstil kan helt sikkert hjælpe dig med at skille dig ud i en mængde. Udforsk populære formelle kontorbukser og lav din egen modeerklæring.

Forskellige formelle kontorbeklædninger Kurtis:

Her er listen over top 9 bedste kontorartikler til almindelige kontordage og afslappede selskabsfester,

1. A-Line Kurti:

En Line Kurti

Fra selve navnet vil du forstå udseendet af denne kurti. Disse er perfekte formelle kurtis til kontoret. Dette vil give dig et enkelt, men elegant look. En line kurtis er populært design i disse dage og kan bruges som kontorbeklædning såvel som fritidstøj. Denne kurti med høj krave i sort farve ser godt ud med en hvid bund. Du kan slå det sammen med leggings, jeggings, patiala, dhoti bukser osv.

2. Trail Cut Kurtis:

Trail Cut Kurtis

Den trail cut kurti leveres med C -form cut på forsiden og bagsiden. Disse er en af ​​de sejeste og mest populære kontorartikler. Den leveres med rund hals, ¾ ​​ærmer, og materialet er bomuld og et perfekt outfit til dit kontor. Den bedste kombination med denne kurti er leggings, jeggings, jeans osv. Dette design vil se godt ud på pæreform eller trekantet krop. Andre kan også prøve dette fremragende kurti -design.

3. Anarkali Kurtis:

Anarkali Kurtis

Anarkali kurtis i let bomuld er velegnet kontorbeklædning. De er velegnede til formel, semi-formel og som fritidstøj. Det vil give dig et slankt look på grund af flydende design fra top til bund. Bomulds kurtis til kontorbeklædning er let, enkel og stilfuld. Denne sorte anarkali -trykte kurti er et perfekt valg som dit kontorbeklædning. Det kan kombineres med leggings eller jeggings.

4. Flared Kurti:

Flared Kurti

Det er det bedste design for en, der ønsker at prøve noget nyt fra konventionelle designs. Den nederste del af denne kurti er spredt og har enorm stil og designvariation. Du kan bære grønne hudtætte leggings med denne kurti. Flared kurtis er et af de bedste og trendy kurti -designs til kontortøj.

5. Lang og lige:

Lang og lige

Lange og lige kurtier er populære i dag blandt damekontor -kurtis. Disse typer kutier er så behagelige og velegnede til alle kropsformer. De to afskårne kanter på kurti gør den endnu smukkere. Den bedste kombination med denne kurti er leggings eller jeggings. Selv du kan bære palazzo med det, hvilket giver dig et elegant look. Lange og lige kurtier er bedst til virksomhedens damer som kontorbeklædning.

6. High Low Kurti:

Høj Lav Kurti

Høj lav kurtis er perfekt som formelle Kurtas til kontorbeklædning. Den forreste del af kurti er kort højde og giver dig et afslappet udseende. Den bageste del af kurti er lidt formel. Så det er en kombination af afslappet og formelt udseende. Dette vil gå godt med stramme leggings og giver dig et elegant look.

7. Dobbeltlags Kurti:

Dobbeltlags Kurti

Keder du dig med at bære den samme type kontorbeklædning igen og igen? Bare rolig, dobbeltlags kurti er den bedste løsning for dig. Dette design giver dig en følelse af at have to kurtier ad gangen og giver dig et stilfuldt look. Kurtis med dobbelt lag er ved at blive populære kurtier til kontorbrug.

8. farveblok:

Farveblok

Color block kurtis indeholder mange farver, og det bliver populært i dag. Iført bedste kontor kurtis hjælper dig med at skille dig ud fra andre. Iført farverige kjoler vil give dig en vis positivitet og kan gøre din dag behagelig. Det vil passe godt til leggings, Palazzo eller jeggings og velegnet til alle kropsformer.

9. Anghrakha Kurti:

Anghrakha Kurti

Hvis du leder efter et formelt, men afslappet look, er det det perfekte valg for dig. Angharaka kurtis er et perfekt outfit til dit kontorbrug. Sørg for at vælge det nyeste design. De har officielle kurti -designs samt festtøj.

Alle ovenstående kontor -kurtas er lette at have på og også behagelige. Hvis du leder efter det rigtige kontorbeklædning, der har både et formelt og afslappet look, vil ovenstående designs være perfekte for dig. Du kan få dem fra enhver online butik og vælge det bedste design, der passer dig.