Kurta pizsama férfiaknak – legújabb és különböző formatervezések 2021 -ben

Az indiai tervezésű kurta és pizsama hatalmas választéka sokféle anyagban kapható, például az alkalmi pamuttól a nehéz márkájú kurta pizsamakészletig. Ez a kurta pizsama divat -nyilatkozat nagyobb kényelmet nyújt a férfiak megfelelő személyiségének kialakításához. A fiatalok szeretik ezt a fajta stílust használni, hogy hagyományos módon gazdag érzést kelthessenek. A Sherwani, a pathani kurta, a Dhoti kurta, a hosszú Kurta, a designer kurta, a pandzsábi kurta és a rövid kurták manapság a legkelendőbbek. Mindenféle öltözék megfelel egy célravezető alkalomnak.

Félelmetes és hagyományos Kurta pizsama férfiaknak képekkel:

Kiválaszthatja kedvenc színeit és a kívánt modellt az alábbi 50 legjobb Kurta pizsama mintából férfiaknak.

1. Világos narancssárga Kurta pizsama:

Világos narancssárga Kurta pizsama

Itt kiválaszthatja kedvenc kurta pizsama dizájnját férfiaknak. Ez 100% tiszta pamutból készül. És érezheti a kényelmet, ha ilyen típusú könnyű anyagot visel a kedvenc színében. Ez az öltözék összességében nagyon kényelmes viselet.

2. Hagyományos típusú fehér Kurta pizsama:

Hagyományos típusú fehér Kurta pizsama

Ez egy fantasztikus árnyalatú törtfehér színű kurta pizsama férfiaknak. Ennek a kurtának a vágása hagyományos típusú egyenes vágásként történik. Nincs saját tervezésük, és bármilyen egyedi alkalomra használhatók.

3. Sima selyem Kurta pizsama:

Sima selyem Kurta pizsama

Most itt a pillanat, hogy megnézzük ezt az extra különleges királykék árnyalatú kurta pizsamát. Ez a férfi viselet figyelemre méltó megjelenésű, és lila selyemszövetből áll. Az itt használt selyem Dupion típusú kategória. Teljes ujjú kurta, hosszú hosszúságú.

4. Tervező férfi Kurta pizsama:

Tervező férfi Kurta pizsama

Növelje divatőrületét azáltal, hogy ilyen típusú csillogó szürke árnyalatú kurta pizsama stílusú férfit visel. A kurta szürke árnyalatú, és fekete színű felöltővel és pizsamával illik hozzá. A kurta néhány saját tervezésű nyomtatott, és hímzett kabát, hogy kiemelje az egész ruhát.

5. Etnikai tervezés Kurta pizsama:

Etnikai Design Kurta Pizsama

Itt egy gyönyörű kollekció egy vadonatúj és dizájner típusú, elegáns férfi kurta pizsamából, amely teljes egészében etnikai koncepción alapul. A kurta gyönyörű zöld és jacquard anyagból készült. És van egy krém árnyékolt pizsama. Szépségének gazdagítása érdekében sötétkék árnyalatú felső kabátot fednek fel.

6. Kockás Maroon Kurta Pizsama:

Kockás barna Kurta Pajam

Ez a hűvös kurta mindenképpen az eszedbe jutna, amikor nincs helyzetben semmi, amit felvennél. Elég okos ahhoz, hogy stílusosnak és divatosnak érezze magát, ha bézs színű pizsamával párosítja. A legmegfelelőbb minden típusú eseményhez és alkalomhoz, nem számít, hogy nagy vagy kicsi.

7. Vászon Kurta pizsama férfiaknak:

Vászon Kurta pizsama férfiaknak

Semmi sem akadályozna meg abban, hogy olyan egyedi kurta pizsama design választékot válasszon. Ez szürke színű kurta, egy kis hímzéssel a nyakán. Teljes ujjú, ami olyan eredetivé teszi, és jelentősen hosszú is. Lenvászon anyagból készül, amely a legtöbb ember kedvence.

8. Szilárd fekete Kurta pizsama:

Szilárd fekete Kurta pizsama

Itt jön az excentrikus tervezésű, kurta pizsama, fekete színben. Ez a sötét és tiszta fekete árnyalat a legtöbb divatbarát kedvence. A férfiakat is beleértve, ez a fekete szín mindenkit beleszeret. Három negyedik hosszúság kategóriába tartozik.

9. Olívazöld Kurta pizsama férfiaknak:

Olívazöld Kurta pizsama férfiaknak

Add hozzá az új kurta kollekciót pizsamával a szekrényedben ebben a szezonban. Ha fesztiválra vár, vagy talán szerette esküvőjére, akkor ez az olajzöld árnyékos kurta tökéletes lenne. Ez a különleges, selyem Kurta pizsama az ember számára hosszú mintázatú, és különleges kialakítású szegéllyel rendelkezik a nyakában és az ujjában.

10. Tiszta pamut Kurta pizsama:

Tiszta pamut Kurta pizsama

Tekintse tekintetét erre a vadonatúj, égszínkék színű férfi Kurta pizsama kollekcióra, amely divatosnak és divatosnak tűnik. A kurta gyönyörűen párosul a fehér színű pizsamával, és mindenhol sima. Nincs rajta dombornyomott rátét, és tiszta pamut, egyszerű és hűvös megjelenéssel.

11. Dupion Silk Kurta pizsama:

Dupion Silk Kurta pizsama

Ha eleged van a gardróbodban kapható kurták unalmas színeiből, akkor itt az ideje, hogy új, élénk árnyalatú kurta pizsama dizájnt szerezzen. Itt található a barna és arany színű kurta gyönyörű kombinációjának gyűjteménye, amely Dupion Silkből áll.

12. Hímzett selyem Kurta pizsama:

Hímzett selyem Kurta pizsama

Ez az arany és a fekete árnyalatú kurta igazán szép kombinációja. Tiszta kusza selyemből áll, amelynek fekete cérna hímzése túl excentrikus. Az ilyen típusú kurta és pizsama esküvői szertartásra és más különleges alkalmakra is használható. Párosítható fekete sima pizsamával és fekete kendővel is.

13. Party Wear Kurta Pizsama:

Party Wear Kurta pizsama

Itt jön a gyönyörű fehér árnyékos kurta, amely valódi jacquard anyagból készül. Ez a parti viselet kurta és pizsama tisztán indiai hagyományos típusú, és minden indiai alkalmat kielégít az indiai származású családból. Egyedi és elegáns vágásokkal rendelkezik, némi hímzéssel a nyakán, és egy sötétkék pizsamával párosítva.

14. Maroon Solid Kurta Pizsama:

Maroon Solid Kurta Pizsama

Tekintse a tekintetét erre a csodálatos barnás árnyalatú és fehér pizsama kurtára. Ennek egyedi vágásai vannak a nyak területén, és a kurta végvonala sem normális, kortárs és hagyományos viseletű kurta készlet. Ez a fajta kurta alkalmi viseletként viselhető minden összejövetelen.

15. Férfi tervező Kurta típusokat visel:

A férfi tervező Kurta típusokat visel

Ez pusztán alkalmi viselet kurta, amely egyedülálló hagyományos formával rendelkezik. Ez egy teljesen fekete -fekete kurta pizsama, amely tiszta pamutból készül. Vannak, akik ilyen típusú kurta és pizsama készletet próbálnak viselni, hogy kifejezzék bánatukat bármilyen rendellenes esemény miatt.

16. Tiszta fehér Kurta pizsama design:

Tiszta fehér Kurta pizsama design

Férfiak, akik szeretnek viselni; minden fehér kurta és pizsama választhatott ilyen típusú kurta készletet. Ez a férfiaknak készült kurta pizsama dizájn egyedülállóan jacquard anyagból készült. És alkalmas bármilyen rendezvényre, és egész évben összejöhet. Mindenféle korú férfi kipróbálhatja az ilyen típusú színkombinációs kurta készletet.

17. Fekete selyem férfi Kurta szett:

Fekete selyem férfi Kurta szett

Ha valódi indiai típusú hagyományos etnikai viseletet szeretne bemutatni, kipróbálhatja ezt a kurta pizsama készletet férfiaknak. Ez egy teljesen fekete Kurta, amely duplic selyem anyagból készült, és élénkvörös pizsamával, valamint kendővel párosítva kontrasztos megjelenést kölcsönöz. A fekete kurtának is van néhány piros rátétje, amelyek illeszkednek az aljához.

18. Royal Blue Modi Kurta:

Királykék Modi Kurta

Itt van a Modi kurta újabb növekvő divatja, amely tiszta királykék árnyalatú. Ez a kurta tiszta khadi pamutból készül, és nem teljes ujjú, mint minden más kortárs kurta pizsama szett. Fél ujjú, könyökig érő, és nem tartalmaz hímző rátéteket, vágásokat és formákat.

19. Férfi vászon Kurta pizsama szett:

Férfi vászon Kurta pizsama szett

Ragadd meg ennek az újonnan tervezett kurta pizsamának a varázsát férfiaknak. Ez egy nyitott elülső vágású kurta, amely teljes ujjú. Ez a különleges kurta pizsama stílus férfiak számára egy rövid típusú kurta, és teljes Patiala típusú szűk pizsamával párosul.

20. New Look Casual Kurta Pizsama férfiaknak:

New Look alkalmi Kurta pizsama férfiaknak

Ez egy gyönyörű zöld árnyalatú könnyű pamut kurta készlet férfiaknak. Ez a kurta pizsama szett pizsamával rendelkezik, amely ugyanabból az anyagból készült, mint a kurta. Tehát mind a kurta, mind a pizsama ugyanabból a pamut futóanyagból van kiválasztva.

21. Normál fit Kurta pizsama szett:

Normál fit Kurta pizsama szett

Ez a fantasztikus zöld színű kurta mindenképpen a legjobban fog kinézni etnikai viseletben. A kurta kerámiazöld színben készül, és krém árnyékolt Patiala -val párosítva. A kurta saját tervezésű, csíkos, és az egész anyag selyemből készült.

22. Indo western stílusú Kurta pizsama:

Indo western stílusú Kurta pizsama

A gallér, az ujjak szépen beillesztett hímzései és az ilyen gombok használata rendkívüli ruhát eredményez. A kurta mozaikkék színben készült, és krémes árnyalatú Patiala pizsamával párosul. A rajta végzett hímzési munkákat Khaki Dori néven nevezik.

23. Zöld esküvői Kurta pizsama szett:

Zöld esküvői Kurta pizsama szett

Íme egy káprázatos esküvői szett a modern kor elegáns férfiainak, akik még mindig szeretnek hagyományos öltözéket viselni. Ez egy sötétzöld kurta, amely selyemszövetből áll, és nincs rajta csillogó rátét. A gallérjában Zari cérna hímzés, a mellkasán és az ujjain néhány gombos rátét található.

24. Art Silk Kurta Pizsama:

Art Selyem Kurta Pizsama

Világos piros, legújabb kurta pizsama design férfiaknak, amely tiszta művészeti selyem szövetből készült. Ez egy formatervezési fajta, amelyet a hagyományos összejövetelek alkalmával lehet viselni. Teljes ujjú és hosszú típusú kurta, amelynek hímzési munkái vannak az elülső részén.

25. Poliészter selyem Kurta pizsama szett:

Poliészter selyem Kurta pizsama szett

Itt jön a pandzsábi kurta pizsama fiúknak, amely vakítóan bézs árnyalatú, és sötétkék színű pizsamával párosul. A gallér és a nyak területén egyedülálló hímzéssel rendelkezik, valamint az ujjak széles szegélyeivel. Ez a fajta kurta pizsama szett esküvői szertartásokon is viselhető.

26. Zakó stílusú Kurta pizsama:

Zakó stílusú Kurta pizsama

Ez a kurta pizsama legújabb modellje az ember számára, amelynek felső része kabát. A kurta és a pizsama sima krém árnyalatai vannak, kontrasztos sötétkék árnyékolt kabáttal. Ez a kabát pedig az egész öltözetet kiemelkedővé teszi.

27. Derékkabát stílusú Kurta pizsama férfiaknak:

Derékkabát stílusú Kurta pizsama férfiaknak

Ez valóban egy gyönyörű ezüst árnyékolt kurta, amely Kela Silk anyagból készült. Ez a Jacquard anyagból készült derékkabát a sima selyem kurta pizsama szett felett Nehru mellényként is ismert. A pizsama pandzsábi patiala típusú.

28. Kurta pizsama tervezés nadrággal:

Kurta pizsama design nadrággal

Most ragyogtassa fel belső érzékeit egy divatdíva segítségével, ha meggondolja magát, hogy ilyen típusú kurta pizsama öltözéket szerezzen. Ez a lenyűgöző pizsama rövid típusú kategóriába tartozik, és vastag pamut anyagból készül. Ehhez a fehér kurtához a sötétzöld selyem pizsama párosult. Annak érdekében, hogy illeszkedjen az aljához, a kurta sötétzöld rátéteket kapott nadrággal.

29. Kurta szett Patiala pizsamával:

Kurta szett Patiala pizsamával

Vessen egy gyors pillantást erre az elegáns és esztétikus vonzó kurtára, amely leginkább esküvői szertartásra alkalmas. A kurta anyaga szőlőselyemből, a pizsama pedig pandzsábi stílusú, Patiala néven ismert. A rózsaszín árnyalatú kurta nagyon jól illeszkedik a bézs színű Patiala pizsamához.

30. Különleges piros Kurta pizsama kialakítás:

Különleges piros Kurta pizsama design

Itt jön a legegyszerűbb, mégis menő férfi kurta pizsama kollekció. Khadi pamut anyagból készül, és rövid típusú kategóriába tartozik, teljes ujjú. Gyönyörűen párosul egy fehér árnyékos egyszerű pizsamával. Nagyon jól illik a legtöbb alkalmi viselethez.

31. Pandzsábi típusú Kurta pizsama férfiaknak:

Pandzsábi típusú Kurta pizsama férfiaknak

Ez a rendkívüli megjelenésű úriember kurta pizsama kialakítása, amely duplikált selyem anyagból készül. Mind a kurta, mind a pizsama sima kék színű anyagok, de kontrasztos megjelenésűek a kabát felett. A kabát sötét fekete színű, több árnyalatú pöttyös.

32. Etnikai viselet sárga Kurta pizsama:

Ethnic Wears Yellow Kurta Pizsama

A sárga kiválasztása férfias színnek a férfiak többségénél kissé kínos. De itt a sárga világosabb árnyalatát választják azok az emberek, akik divathibák, és mindig egyedinek akarnak látszani. Ez a kifejezetten stílusos kurta pizsama férfiaknak nagyon hűvös és könnyű hordani.

33. Rövid szürke Kurta pizsama:

Rövid szürke Kurta pizsama

Tekintse meg a fiúknak szánt pandzsábi kurta pizsama másik kollekciójának készletét, igazán új dizájnnal. Az egész öltözék gyönyörű szürke árnyalatú, a gallérban és a kurta elülső mellkasán valami fekete csővezeték található. Ezt a fajta valódi színt és a kurta pizsama szett fajtáit leginkább az érett típusú férfiak preferálják.

34. Kiváló minőségű Banarasi Kurta pizsama:

Kiváló minőségű Banarasi Kurta pizsama

Ez az indiai férfiak által készített kurta pizsama stílus egyedülálló fajta RAW selyem szövetből. Ez a fajta kurta híres Banarasban, és ezért az egész öltözék híresen Banarasi kurta pizsamaként ismert. Manapság a kurták világos, árnyékos színeit leginkább a fiatalok kedvelik. És itt párosul törtfehér Patiala pizsamával.

35. Kurta pizsama típusú kész kabát:

Kész kabát típusú Kurta pizsama

Fedezze fel ezt a pandzsábi stílusú kurta pizsamát fiúk számára, akiknek kabátjuk van. Ez egy élénkpiros kurta és pizsama, ugyanazzal a színű jacquard kabáttal. Ezt az öltözéket leginkább Eid vagy esküvői öltözékként választják. Mivel vöröses színű, esküvői ruhának is könnyen választható.

36. Kurta Pizsama Party Wear Designer:

Party Wear Designer Kurta Pizsama

Fedezze fel ezt az elbűvölő narancssárga parti viselet kollekciót, stílusos kurta pizsamát férfiaknak. Teljesen az indiai stílusú pandzsábi ruhát tervezi. Ez a selyem narancssárga kurta korlátozott zari szegéllyel fantasztikusan párosul bézs színű selyem pizsamával.

37. Divatos rövid Kurta pizsama:

Divatos rövid Kurta pizsama

Ez a fekete Kurta pizsama szett férfiaknak, akik egyszerű ruhát keresnek. Ez az úriember kurta pizsama tiszta pamut anyagból készült, és a szövet nagyon könnyű, ami rendkívüli kényelmet biztosít a viseletnek. Ez az öltözék mindennapi viseletként használható, ha stílusát keresi, kivéve a kortársat.

38. Egyenetlen Kurta pizsama modell férfiaknak:

Egyenetlen Kurta pizsama modell férfiaknak

Ez az úri kurta pizsama dizájn csodálatos gyűjteménye. Ennek egyedülálló tulajdonsága, hogy egyenetlen elülső és hátsó vágások vannak a kurtában. Egyszínű kék ​​színű, és bármilyen kívánt árnyalatú pizsama garnitúrával párosítható. Itt egy fehér árnyalatú sima pizsama készül a megjelenés befejezéséhez.

39. Nehru kabát Kurta pizsama:

Nehru kabát Kurta pizsama design

A mai kemény fickók választhatnának egy ilyen típusú legújabb kurta pizsama dizájnt a férfiak számára. Szükségük van az egyediségre minden ruhában, amit viselnek. Ez a kurta készlet annyira elegáns, és teljes megelégedést adna a valódi hagyományos viseletnek. Ez egy sima fekete Kurta és Pizsama, krémszínű Nehru dzsekivel, páratlan mérkőzésként.

40. Alkalmi viselet Kurta pizsama:

Alkalmi viselet Kurta pizsama

Itt a tökéletes öltözék, amely merész és egyenletes férfias tapintást kölcsönöz annak, aki viselni szeretné. Ez a szelíd kurta pizsama dizájn büszkének érzi magát arra, hogy férfi, és minden alkalomra megfelel. Világos árnyalatú barna Kurta pizsama, fekete rátétekkel, és három negyedik hosszúságú.

41. Cérna hímzett Kurta pizsama:

Cérna Hímzett Kurta Pizsama

Ez a kurta pizsama design klasszikus választéka azoknak a férfiaknak, akik a divat szerelmesei közé tartoznak. Tiszta fehér pamut, khadi típusú anyagból, fekete szál virágos hímzéssel a gallérján, ujján és hátán. A dizájner típusú kurta és fehér pizsama lenyűgözőbb és modern.

42. Eljegyzési viselet Kurta pizsama szett:

Eljegyzési viselet Kurta pizsama szett

Ragadja meg a férfiaknak szóló kurta kollekciók legújabb trendjét, amelyek házassági fogadásokra és eljegyzésekre használhatók. Ez a fekete és a barna színek kombinációja a kurta felsőben. Hozzá illik a sima fekete pamut pizsamához. A kurta fekete mintás nyomatokkal rendelkezik az egész anyagon.

43. Arany csíkos mintás Kurta készlet:

Arany csíkos mintás Kurta készlet

Ébreszd meg szeretteidet boldogsággal, ha egy ilyen típusú Kurta pizsama Grand etnikai viselet kollekciót ajándékoz a vőlegénynek. Ha szeretett testvére vagy unokatestvére a házasság napját várja, büszke lehet egy ilyen fantasztikus kurta ajándék megajándékozásával. Itt az arany narancssárga árnyalatú selyem Kurta, barna színű csíkos mintákkal.

44. Egyszerű alkalmi viselet Kurta pizsama:

Egyszerű alkalmi viselet Kurta pizsama

Viseljen alkalmi és legújabb kurta pizsama formatervezést férfiaknak, ahogy az a képen látható. Ez egy hűvös rózsaszín árnyalatú Kurta szett, amely remekül párosul egy fehér pizsamával. Annyira egyszerű és menő, hogy érdemes egy egyszerű eseményen is viselni.

45. Professzionális típusú Kurta pizsama:

Professzionális típusú Kurta pizsama

Ez egy sötétzöld színű Kurta pizsama szett, amelynek szépsége a világosabb zöld kabát. Ezt a fajta kurta pizsama szettet kedvelik az egyedi gondolkodású férfiak. A kurta pizsama teljes készlete nyers selyemszövetből készült, és elegánsan esküvői sorozathoz készült.

46. ​​Fekete bársony Kurta pizsama kialakítás:

Fekete bársony Kurta pizsama design

Itt jön a bársonyos urak kurta pizsamamodelljének pompás és először minősített szériája. Ez a fekete bársony kurta felső gyönyörűen párosul egy vastag piros pizsamával és egy piros kendővel. Egyedülálló vörös csíkos mintázat van rajta hímezve. Ez az öltöny inkább esküvői Sherwani típusú modell.

47. Türkizkék Kurta pizsama szett:

Türkizkék Kurta pizsama szett

Ez egy kiváló és félelmetes kurta pizsama kollekció a vőlegények számára, amelyek türkizkék színűek. Ez a Kurta pizsama szett királyi megjelenéssel rendelkezik, köszönhetően a színének és a kiválasztott formatervezésnek. A választott hímzőszál színe egyedi és kiemelkedő tekintetét is adja.

48. Pakisztáni stílusú Kurta pizsama:

Pakisztáni stílusú Kurta pizsama

Itt az ideje, hogy felfedezzük a pakisztáni típusú kurta pizsama designot férfiak számára. Ez a kurta a matt felület és tompa rózsaszín árnyalatú. Ez egy teljes ujjú felső és egy hosszabb típusú kurta, laza pizsamával.

49. Brocade Kurta pizsama szett:

Brocade Kurta pizsama szett

Vessen egy pillantást erre az új és legújabb kollekcióra, világos árnyalatú bézsbarna kurta szettben, amely brokát anyagból készült. Ez a saját tervezésű kurta pizsama férfiaknak, ugyanolyan színű pizsamából készült, és kendő is. Ez a különleges tervező kurta felső választható esküvői szertartásra vagy etnikai összejövetelre.

50. Sima selyem Kurta pizsama tervezés:

Sima selyem Kurta pizsama design

Próbálkozzon ezzel a divatos művészeti selyem kurta pizsamával, amely a modern esküvői férfiak számára készült. Ez egy szilárd fekete kurta pizsamával, amelyet valódi indiai hagyományok alapján terveztek. Etnikai hovatartozásának növelése érdekében azonos színű hálóval ellátott kendővel egészítik ki.

A kurták széles választéka közül választhat, kezdve az áraktól a modellekig, majd a színekig. Minden modell leírja saját hitelességét és egyediségét. Ezen túlmenően, a méretek és színek változatai arra késztetnek bennünket, hogy kedvencünket válasszuk. Ezeket a kurtákat is úgy tervezték, hogy megfeleljenek a mai élet minden eseményének követelményeinek. Tehát rajtad a sor, hogy a számodra legmegfelelőbbet válaszd.