Kurta pyjamas til herrer – nyeste og anderledes designs i 2021

Kæmpe udvalg af indisk designet kurta og pyjama fås i mange materialer som fra afslappet bomuld til kraftigt kurta -pyjamas. Denne kurta pyjamas modeerklæring er mere komfort til at gøre en ordentlig personlighed hos mænd. Unge kan lide at bruge denne type stil til at få en rig fornemmelse på traditionel vis. Sherwani, pathani kurta, Dhoti kurta, long Kurta, designer kurta, Punjabi kurta og short kurtas er de bedst sælgende på markedet i dag. Hver type påklædning passer til en bestemt formålsfuld lejlighed.

Fantastisk og traditionel Kurta -pyjama til mænd med billeder:

Du kan vælge din egen yndlingsfarve og den ønskede model fra nedenstående top 50 variant designs af Kurta pyjamas til herrer.

1. Lysorange Kurta -pyjamas:

Lys orange Kurta pyjama

Her kan du vælge din yndlingsfarve af kurta pyjamas design til mænd. Denne består af 100% ren bomuld. Og du kan føle komforten ved at bære sådan en type let materiale i din yndlingsfarve. Denne påklædning er i alt meget praktisk at have på.

2. Traditionel type hvid Kurta -pyjama:

Traditionel type hvid Kurta pyjama

Det er en fantastisk nuance af råhvid farve kurta pyjama til herrer. Skæringen af ​​denne kurta udføres som den traditionelle type lige snit. De har ikke noget selvdesign og kan bruges til enhver unik lejlighed.

3. Almindelig silke Kurta pyjama:

Almindelig silke Kurta pyjama

Nu er det tid til at se på denne ekstra specielle kongeblå skygge af herrer kurta pyjama. Dette outfit til mænd er bemærkelsesværdigt i sit udseende og består af lilla silkestof. Silken, der bruges her, er af kategorien Dupion. Det er fuld ærmer kurta med lang længde.

4. Designer Herre Kurta Pyjama:

Designer Herre Kurta Pyjama

Løft din mode -dille ved at vælge og bære sådan en form for funklende grå skraveret kurta -pyjamastil til mænd. Kurtaen er grå på skyggen og matches med sort farvefrakke og pyjama. Kurtaen har noget selvdesign trykt på den og broderet overfrakke for at fremhæve hele outfittet.

5. Etnisk Design Kurta Pyjama:

Etnisk design Kurta pyjama

Her er en smuk samling af en helt ny og designer -stil stilfuld kurta -pyjama til mænd, som helt er baseret på etnisk koncept. Kurtaen er i et smukt grønt og jacquardmateriale. Og den har en cremefarvet pyjama. For at berige sin skønhed toppes en overfrakke i en marineblå nuance.

6. Ternet Maroon Kurta Pyjama:

Ternet Maroon Kurta Pyjamas

Denne fede kurta ville helt sikkert komme i tankerne, når du ikke har noget at have på i nogle situationer. Det er smart nok til at få dig til at føle dig stilfuld og modig, når den er parret med en beige pyjamas. Den er mest velegnet til alle typer begivenheder og lejligheder, uanset om den er stor eller lille.

7. Linen Kurta Pyjama til mænd:

Linned Kurta pyjama til mænd

Intet ville stoppe dig til at vælge et så unikt udvalg af herrer kurta pyjamas design. Dette er kurta i grå farve med lidt broderi på halsområdet. Den har fuld ærmer, hvilket gør den så ægte og er også betydeligt lang. Det består af linnedmateriale, der er yndet for de fleste mennesker.

8. Solid sort Kurta pyjama:

Solid sort Kurta pyjama

Her kommer den excentriske designet herre kurta pyjama i solid sort nuance. Denne mørke og rene nuance af sort er favoritten for de fleste modeelskere. Inklusive mænd får denne sorte farve alle til at blive forelsket i den. Det er af tre kategorier i fjerde længde.

9. Olive Green Kurta Pyjama til mænd:

Olivengrøn Kurta pyjama til mænd

Tilføj denne nye samling af kurta med pyjamas i din garderobe denne sæson. Hvis du venter på en festival eller måske til din elskede bryllup, så ville denne olivengrønne skyggefulde kurta være den perfekte. Dette særlige Kurta -pyjamasdesign til mænd er langt mønstret og har specialdesignede kanter syet både i nakken og ærmerne.

10. Pure Cotton Kurta Pyjama:

Kurta pyjamas i ren bomuld

Sæt dit blik på denne helt nye kollektion af himmelblå farvede herrer Kurta pyjama, som også ser trendy og modig ud. Kurta er smukt parret med den hvide farvepyjama og er almindelig overalt. Det har ingen applikationer præget på det og er rent bomuld med et enkelt og køligt look.

11. Dupion Silk Kurta Pyjama:

Dupion Silk Kurta Pyjama

Når du er træt af de kedelige farver af kurtas, der er tilgængelige i din garderobe, så er dette din tid til at få nye lyse nuancer af herrer kurta pyjamas design. Her er samlingen af ​​smuk kombination af både rødbrun og guldfarve kurta bestående af Dupion Silk.

12. Broderet Silk Kurta Pyjama:

Broderet Silk Kurta Pyjama

Dette er meningen at være virkelig en smuk kombination af guld og sorte nuancer kurta. Den består af ren tussarsilke, der har sorttrådsbroderi, der er for excentrisk. En sådan type kurta og pyjamas kan bruges til en bryllupsceremoni og også til andre sådanne særlige lejligheder. Den kan kombineres med en sort almindelig pyjama og også med et sort sjal.

13. Party Wear Kurta Pyjama:

Party Wear Kurta Pyjama

Her kommer den smukke hvide skraverede kurta, som består af ægte jacquardmateriale. Denne festdragt kurta og pyjama er beregnet til at være rent af indisk traditionel type og opfylder enhver etnisk lejlighed i familien af ​​indisk oprindelse. Den har unikke og slanke snit med noget broderi i halsområdet og parret med en marineblå pyjama.

14. Maroon Solid Kurta Pyjama:

Maroon Solid Kurta Pyjama

Sæt dit blik på denne vidunderlige kurta af rødbrun skygge og hvid pyjama. Dette har et unikt snit over halsområdet, og endelinjen på kurta er ikke engang som et normalt moderne og traditionelt slidkurta -sæt. Denne type kurta kan bæres som fritidstøj i ethvert samvær.

15. Mænds designer bærer Kurta -typer:

Herredesigner bærer Kurta -typer

Dette er rent en fritidsbeklædning kurta, der har en unik traditionel form. Dette er helt en sort og sort kurta pyjama, som består af ren bomuld. Nogle mennesker forsøger at bære en sådan kurta og pyjamas, for at udtrykke deres sorg over for enhver unormal begivenhed.

16. Pure White Kurta Pyjama Design:

Ren hvid Kurta pyjamas design

Mænd, der kan lide at bære; alle hvide kurta og pyjamas kunne vælge en sådan type kurta sæt. Dette kurta pyjamas -design til mænd består unikt af jacquardmateriale. Og den er velegnet til enhver form for begivenheder og mødes hele året. Mænd i alle aldre kan prøve sådan en farvekombination kurta sæt.

17. Sort silke mænds Kurta sæt:

Sort silke mænds Kurta sæt

Hvis du vil have dig selv med ægte indisk traditionel etnisk slid, kan du prøve dette særlige sæt kurta -pyjamas til herrer. Det er en fuld sort Kurta, der består af dupion silkemateriale og parret med lyse rød pyjama og også et sjal, hvilket giver det et kontrastudseende. Den sorte kurta har også nogle stumper af rød applikation, der matcher bunden.

18. Royal Blue Modi Kurta:

Kongeblå Modi Kurta

Her har du en anden voksende mode af Modi kurta, som er i en ren kongeblå nuance. Denne kurta består af ren Khadi -bomuld, og den er ikke fuldærmet som alle andre moderne kurta -pyjamasæt. Den har halve ærmer, der er op til albuen og ikke har broderiapplikationer eller snit og former.

19. Herretøjs -kurta -pyjamasæt:

Herre -linned Kurta pyjamasæt

Tag magien i denne nydesignede kurta -pyjama til herrer. Det er en forreste åben type snit kurta, der er fuldærmet. Denne særlige kurta pyjama -stil til mænd er en kort type kurta og er parret med fuld Patiala -type stramme pyjamas.

20. New Look Casual Kurta Pyjama til mænd:

New Look Casual Kurta Pyjama til mænd

Det er et smukt grønt skraveret letvægts kurta -sæt i bomuld til mænd. Dette særlige kurta pyjamas sæt har en pyjama, som er i samme materiale som for kurta. Så både kurta og pyjamas er valgt fra det samme løbemateriale af bomuld.

21. Regular Fit Kurta pyjamasæt:

Regular Fit Kurta pyjamasæt

Denne fantastiske grønfarvede kurta ville helt sikkert få dig til at se bedst ud i etnisk slid. Kurtaen er lavet i keramisk grøn farve og parret med cremefarvet Patiala. Kurta er selvdesignet med striber, og hele materialet er lavet af silke.

22. Kurta -pyjamas i Indo -vestlig stil:

Indo vestlig stil Kurta pyjama

Det pænt indarbejdede broderi på kraven, ærmerne og også brugen af ​​sådanne knapper får denne påklædning til at ligne en ekstraordinær. Kurtaen er lavet i mosaikblå farve og parret med flødepigmenteret Patiala -pyjama. Det broderiarbejde, der er udført på det, hedder Khaki Dori.

23. Grønt bryllup Kurta pyjamasæt:

Grønt bryllup Kurta pyjamas sæt

Her er et blændende bryllupssæt til stilfulde mænd i den moderne æra, som stadig kan lide at bære traditionel påklædning. Dette er en mørkegrøn kurta, der består af silkestof, og der er ingen funklende applikationer på den. Den har broderi med Zari -tråd i kraven og få knapper i brystet og ærmerne.

24. Art Silk Kurta Pyjama:

Art Silk Kurta Pyjama

Det er lyse rødt nyeste kurta -pyjamasdesign til mænd, som er i rent silkestof. Dette er en designsortiment, der kan vælges at bære i et traditionelt samvær. Den har fulde ærmer, og den er en lang type kurta, der har nogle broderier i fronten.

25. Polyester silke Kurta pyjamas sæt:

Polyester silke Kurta pyjamasæt

Her kommer Punjabi kurta -pyjamaen til drenge, som er i en blændende beige nuance og er parret med marineblå pyjamas. Det har et unikt broderiarbejde i krave og halsområde sammen med de brede kanter til begge ærmer. Denne type kurta pyjamas sæt kan også bæres i bryllupsceremonier.

26. Jacket Style Kurta Pyjama:

Jakke Style Kurta Pyjama

Dette er den nyeste model af kurta pyjamas design til mand, som har en jakke over toppen. Den har almindelige creme nuancer af både kurta og pyjama med kontrast marineblå skraveret jakke over den. Og denne jakke får hele påklædningen til at se fremragende ud.

27. Waist Coat Style Kurta Pyjama til mænd:

Taljestil Kurta pyjama til mænd

Dette er virkelig en dejlig sølvskraveret kurta lavet i Kela Silk -materiale. Denne jakke i jacquardmateriale over det almindelige silkakurta -pyjamasæt er også kendt som en Nehru -veste. Pyjamasen er af typen Punjabi patiala.

28. Kurta Pyjamas Design med ridebukser:

Kurta pyjamas Design med ridebukser

Få nu din indre sans til at lyse med en mode -Diva, ved at ændre mening for at få sådan en type kurta -pyjamas. Denne fantastiske pyjama er af en kort type kategori og består af et tykt bomuldsmateriale. Til denne hvide kurta er den blevet parret med den mørkegrønne silkepyjama. For at matche med bunden har kurta fået nogle mørkegrønne applikationer med ridebukser.

29. Kurta -sæt med Patiala -pyjamas:

Kurta sæt med Patiala pyjama

Tag et hurtigt kig på denne stilfulde og æstetisk tiltalende kurta, der mest er velegnet til en bryllupsceremoni. Kurta -materialet består af druesilke, og pyjamas er af Punjabi -stil kendt som Patiala. Den pink skraverede kurta matcher meget godt med den beige farve Patiala pyjama.

30. Special Red Kurta Pyjama Design:

Særligt rødt Kurta -pyjamasdesign

Her kommer den enkleste, men seje samling af kurta pyjamas til mænd. Den består af Khadi -bomuldsmateriale og er af en kort typekategori, der har fuld ærme. Det er smukt parret med en hvid skyggefuld enkel pyjama. Det passer meget godt til de fleste lejlighedsbegivenheder.

31. Punjabi Type Kurta Pyjama til mænd:

Punjabi Type Kurta Pyjama til mænd

Denne er den ekstraordinære udseende gent’s kurta pyjamas design, der kommer i dupion silkemateriale. Både kurta og pyjamas er almindeligt blå farve materialer, men har et kontrast look over pelsen. Overfrakken er i mørk sort farve med flerfarvede polka dots.

32. Etnisk slid gul kurta -pyjama:

Etnisk slid gul kurta pyjama

At vælge gul som en mandig farve er lidt akavet hos de fleste mænd. Men her er det en lysere nuance af gul, der vælges af de mennesker, der er modefejl, der gerne vil se altid unikke ud. Denne særlige stilfulde kurta pyjama til mænd er meget sej og let at have med.

33. Kort grå Kurta -pyjama:

Kort grå Kurta pyjama

Tag et kig på dette sæt af en anden samling af Punjabi kurta pyjamas til drenge, i et helt nyt design. Hele påklædningen er i smuk grå nuance, med noget sort rørdesign givet i kraven og på kurtaens forreste bryst. Denne type ægte farve og udskæringer af kurta pyjamas sæt foretrækkes for det meste af de modne mænd.

34. Banarasi Kurta pyjamas i høj kvalitet:

Banarasi Kurta pyjamas i høj kvalitet

Denne indiske kurta pyjama -stil til mænd er en unik slags, der består af RAW Silk -stof. Denne type kurtas er berømt i Banaras, og derfor er hele påklædningen berømt kendt som en Banarasi kurta pyjama. I dag foretrækkes disse lyse skraverede farver af kurtas mest af de unge. Og den er her parret med råhvid Patiala -pyjama.

35. Readymade jakke Type Kurta Pyjama:

Readymade jakke Type Kurta pyjama

Udforsk denne kurta -pyjama i Punjabi -stil til drenge, der har en jakke sammen med den. Det er en lys rød kurta og pyjama med samme nuance af jacquard over frakken. Dette sæt tøj er for det meste valgt at bære som Eid eller bryllupsdragter. Da den er i rødlig farve, kan den let vælges som et bryllupstøj.

36. Party Wear Designer Kurta Pyjama:

Party Wear Designer Kurta Pyjama

Oplev denne glamourøse samling af orange festdragt stilfuld kurta pyjama til mænd. Det har helt designet i indisk stil Punjabi -tøj. Denne silke orange kurta med begrænsede zari grænser er fantastisk parret med beige farvet silke pyjama.

37. Trendy Short Kurta Pyjama:

Trendy Short Kurta Pyjama

Dette er sort Kurta pyjamasæt til mænd, der leder efter et simpelt outfit. Denne gent’s kurta pyjama er lavet af rent bomuldsmateriale, og kluden er meget let, hvilket ville give den ekstreme komfort at have på. Dette outfit kan bruges som daglig slid, hvis du leder efter en stil bortset fra den moderne.

38. Ujævn Kurta -pyjamamodel til mænd:

Ujævn Kurta pyjamamodel til mænd

Dette er en fantastisk samling af gent’s kurta pyjamas design. Det har det unikke ved at have et ujævnt snit foran og bag på kurta. Den er ensfarvet blå og kan parres med enhver ønsket nuance af pyjamasæt. Her er en hvid skygget almindelig pyjama brugt til at fuldføre looket.

39. Nehru Jacket Kurta Pyjama Design:

Nehru jakke Kurta pyjamas Design

De moderne hårde fyre ville gøre en mulighed ved at vælge en sådan type nyeste kurta pyjamas design til mænd. De har brug for det unikke i hvert outfit, de har på. Denne model af kurta -sæt er så stilfuld og ville også give den fulde tilfredshed med at bære et ægte traditionelt slid. Det er almindeligt sort Kurta og pyjama med en cremefarvet Nehru -jakke som en makeløs kamp.

40. Casual Wear Kurta Pyjama:

Casual Wear Kurta Pyjama

Her er det perfekte outfit, der giver et fedt og stabilt mandigt præg til den, der gerne vil have på. Dette gent kurta pyjamas design får dig til at føle dig stolt over at være en mand og passer til alle slags lejligheder. Den er lys skraveret brun Kurta -pyjama med sorte applikationer, og den er af tre fjerde længder.

41. Kurta -pyjamas med broderi:

Tråd broderet Kurta pyjama

Det er det klassiske udvalg af kurta pyjamas design til mænd, der er den blandt modeelskerne. Det er ren hvid bomuld af khadi -materiale og har blomstret broderi med sort tråd på krave, ærmer og ryg. Det er designer type kurta og pyjamas i hvidt, der er mere fantastisk og moderne.

42. Engagement Wear Kurta Pyjamasæt:

Engagement Wear Kurta pyjamasæt

Tag fat i den nyeste trend med kurta -kollektioner til mænd, der kan bruges til ægteskabsreceptioner og forlovelser. Dette er kombinationen af ​​både sorte og brune farver i kurta top. Den matches med den almindelige sorte bomuldspyjama. Kurtaen har sorte mønsterprint i hele materialet.

43. Kurta -sæt med guldstribet mønster:

Guldstribet mønster Kurta sæt

Få din elskede til at juble med lykke ved at forære en sådan form for Grand etnisk slidkollektion af bryllupsserier Kurta Pyjama til brudgommen. Hvis din elskede bror eller fætter venter sin ægteskabsdag, kan du være stolt af at give en sådan fantastisk kurta -gave. Her er det den gyldne orange skyggede silke Kurta med rødbrune stribede mønstre overalt.

44. Simple Casual Wear Kurta Pyjama:

Simple Casual Wear Kurta Pyjama

Brug et afslappet og nyeste kurta -pyjamasdesign til mænd, som det er vist på billedlinket. Dette er et køligt pink nuance Kurta -sæt, der er pragtfuldt parret med en hvid pyjama. Det er så enkelt og sejt, at det også er værd at have på til en simpel begivenhed.

45. Professionel type Kurta pyjamas -design:

Professionel Type Kurta Pyjamas Design

Dette er et mørkegrønt farvet Kurta -pyjamasæt, der har en ekstra skønhed ved at have en lysere skygge af grøn frakke. Denne type kurta pyjamas sæt foretrækkes af mændene med unik tænkning. Hele sættet med kurta pyjama er lavet af råt silkestof og er elegant designet til en bryllupsserie.

46. ​​Sort fløjl Kurta pyjamas Design:

Sort fløjl Kurta pyjamas design

Her kommer den pragtfulde og første klassificerede serie af fløjlsherre kurta pyjamamodel. Dette er en sort fløjls kurta top parret smukt med en tyk rød pyjama og et rødt sjal. Den har et unikt mønster af røde striber broderet på den. Denne dragt er mere sandsynligt en bryllupsmodel af Sherwani -type.

47. Turkisblåt Kurta pyjamasæt:

Turkisblå Kurta pyjamasæt

Dette er en fantastisk og fantastisk samling af kurta -pyjamas til grooms, der er i turkisblå farve. Dette Kurta pyjamas sæt har et kongeligt look på grund af sin farve og også det valgte designmønster. Den valgte broderitrådfarve giver også sit unikke og enestående blik.

48. Pakistansk kurta -pyjama i pakistansk stil:

Pakistansk pyjama i pakistansk stil

Det er nu tid til at udforske det pakistanske kurta -pyjamas -design til mænd. Denne kurta er typen af ​​mat finish og er kedelig lyserød i skyggen. Det er en fuldærmet top og en længere kurtas med løse pyjamas.

49. Brocade Kurta Pyjamasæt:

Brocade Kurta pyjamasæt

Tag et kig på denne nye og nyeste samling af lys skraverede beige brune kurta sæt, der er af brokademateriale. Denne selvdesignede kurta pyjama til mænd, er lavet med den samme farvenuance af pyjamas og også det sjal. Denne særlige serie af designer kurta toppe kan vælges til en bryllupsceremoni eller etnisk samvær.

50. Plain Silk Kurta Pyjamas Design:

Plain Silk Kurta Pyjamas Design

Få en prøve med denne trendy kunst silke kurta pyjama, der er beregnet til moderne bryllupsmænd. Dette er solid sort kurta med pyjama, der er designet baseret på ægte indisk tradition. Det er tilføjet med et nettet sjal i samme farve for at opgradere dets etnicitet.

Der er et bredt udvalg af kurtas at vælge imellem, fra priser til modeller og derefter til farver. Hver model beskriver sin egen ægthed og unikhed. Mere end det, varianterne i størrelser og farver, får os til at tænke vores foretrukne at vælge. Disse kurtas er også målrettet designet til at opfylde kravene til enhver begivenhed i dagens liv. Så det er din tur til at vælge det bedste, der passer rigtig godt til dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80