15 modernia kylpyhuoneideaa lisää ylellisyyttä ja mukavuutta

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus minimalistinen hyllyallas15 modernia kylpyhuoneideaa lisää ylellisyyttä ja mukavuutta

Eteenpäin neljällä portaalla tai vähintään “neljällä seinällä”, jotka on suojattu tulevaisuuteen?

Vessa. Valtaistuin. Potta. WC. Nämä ovat vain muutamia termeistä, joita käytämme viittaamalla neljään katettuun seinään, jotka suojaavat kodin merkittävälle alueelle asennettua wc -kulhoa.

Määritelmän mukaan kylpyhuone ymmärretään huoneeksi tai rakennukseksi, jossa on vähintään yksi wc. Mutta nykyaikaisten teknisten laitteiden ja fyysisen hyvinvoinnin laitteiden avulla tästä huoneesta tai rakennuksesta, jossa on vähintään yksi wc, voidaan tehdä itse wc – siksi se voidaan altistaa kosmeettiselle toimenpiteelle. Tee huoneen päivitys esimerkillisellä DIY -tavalla, joka sisältää kylpyammeen, lattian ja peilipöydän kokonaisvaltaisen kunnostuksen – kylpyhuoneesi varusteet ylittävät selvästi vuoden 2012 muotitrendit.

Tumma kylpyhuone – moderni ja klassinen samanaikaisesti

Moderni kylpyhuone ideoita ylellinen mukavuus kylpyamme ikkuna

Muutama viikko sitten useat naiset ja minä juhlimme kälyni tulevia häitä. Pidämme kanajuhlamme kävimme läheisessä historiallisessa kaupungissa. Kun olimme kävelleet pitkiä matkoja vanhanaikaisten, viehättävien kauppakeskusten edessä, otimme jotain vahvistettavaa ja palasimme ajoneuvomme kanssa. Yksi päivän kohokohdista minulle oli kuitenkin vierailu muunnetun version julkisesta wc -tilasta muinaisessa teatterissa.

Naisellinen kylpyhuone – tumman violetit seinät

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kylpyamme tumman violetit laatat

Juoksimme vain virkistäytyäksemme, mutta päätimme rentoutua ja rentoutua. Kun laitoin kosteuttavaa huulipunaa, loput tytöt istuivat mukavimmilla, sametilla verhoilluilla tuoleilla peilipöydän ympärillä. Lämmitetty huone kietoi meidät lämpimyyteensä, ja olkaamme rehellisiä – monilla julkisilla saniteettialueilla on suuria puutteita tässä suhteessa, mutta ei täällä. Se tuoksui herkulliselta: kuin keittiössä leivontapäivänä. Voisin helposti tottua tällaiseen kylpyhuoneeseen.

Jos kunnioitamme wc: tä kuin valtaistuimemme, meidän ei pitäisi ajatella muiden kylpyhuoneen huonekalujen ja varusteiden ihmisarvoa?

Moderni kylpyhuone ideoita ylellinen mukavuus kylpyamme sisäänrakennettu takka

Näillä neljällä trendiä vahvistavalla päivityksellä voit muuttaa kylpyhuoneessa oleskelusi ylelliseksi kokemukseksi ja pukea huoneen tyylikkäästi, jotta lehden lukeminen olisi varsin miellyttävää.

Lämmitetyt pyyhetelineet

Moderni-kylpyhuone-ideoita-ylellisyyttä-mukavuutta-kylpy-kaakeloitu pesuallas

Jos olet käynyt suihkussa ja hyppää sitten ulos, sama asia toistuu varmasti uudestaan ​​ja uudestaan ​​- astut ulos suihkutilasta tippumassa hanhenpyyhkeillä, kun vesipisarat rullaavat alas untuvaportille – nyt et ei tarvitse liittyä tavalliseen julistekokemuksen sisältöön suihkussa. Se tarvitsee vain yksinkertaisen seinäkiinnityksen, ja kylpypyyhkeet syleilevät sinua lämmöllä ja ajavat pois pakkasen tunteen.

Surround -suihku suihkuradio

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus alaosa

On tunnettu tosiasia, että suihkuhuoneen akustiikka kykenee vetämään esiin diivan tai rock-tähden. Improvisoiduista kappaleista suosikkiooperiaarioihimme ja mainostauluhitteihin – kun vesi putoaa päällemme tasaisilla suihkulla, äänikenttämme laajenee uskomattomimpiin ääniin. Joten lisää äänenvoimakkuutta, astu suihkullesi ja laula koko sydämestäsi ja kurkusta. Kuka tietää, päivittäiset harjoitukset niin upealla suihkuradiolla, joka on aina kovalla äänellä, voivat yhtenä päivänä tehdä sinusta osan seuraavasta maailmanlaajuisesta lahjakkuushausta!

Täysin automaattinen wc

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kattokruunu väliseinä

Olisivat ohi ne ajat, jolloin piti pistää päänsä ulos kylpyhuoneen oven halkeamasta ja huutaa äänellä, joka kuului koko naapurustolle: ”Kuka jätti wc -istuimen ylös? Jälleen!?! ”Täysin automatisoidun wc: n ansiosta sinun ei enää tarvitse pelätä, että putoat vahingossa pannuun kävellessäsi kylpyhuoneeseen keskiyöllä, jos uroslajit kämppäkaverit unohtivat sulkea kannen. Tällä vauvalla on paljon temppuja vyönsä alla. Vesisuihku, automaattinen kuivaus ja jopa melodiat serenadiin.

Sinä ja Hän – pesualtaat sekä oma kosmeettinen peili hänelle ja hänelle. Hänen suihkunsa, hänen ylellinen ylellinen poreamme

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus valkoinen sisäpeili

 Hänen taulutelevisionsa, hänen lukukulmansa säteilevän takan edessä. Nämä tekijät osoittavat, että rinnakkaiselo voi joskus olla tehokasta. Vaikka järjestelmä ja suostumus NBC: n uuden tytön Jessin, Nickin, Schmidtin ja Winstonin asuinsuhteissa näyttäisivät toimivan suurimmaksi osaksi virheettömästi, kylpyhuone, joka kieltää sekä naiselliset että maskuliiniset perustarpeet ja sukupuolten väliset erot, juhli modernilla ja tasapainoisella tavalla, muuta herätys kello 4.30 aamulla ja sitä seuraava uintirituaali ainutlaatuiseksi kokemukseksi, joka olisi auringonnousun arvoinen.

Söpö kylpyhuone – moderni, urbaani sisustus

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kylpyamme violetit seinät

Riippumatta siitä, aiotko viettää tuntikausia tässä pyhäkössä täydentääksesi kiharaa kampaustasi tai katsoaksesi sitä täysin välttämättömäksi välttämättömyydeksi muiden joukossa, voit luoda kylpyhuoneesi luonteen ja tyylin itse ja tehdä sen tavalla, josta olet ylpeä. Valitse käymälät ja niiden vastaavat ajatuksella, että sana “likainen” on korvattava toisella ilmaisussa “on likainen suu”, esimerkiksi “kaunis”!

     Minimalistinen kylpyhuone – seinälle asennettava pesuallas ja seinäpeili – harmaa karkea pintaModerni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kylpyamme vaaleanpunainen pesuallas

Mustan ja valkoisen yhdistelmä kylpyhuoneessa

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kylpyamme mustavalkoinen muotoilu

Kirkas, miellyttävä tunnelma kylpyhuoneessa 

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kylpyamme valkoinen

Pieni kylpyhuone – tyylikäs tunnelma

Moderni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus kompakti huoneen ikkunaluukku   Lämmin, kutsuva ilmapiiriModerni kylpyhuone ideoita ylellinen mukavuus väliseinä makuuhuone  Tumma kylpyhuone – moderni sisustusModerni kylpyhuoneideoita ylellinen mukavuus wc wc tumma