Kylpyhuoneen suunnittelu laattoilla

kylpyhuoneen suunnittelu laattoilla saksanpähkinäpuiset kaapit soikeat seinäpeilit

Kylpyhuoneen suunnittelu laattoilla: oikea laattojen asettaminen turhamaisuuden ympärille

Laatat uuden turhamaisuuden tai kaappien ympärillä estävät veden virtaamisen taloon. Ja kun laatat asetetaan leveälle turhamaisuuden ympärille, huone näyttää isommalta.

Kun turhamaisuuspäät ovat yleistyneet kylpyhuoneen sisustuksessa, on tärkeää ymmärtää laatoituksen edut ja haitat.

Katso, miten turhamaisuus ja lattialaatat yhdistetään näissä kylpyhuoneissa, ja opi, mitä pyytää palveluntarjoajalta.

Aluksi haluat varmistaa, että maaperä on ihanteellisen tasainen. Tällaisen turhamaisuuden tasoittaminen voi olla todella vaikeaa laattojen asettamisen jälkeen. Jos turhamaisuutesi on mittatilaustyönä, tilaa säädettävät jalat niiden korkeuden mukaan, jotta pöytä on täysin vaakasuorassa.

Huomautus: harkitse, voitko missata jalat kokonaan ja asentaa turhamaisuuden suoraan seinälle. Neljän jalan säätäminen on paljon helpompaa kuin kahdeksan jalan tasaaminen.

Rauhoittava turkoosi ja marmori

kylpyhuoneen suunnittelu laatta takorauta tuoli

Jos kylpyhuoneen lattia on hieman outo ja haluat säästää tasoituksen vaivalta, pieni neljäsosa tikusta poistaisi ongelman visuaalisesti. Tämä suojaa myös pesuallasta vesivaurioilta.

Huomautus: Jos suunnittelet neljännessauvaa, rakenna turhamaisuus noin 3 mm alle niin, että vain neljännessauva koskettaa lattiaa. Vesivuodon sattuessa sauva imee vauriot. On paljon helpompaa ja halvempaa vaihtaa se koko pesualtaan sijasta.

Tässä pesualtaassa on korkeammat jalat ja lisätilaa jaloille

Kylpyhuoneen muotoilu laattojen neutraalilla marmoripinnalla

Perinteisissä kylpyhuoneen ja keittiön kaappeissa on usein vähemmän tilaa jaloille (pieni tila viimeisen laatikon alla). Jos haluat seisoa lähempänä turhamaisuutta ja nojata peiliä kohti, vapaa seisova turhamaisuus, jossa on ylimääräinen jalkojen korkeus, on hyvä idea.

Huomautus: Jos asennat säteilevää lattialämmitystä, asennat sen koko pinnalle niin, että jalkasi ovat aina lämpimiä. Siksi suosittelemme kaapelilämmitysjärjestelmiä, joiden avulla voit hallita paremmin lämmityksen sijoittelua.

Jos pidät avoimista tiloista, kelluva turhamaisuus saa tilan näyttämään suuremmalta.

Joskus pesuallas on avattava lattialämmityksen vuoksi

kylpyhuone suunnittelu laatat jalo puu lasiovet

Turhamaisuuden alla olevat laatat tiivistävät kaikki aukot, jotka voivat kerätä vettä ja vahingoittaa talon rakennetta, varsinkin jos ne on asennettu väärin.

Ääretön perspektiivi seinäpeilillä – mistä Casa Verden suunnittelu

kylpyhuoneen suunnittelu harmailla ja valkoisilla laattoilla, joissa on seinäpeili

Suuremmassa kylpyhuoneessa laatoituksen kustannukset voivat olla ratkaiseva tekijä sen suhteen, laatoitko turhamaisuuden alla vai ei. Yleensä tilaat 10%: n varauksen kylpyhuoneisiin. Suurempiin tiloihin kuitenkin riittää 5%: n varaus; voit käyttää pesualtaan alla olevia osioita. Voit siis käyttää etuja ilman lisäkustannuksia.

Huomaa: Jos laatat ovat erittäin kalliita, harkitse halvempia, vastaavia laattoja turhamaisuuden alla. Kukaan ei huomaa.

Sävy, tekstuurit ja valo – lämmin ja aurinkoinen

kylpyhuone muotoilu laatat aurinkoinen ja paljon valoa

Suuremmat pesualtaat, joissa on kiinteä yläosa, kuten kuvassa, ovat erittäin painavia laattalattialle

kylpyhuoneen suunnittelu laattoilla moderni seinätaide

Kun saavutat tällaisen ilmeen ja tyylin, keskustele siitä ensin urakoitsijasi kanssa, jotta he voivat valmistaa lattian tällaiseen asennukseen.

Huomautus: Haluatko tietää, onko lattiasi tarpeeksi vahva? Testaa vain lasillisella vedellä ennen laattojen asettamista. Laita se eri paikkoihin ja kävele ympäri. Jos vesi valuu jostakin kohdasta, lattia liikkuu liikaa eikä se sovellu raskaammalle turhamaisuudelle.

Turhamaisuuden alla oleva valo on loistava yöelementti ja tuo toisen valokerroksen huoneeseen. Jotkut laatat ovat riittävän kiiltäviä toimimaan peilinä turhamaisuuden alla, mutta puhdista ne säännöllisesti.

Huomautus: Jotta valaistus olisi tasaisempaa, suuntaa valo seinää kohti, älä suoraan alaspäin. Se ei ole niin kirkas, mutta erittäin tasainen.

kylpyhuoneen suunnittelu laattoilla suorakulmainen pitkä seinäpeili keltainen runko


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80