Kylpylä kylpyhuoneessa – luo rentouttava ilmapiiri

Kylpylälaitteet kylpyhuoneessa laatta valkoiset puukalusteet

Kylpylä kylpyhuoneessa – luo rentouttava ilmapiiri

Kaipaatko viimeistä käyntiäsi säästökeskuksessa? Voit myös siirtää tällaisen ilmapiirin kotiin. Kylpylään sopivat huonekalut ja värit ovat tällä hetkellä merkittävä trendi markkinoilla. Voit katsoa lyhyen esityksemme aiheesta tänään ja ehkä ottaa siitä ideoita omaan tilaasi.

Opi järjestämään kylpyhuoneesi parhaiten spa -laitteilla

kylpylälaitteet kylpyhuoneessa lasiovet pesuallas kylpyamme

Luonto spa -kylpyhuoneen pääelementtinä

Jotkut pitävät todellisista merinäköaloista tai muista luonnonkuvista, ja toiset luovat rentouttavan tunteen maanläheisillä väreillä.

Voit esimerkiksi varustaa huoneen aavikon väreillä tai luonnonmateriaaleilla. Tämä tarkoittaa puuta, kiveä, lasia – kaikki rannalta tuleva rauha tuo juuri sinun kylpyhuoneeseesi.

Voit esimerkiksi koristaa takaseinät kivimosaiikilla ja tuoda näin luonnon kylpyhuoneeseesi. Mitä mieltä olet puuta jäljittelevistä elementeistä tai kivistä valmistetuista lattioista? Nautit näistä todella suihkusta tai kylpyammeesta astumisen jälkeen.

Kylpylätunnelman voi saavuttaa eri tavoin kylpyhuoneessa

kylpylälaitteet kylpyhuoneen pesuallaskaapin peiliseinässä

Tarvikkeet rentoutumiseen ja perääntymiseen

Miksi pidät säästökeskuksista? Useimmat ihmiset pitävät siitä siellä, koska voit sulkea silmäsi, rentoutua ja paeta todellisuutta. Kylpytuotteilla voi olla uskomattomia vaikutuksia, jotka saavat sinut viettämään aikaa siellä uudelleen ja uudelleen.

Miksi et laita suosikkituolia, sohvaa tai muuta mukavaa huonekalua kylpyhuoneen ulottuville. Voit siis maata ja rentoutua heti suihkun tai kylpyammeen jälkeen.

 Lisää siihen yöpöytä. Voit istua siellä tai vain laittaa kylpypyyhe alas.

Jos sinulla on tarpeeksi tilaa, voit luoda mukavan istuinalueen suoraan kylpyhuoneeseen

kylpylä kylpyhuone pesuallas lepotuoli sisäänrakennettu uima-allas

Saniteettilaitteiden moderni yksinkertaisuus

Peitä alueet pronssilla tai matolla. Lisäksi voit asentaa tyylikkäitä pesualtaita huoneen korkeisiin astiakulhoihin. Farm -tyyliset pesualtaat ovat yhtä kauniita.

Löydät monien toimittajien ohjausjärjestelmiä, joiden avulla kaikki laitteet voidaan koordinoida yhdestä paikasta. Kysy suosikkivalmistajalta.

Kylpyläalueilla on aina uusimmat laitteet

kylpylälaitteet kylpyhuoneessa pesuallas moderni rentoutua

Katso tätä viimeistä kuvaa ja mieti: Eikö terveydellesi kannattaisi saada tällainen alue kotonasi? Voit etsiä inspiraatiota luonnosta ja luoda upean paikan rentoutumiseen.

Alkuperäinen idea sisustukseen – yhteys kylpyhuoneen ja makuuhuoneen välillä

kylpyläpalvelut kylpyammeessa pesuallas

Kylpyhuone sisustettu tyylikkäästi

kylpylälaitteet kylpyhuoneessa valaistus epäsuora pyöreä kylpyamme