Moderni ja käytännöllinen inspiraatio kylpyhuoneesi kattoon

Kattorakenne jätetään usein huomiotta kaikilla sisustussuunnittelun aloilla. Mutta tämä on havaittavampaa joissakin huoneissa kuin toisissa. Kylpyhuoneessa tämä aihe on suuri haaste, jonka otamme suurella ilolla vastaan ​​tässä artikkelissa. Katon suunnittelulla ei ole vain esteettinen vaan myös toiminnallinen rooli kylpyhuoneessa. Erityisesti jälkimmäinen yhdessä muutamien muiden ominaisuuksien kanssa tekee siitä erityisen modernin. Katsotaanpa muutamia erityisen ajan tasalla olevia ratkaisuja kylpyhuoneen kattoihin!

Peili kylpyhuoneen katossa – erittäin moderni ratkaisu

kylpyhuoneen katon koristelu peilillä

Kylpyhuoneen katto, jossa on huomiota herättäviä kohokohtia

Moderni kylpyhuone on terve ja mukava. Aksentteja vaaditaan kuitenkin aivan kuten kaikissa muissakin huoneissa. Mutta joskus on melko vaikeaa löytää tilaa suuremmille tarvikkeille lattialta kapeassa tai minimalistisessa kylpyhuoneessa, kuten nykyaikaisessa kylpyhuoneessa on sääntö.

Silmiinpistävä aksentti, kuten kattokruunu, on siksi erityisen suosittu kylpyhuoneen kalusteiden nykyaikaisessa kontekstissa. Voimme nähdä tämän monista esitetyistä esimerkeistä. Muita mahdollisia aksentteja katossa ovat mielenkiintoisen muotoiset peilit tai taiteelliset suunnitteluvalot.

Hyvin sijoitetun lampunvarjostimen avulla voit lisätä korostuksen kattoon

kylpyhuoneen kansi yksinkertainen idea

Katon suunnittelu ja eristys suuremmassa kylpyhuoneessa

Olohuoneen avoin suunnitelma kulkee yleensä käsi kädessä monien eri alueiden kanssa. Tämän tyyppisen pohjapiirroksen pääongelma olisi järkevä jakaminen eri vyöhykkeisiin. Kattorakennetta voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Eri materiaalit tai värit voivat merkitä eri vyöhykkeitä. Tämän tekstin alla olevassa esimerkissä näemme erilaisen strategian – kattokruunu on ripustettu kylpyammeen yläpuolelle, mikä merkitsee erillisen alueen.

Suuri seinäpeili hajottaa kattolampun valon

kylpyhuoneen katot suorat katot valolla

Kylpyhuoneen katto puusta

Kylpyhuoneen verhoilua puusta pidetään erityisen hyväpalkkaisena ja tyylikkäänä ratkaisuna. Mutta tämä voi osoittautua liian kalliiksi ja aikaa vieväksi koko huoneelle. Voit kuitenkin käyttää tätä materiaalia kylpyhuoneen kattoon. Tämän seurauksena kylpyhuone säteilee paljon lämpöä ja saavuttaa erityisen kodikkaan luonteen. Kuvissamme on useita puukattoja, jotka osoittavat, kuinka erilaisia ​​tästä materiaalista valmistettuja ratkaisuja voi olla.

Lasipinnat luovat katon leikkisän ilmeen

kylpyhuoneen katot lasilla

Tee yksinkertaisesta peitosta jotain erityistä

Hieman enemmän taitoa ja luovuutta voit tehdä jopa yksinkertaisimmasta kylpyhuoneen katosta tämän huoneen kohokohdan. Tämä yleensä tapahtuu strategisesti hyvin suunnitellun valojen käytön kautta. Nämä voivat olla mielenkiintoisia itsessään tai yhdessä muodostavat jännittävän tähtikuvion. Näet molemmat kuvistamme. Esimerkiksi seuraavassa kuvassa sinulla on hyvin yksinkertainen valkoinen kylpyhuoneen katto. Retrolamppu ja jotkut pienet pyöreät lamput ovat kuitenkin löysänneet ne ja muuttaneet niistä jotain erityisen jännittävää.

Yksinkertainen katto on tehty erityisen mielenkiintoiseksi täällä strategisesti sijoitettujen valojen ansiosta

kylpyhuoneen katto harmaa ja valkoinen

Kylpyhuoneen katto ja valaistus

Yleensä kylpyhuoneen katto on avainasemassa toiminnallisen valaistuksen kannalta ja se on erittäin tärkeä kylpyhuoneessa. Voit pitää hyvää huolta hygieniastasi vain, jos sinulla on paljon valoa, ja varmistat myös turvallisuuden. Kylpyhuoneen kattoa suunniteltaessa tätä näkökohtaa ei saa missään tapauksessa sivuuttaa. Kauniiden valojen pitäisi valaista huone yhtä hyvin. Toisaalta tämä varmistaa, että valitset aina parhaan mahdollisen laadun. Lisäksi peilit ja peilipinnat voivat olla erittäin hyödyllisiä tässä suhteessa. Tähän on useita tehokkaita tapoja – voit asentaa peilin kattoon tai sijoittaa lampunvarjostimen niin, että sen valo leviää seinäpeilien läpi.

Kylpyhuoneen katto puusta – erityisen moderni ratkaisu tällä hetkellä

kylpyhuoneen kattorakenne puusta

Alkuperäiset ja samalla toiminnalliset katot ovat moderneimpia

Moderni kylpyhuoneen katto integroituu harmonisesti kokonaisuutena. Se täydentää tai hitsaa eri elementtejä yhteen, auttaa jäsentämään tilaa ja tukee aksenttien asettamista. Samalla havaitaan jatkuvaa pyrkimystä alkuperäisiin ratkaisuihin. Pysyt aina käytännön ja toiminnallisen ajattelun puitteissa. Mitä paremmin seuraat näitä parametreja, sitä ajantasaisemmat lopputulokset näkyvät. Ota inspiraatiota muista kylpyhuoneen peittoja koskevista ideoistamme.

Korosta kylpyhuoneen modernien kattojen luonnetta

kylpyhuoneen katot goottilainen inspiraatio

Katossa olevien valojen tulisi tehdä suunnittelusta erityisen kirkas 

kylpyhuoneen katto pienet lamput

Puiset katot löytyvät monista eri vaihtoehdoista

kylpyhuoneen katto mosaiikki kuvio

Tämän kylpyhuoneen katon muotoilu elää kontrasteista

pyöreä lampunvarjostin kylpyhuoneen kattoon

kylpyhuoneen kansi metsäidea

kylpyhuoneen kansi kodikas idea

Tämä kylpyhuoneen katto on aksenttipinta modernilla värillä

kylpyhuoneen katot ihana korkea katto

kylpyhuone-katto-ihana-lamppu

päätysuunnittelu kylpyhuoneen katot

Sisäänrakennetut kohdevalot korostavat mielenkiintoista kattorakennetta

korkeat katot kylpyhuoneen katot

korkeat valkoiset kylpyhuoneen katot

valaistus idea kylpyhuoneen kattoon

Luota taiteellisiin valoihin ja moderniin kylpyhuoneeseen

muoviset kylpyhuoneen katot

neliön muotoiset leikkaavat kylpyhuoneen katot

mustat ja puiset katot kylpyhuoneessa

Kattovalaisimien neliön muoto vastaa muita kylpyhuoneen lisävarusteita 

upeat valot kylpyhuoneen katot