Graniittilaattojen asettaminen: se on trendikästä!

Graniittilaatat asettavat lattiaideoita graniitilla

Korvaamattomat graniittilaatat

Jokaisella lattialla on tiettyjä etuja ja haittoja. Mutta graniittilaatat ovat olleet menestyksekäs ja jalo valinta vuosisatojen ajan. Siksi on aina hyvä harkita tätä vaihtoehtona. Ne ovat yksi keraamisten laattojen alalajeista. Toinen on terrakotta. Kaikissa tapauksissa tämä on erittäin onnistunut valinta.

Graniittilattia

graniittilaatat, lattiaideoita, mustia laattoja

Suurin ero näiden kahden välillä on niiden kestävyys. Terrakotta voi vaurioitua erittäin pahasti äärimmäisissä olosuhteissa.

Graniittilaattojen edut

graniittilaatat lattiaideoita kylpyhuoneen kalusteet

Graniittilaatat – keinotekoinen materiaali

Graniittilaatat ovat keinotekoista materiaalia. Se luotiin Italiassa 1900 -luvun 80 -luvulla. Käytännössä keinotekoinen graniitti voi korvata monia luonnollisia materiaaleja. Se on lähellä posliinia, mutta lujuudeltaan ja kestävyydeltään se muistuttaa hyvin luonnollista graniittia. Se voidaan tehdä valkoisesta savesta, jossa on monia erilaisia ​​lisäaineita. Tällä tavalla saatu yhtenäinen rakenne on kylmäpuristettu. Sen jälkeen se voidaan paistaa 1200 asteen lämpötilassa. Kun tämä on tehty, voit käyttää tyypillisiä malleja.

Graniittilaatat sopivat mihin tahansa talon huoneeseen

Graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita laattojen asettamiseen

Digitaalitekniikan kehityksen vuoksi myös niitä parannetaan yhä enemmän. Graniittilaatat ovat tehneet uuden paluun viime vuosina. Samaan aikaan terrakotta kehittyy edelleen. Se on kuitenkin ensisijainen tietyille alueille ja toiminnoille. Tämä antaa jokaiselle ilmapiirille edelleen yksilöllisemmän ja joissakin tapauksissa tasokkaamman luonteen. Näiden kahden yhdistelmä voisi luoda upeasti tietyn hierarkian huoneeseen.

Keittiön lattia graniitti

Graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita keittiön sisustamiseen

Lisätietoja digitaaliteknologian roolista graniittilaattoille

Kuten jo lyhyesti mainittiin, digitaalitekniikat auttavat, jos haluat soveltaa erilaisia ​​malleja graniittilaattoihin. Jälki tulee siihen ennen paistamista. Joten muotoilu pysyy vahingoittumattomana monien pitkien vuosien jälkeen.

Avoin olohuone modernilla tyylillä

Graniittilaattojen asettaminen olohuoneen modernit lattiaideat graniitti

Uusimpia tekniikoita käyttäen valmistettuja granaattilaattoja on yleensä kahta tyyppiä. Ensinnäkin meillä on yhtenäinen, kompakti materiaali. Tällä tekniikalla laatat osoittavat suurempaa kestävyyttä. Mutta sinulla ei ole mahdollisuutta voittaa monia eri värejä. Painatus ei myöskään voi tulla suoraan tekstuurin päälle. Tätä varten voit saavuttaa suurimmat mitat.

Tyylikäs ratkaisu asuintilaasi minimalistisella tyylillä

graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita olohuoneen takka matto

Toisessa tyypissä massa on valmistettu eri materiaaleista. Jälkimmäinen tekee koostumuksesta paljon kiinteämmän. Tässäkin mitat riittävät. Joka tapauksessa myydyimmät laatat ovat kooltaan 75X75 tai 80X80. Suuret mitat ovat sopivampia vain tietyissä tilanteissa. Näin on esimerkiksi silloin, kun sinun on peitettävä kierreportaiden portaat sillä. Tässä erityistapauksessa käytetään myös betonia tai marmoria vaikuttavia laattoja.

Markkinoilta löytyy betoni- tai marmorivaikutteisia graniittilaattoja

graniittilaatat lattiapäällysteiden ideoita musta matta

Valmista maaperä

Valitsitpa minkä tahansa ratkaisun, lattian tulee olla hyvin tasoitettu. Kun pituus on 120 cm, materiaalit vedetään (puristetaan) sen sijaan, että ne vedettäisiin. Tämä tekee niistä joustavia ja suuret mitat eivät ole enää ongelma!

Tämä tekniikka on muuten tärkeä myös monissa muissa tilanteissa.

Neutraalit värit kiiltävästi

Graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita mustaksi kiiltäväksi

Taipumukset

Tässä vaiheessa haluaisimme kuvata joitain graniittilaattojen suunnittelun suuntauksia. Yksi pyrkii vastaamaan monien muiden suosittujen tekstuurien helpotusta. Jäljität betonia, puuta, kiveä kuvioilla tai kuvioilla. Hieno asia on kuitenkin se, että onnistut maalaamaan kokonaisia ​​kuvia tällä tavalla. Mutta sinun on oltava melko varma, jos etsit tällaista ratkaisua. Koska kyseessä on asia, jota ei tarvitse vaihtaa vuosikymmeniin sen laadun vuoksi.

Kutsuvat laatat, joilla on puinen ilme

graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita moderni kylpyhuone

Illuusio helpotuksesta

Graniittilaatat voivat myös antaa illuusion tekstuurista. Kuten sanoin, se on vain illuusio. Se jäljittelee verhoilua erikoismateriaaleilla. Tämä voi olla erittäin kätevää joissakin tapauksissa, älä usko?

Yksinkertainen betoninen ilme kylpyhuoneessa

graniittilaatat lattiaideoita kylpyhuoneen laatat

Saa asunnon näyttämään ylelliseltä pienillä resursseilla

Jopa pienemmällä investoinnilla voit saada asunnon näyttämään ylelliseltä. Esimerkiksi graniittilaattojen ominaisuuksien ansiosta voit varustaa kaikki huoneet yhtenäisen näköisellä lattialla. Koska tämä on moderni suuntaus, johon olisi vaikea varautua muilla keinoilla ilman suuria investointeja.

Puun ja graniitin kontrasti keittiössä

graniittilaatat lattia -ideoita puu keittiö keittiö saari

Graniittilaatat myös ulkokeittiössä – miksi ei?

Graniittilaattojen asettaminen lattiaideoita suunnittelu ulkokeittiö