Laatta tarrat: näin voit elvyttää vanhat laatat nopeasti ja edullisesti

Uuden laatan ostaminen ja asentaminen voi olla kallista ja joskus rikkoa budjetin. Kallis remontti ei myöskään ole vaihtoehto, jos vuokraat asunnon tai asut väliaikaisesti jossain. On kuitenkin olemassa tapa saada ulkonäkö upouudesta laatta -asennuksesta kuluttamatta paljon rahaa. Laatta -tarrojen käyttö voi tuoda lisäarvoa sekä keittiöön että kylpyhuoneeseen.

Laatta tarrat – nopea ja edullinen ratkaisu vanhoille laattoillesi

Laatta tarrat keittiö takaseinälaatat harmaa kuvio

Laattatarrat näyttävät oikeilta laattoilta ja ovat helppokäyttöisiä, koska ne ovat itseliimautuvia. Joten voit liimata tarrat kaakeliseinäsi itse ja säästää rahaa, koska sinun ei tarvitse maksaa ammattilaiselle. Toisin kuin oikeiden laattojen kanssa työskenteleminen, et tarvitse laastia, laattalataa tai manuaalisia taitoja. Tarvitset vain aikaa! Lisäksi hieman kärsivällisyyttä, sakset tai mattoveitsi. Tuo on tarpeeksi.

Mutta muutaman ylimääräisen laatatarran ostaminen on fiksu idea. Tarvitset tätä, jos jotain menee pieleen kiinnittämisen aikana tai myöhemmin korvaajana.

Voit piristää keittiön roiskeita hetkessä 

Laatta tarrat keittiö takaseinä laatta kuvio koristeet

Laatatarrat sopivat eri pinnoille. Siksi on erittäin tärkeää noudattaa valmistajan ohjeita. Jos päätät käyttää itseliimautuvia tarroja pinnoille, joita valmistaja ei suosittele, käytä myös ruiskuliimaa.

Laatta tarroja ei ole vain helppo levittää, vaan voit myös säätää niitä erittäin tarkasti ja kiinnittää ne hetkessä. Onneksi niitä ei myöskään ole vaikea poistaa, mikä voi olla erittäin tärkeää, jos vuokraat asunnon ja haluat jättää sen samassa kunnossa kuin löysit sen.

Mutta kun levität laatatarroja maalatulle seinälle, muista, että niiden poistaminen poistaa todennäköisesti myös osan seinän maalista.

Kalvotarroilla voit muuttaa kylpyhuoneesi erityiseksi rentoutumispaikaksi

Laatta tarrat kylpyhuone laatta seinän kuvio sininen

Yksi helpoimmista ja yleisimmistä tavoista käyttää laattojen tarroja on kiinnittää ne suoraan yksittäisiin tai useisiin seinälaattoihin. Voit luoda tehokkaan korostusseinän muutamalla tarralla tai suunnitella tai päivittää koko seinän.

Laatta -tarroja voidaan käyttää upeiden seinien luomiseen tai yksinkertaisesti seinän parannukseksi käytännöllisesti katsoen mihin tahansa talon huoneeseen, jopa kylpyhuoneeseen.

Jotkut tarrat on jopa valmistettu materiaaleista, jotka ovat antibakteerisia ja homeenkestäviä ja joita voidaan käyttää sekä kosteissa että kuumissa tiloissa. Vaikka ne ovat yleensä kuumuutta kestäviä, niitä ei tule käyttää takissa tai alueilla, joissa on liikaa lämpöä.

Aseta luovia aksentteja suosikkivärillesi

Laatta tarra kylpyhuone pesuallas takaseinä sininen kuvio

Tarroja käytetään yleisesti seinillä, mutta myös lattioilla. Ne on kuitenkin valmistettu eri materiaaleista ja voivat olla eri paksuisia.

Kaikki tarrat eivät kuitenkaan sovellu käytettäväksi maassa. Siksi on tärkeää tarkistaa, että harkitsemasi tarrat sopivat käytettäväksi lattialla. Jotkut niistä on tarkoitettu sekä lattioille että seinille.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä pintaa haluat päivittää, laatatarrat ovat aina hyvä idea, ja niiden avulla voit myös ilmaista luovuuttasi. Jos haluat ostaa laadukkaita, mutta edullisia laattojen tarroja ja kuvia verkossa, voit luottaa foliesen.de. Tilaa oikeat tarrat projektillesi ja anna vanhoille laattoillesi uusi kiilto!

Voit myös päivittää vanhaa lipastoa tai muita pintoja laatta -tarroilla

Laatta tarrat vanha pukeutuja päivittää laatta kuvio