Morickin lattia- ja seinälaatat- Hyödynnä parasta laatua ja asiantuntevaa neuvontaa

Kylpyhuoneen, keittiön tai jopa hyvinvointialueen suunnittelussa on ensisijaisesti löydettävä oikea muotoilu. On hienoa olla harmonisten värikuvioiden ympäröimä, mutta onko se kaikki oikea lattia- tai seinälaatan valinta? Ja miten voit olla varma, että tämän aamun valintasi näyttää myös tyylikkäältä ja käyttämättömältä? Eikö olisi mahdollista, että luettelon laatat ovat niin tehokkaita ja silmiinpistäviä kotona? Tänään haluaisimme löytää yhden tai useamman hyödyllisen vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin ja tehdä uusia ehdotuksia.

Suunnittelet suurta laajennusta, olet rakennusurakoitsija, asiakas tai haluat vain saada selkeän visuaalisen kuvan siitä, miltä laatoitettava huone näyttäisi monissa muunnelmissa. Fotorealistinen huonesuunnittelu, jossa voit arvioida etukäteen värin ja tekstuurin, mallit ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä suunnittelun vaikutuksen, on täysin mahdollista ja tasaista Saksan alueella.

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivikuorma

Yrityksen historia

Düsseldorfin yritys Morick pystyy taatusti visualisoimaan ja toteuttamaan ammattimaisesti monia toiveitasi ja ideoitasi, jotka liittyvät laattoihin ja luonnonkiveen. Nyt voidaan kysyä, miten tämä palveluntarjoaja eroaa muista alan toimijoista.

Mielestämme tämä on erityinen yritys, joka on löytänyt loistavan rajapinnan rakentamisen suunnittelun, asiantuntevan neuvonnan ja laattojen ja luonnonkiven myynnin välillä.

 Morickissa näkyy myös tasapaino perinteisen ja kestävän ja modernin tavoitteen välillä.

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkiviväri

Rajapinta perinteisen ja modernin välillä

Yhtiön verkkosivuilta voit lukea, että Morickilla on ollut tyytyväisiä kanta -asiakkaita yli 35 vuoden ajan. Yhtiön historia ulottuu vielä pidemmälle aikaan, jolloin laattapäällikkö Franz Morick perusti samannimisen yrityksensä Göttingeniin vuonna 1948.

Tällä hetkellä nimi Morick ei tarkoita pelkästään laatujen laatua. Näyttelyalueella, joka on yli 400 neliömetriä, asiakas kokee laattojen suunnittelun vaihtelevasti, ja hänelle tarjotaan kaikkea ammattimaisesta neuvonnasta lopulliseen toteutukseen yhdestä lähteestä.

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivisauna

Yhtiö työllistää 20 pätevää laatoittajaa ja perinteinen käsityö siirtyy lukuisille harjoittelijoille. Huonesuunnittelijat ottavat visualisoinnin haltuunsa ja tarjoavat sinulle optimaalisen ratkaisun jokaiseen rakennusprojektisi huoneeseen.

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivi poreallas

Saksalaiset manufaktuurit ja esteetön asuminen

Erikoisliike tarkistaa jokaisen laatan laadun ja pitää yhteyttä saksalaisiin laattojen valmistajiin, joilla on myös pitkät valmistusperinteet ja jotka ovat ylpeitä historiastaan. Mainittu perinne liittyy taitavasti nykyisiin trendeihin ja asiakkaiden nykyaikaisiin tarpeisiin. Aihetta “kestävyys ja esteetön elämä” käsitellään vakavasti Morickissa. Kokeneet arkkitehdit voivat tehdä rakennussuunnittelun kanssasi hyvissä ajoin, mikä säästää paljon hermoja ja kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Jos olemme herättäneet kiinnostuksesi, ota yhteyttä ystävälliseen henkilökuntaan tänään ja hyödynnä heidän osaamistaan ​​ja ammattitaitoista neuvontaa!

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkiveä

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivi 3D

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivituoli sauna

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivestä valmistetut saunavälineet

seinälaatat kylpyhuoneen suunnittelu luonnonkivi ruudullinen