Seinälaatat eivät enää sovi vain kylpyhuoneeseen ja keittiöön

seinän suunnitteluideoita olohuoneen koristeellinen fleisen viileä lattiavalaisin

Seinälaatat – Peitä seinät laattoilla kotona

Sisustussuunnittelun johtava tekijä on hyvinvoinnin tunne. Jokainen pyrkii tuntemaan olonsa mukavaksi, mukavaksi ja turvalliseksi oman neljän seinänsä alla. Vain elämäntapa, jossa teet sen, on erilainen. Oikea seinän muotoilu voi lumota asunnon.

Älä siis aliarvioi seinien kykyä saada aikaan tietty tunne. Seinillä voi olla korvat, mutta ne voivat myös puhua! Se riippuu sinusta, mitä he sanovat – tyyliasetuksistasi, itsestäsi …

Tyylikäs seinärakenne laattoineen modernissa ruokasalissa

seinän suunnitteluideat ruokasali laatat epätavalliset tuolit

Tee makuuhuoneesta satumainen paikka upeilla laattoilla

seinälaatat makuuhuoneen suunnitteluideoita kauniita eläviä ideoita

Tyhjä seinä on kuin tyhjä paperiarkki – voit tehdä siitä mitä voit ajatella. Tässä luovuudelle ei todellakaan ole rajoja. Onko sinulla jo idea mitä tehdä tyhjille seinillesi? Ehkä et vain jätä heitä paljaiksi huoneeseen?! Älä missaa sinulle annettua tilaisuutta muokata huonetta. Voitko tehdä sen laattojen kanssa? miksi ei?!

Keittiön seinät on usein verhottu laattoilla

seinän suunnitteluideoita keittiö valkoinen keittiökaapit tumma lattia

Mosaiikkilaatat keittiössä

seinälaatat keittiö ruokailutila lattialaatat pitkät verhot

Kuka on seinä tiilet päättää, luottaa tyylikkääseen ja tyylikkääseinään. Laatat ovat jo pitkään olleet sopivia paitsi kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Myös muiden huoneiden seinät on laatoitettu. Olohuoneen ja ruokasalin seinät näyttävät todella hyviltä kaakeloituna.

Korosta seinälaattoja matolla

seinälaatat olohuoneen seinän suunnittelu tyylikäs matto valkoinen sohva

Laatat ovat yleensä erittäin helppohoitoisia. Tämä tekee niistä paitsi modernin valinnan myös käytännöllisen ja järkevän ratkaisun sisustukseen. Asianmukaisella ja säännöllisellä hoidolla nämä voivat täyttää laadullisesti roolinsa koriste -elementteinä.

Tee makuuhuoneen seinästä tyylikäs

seinälaatat makuuhuone puuelementit hieno nojatuoli

seinä tiilet voi olla klassinen, mutta voi myös kiehtoa moderneilla malleilla. Joten voit antaa kodille sen tunteen, jota juuri tavoittelet. Jos se on tyylikäs ja ylellinen tai melko kodikas ja kodikas, laattalattia on sopiva ratkaisu molemmissa tapauksissa.

Laattoja voidaan käyttää tyylikkään ilmeen saavuttamiseen

seinälaatat olohuoneen seinät pukeutuvat valkoiseen mattoon

Olohuoneen ja ruokasalin seinät on asetettu laattoilla tarkoituksena, että ne näyttävät omituiselta seinäkoristeelta. Kaakelit, joiden pinta on kohokuvioitu, lisäävät viehätystä olohuoneeseen, kun taas ne, joissa on geometrinen sisustus tai kuvioita, antavat paljon luonnetta. Lähettäjä seinä tiilet voit myös luoda kauniita optisia tehosteita huoneeseen. Voit saada tunnelman näyttämään isommalta, pienemmältä tai yksinkertaisesti mielenkiintoisemmalta. Joten on väistämätöntä, että olet usein hemmoteltu valinnoillesi ja ihmettelet vakavasti, millaisia ​​laattoja käytät kodin suunnitteluun.

Yhdistä seinä- ja lattialaatat olohuoneessa

seinän suunnitteluideoita seinälaatat lattialaatat olohuoneen kasvit

Kauniit kuvioidut laatat luovat lisää tunnelmaa ruokasalissa

seinäsuunnitteluideoita ruokasali keittiö laatta kuvio lattialaatat

Piristä makuuhuone kauniilla laattoilla

seinälaatat makuuhuoneen suunnittelu makuuhuoneen penkin istutus

Koristeelliset laatat olohuoneen seinälle

seinälaatat olohuoneen koristeellinen seinän suunnittelu

Kun olet päättänyt laatoitetusta seinäverhouksesta, pääset laattojen oikean materiaalin vaikeaan valintaan. Pitäisikö niiden olla keraamista, posliinia, betonia tai lasia vai luonnonkiveä, bambua tai puuta? Monipuolinen lajike, joka tekee valinnasta jännittävää ja samalla työlästä. Huone, jonka seinät kaakeloidaan, on tässä tärkein tekijä. Keraamiset laatat sopivat esim. Ne ovat esimerkiksi erittäin hyviä kylpyhuoneeseen, koska ne ovat erityisen joustavia. Muissa huoneissa tämä ei ole johtava motiivi laattojen seinäsuunnittelussa. Täällä voit valita laatat enemmän esteettisten kriteerien perusteella.

Yhdistä eri sävyiset laatat keskenään

 seinälaatat kylpyhuone keraamiset lattialaatat kylpyammeen verhot

Keraamiset laatat kylpyhuoneessa

Seinälaatat Kylpyhuone ideoita kasvi lattialaatat

Saavuta mukava kontrasti seinä- ja lattialaattojen välillä keittiössä

seinän suunnitteluideat keittiö musta seinälaatat valkoiset keittiökaapit