Tilkkutyöt – koristele ja kaunista kotiasi!

tilkkutäkki laatat malleja sohva ruskea vivahde klassikko

Koristele kotisi tilkkutöillä

Älä kutsu niitä hulluksi – peitotyyliset laattakuviot lisäävät energiaa ja hauskaa seiniin, työtasoihin ja jopa lattioihin

 Jos pidät tilkkutilakatoista, kokeile eri kuvioiden ja värien laattojen sekoittamista samanlaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuloksena on kiehtova muotoilu, joka muistuttaa marokkolaisia ​​ja muita Välimeren tyylejä, ja tämä voi olla loistava tapa käyttää kaikkia lempivärejäsi ja -kuvioitasi yhdessä paikassa.

Käytä menetelmää keittiön seinällä, sisääntulokerroksessa tai kuluneella pöytälevyllä, ja tilkkukuvio kääntää varmasti päät.

Tämän menetelmän avulla voit käyttää kaikkia lempivärejäsi ja -kuvioitasi samanaikaisesti – tilkkutäkkejä

tilkkutäkki laattojen mallit seinäkoristeiden ruokasalin tyynyn puupöytä

Denver Kitchenette saa dramaattisen ja leikkisän taustan loistavan kollaasi kuviollisista kuubalaisista laatoista. Epäsymmetrinen järjestely toimii erityisen hyvin, toisin kuin huoneen tiukka symmetria; ja tiilien peittämä seinäalue riittää saamaan mukavan kollaasin. Tämä on kirjani täydellisyys.

Kärki: Laattojen valinta kotiisi voi olla ylivoimainen, koska vaihtoehdot ovat loputtomat. Keskittyminen kuvioituun laattaan, jota rakastat (ja ehkä käytä säästeliäästi), voisi olla hyvä lähtökohta värivalikoiman ja tyylin valitsemiselle.

Ihana lähestymistapa olisi valita samankokoisia neliön muotoisia laattoja

tilkkutäkki laatat suunnittelee hyllyihin rakennettua seinän suunnittelua

Helpoin tapa työskennellä patchwork -kuvion kanssa on neliönmuotoiset laatat, jotka kaikki ovat samankokoisia ja keskenään leikkiviä. Ulkonäkö on kirkas ja pirteä, toimii erityisen hyvin valkoisen tai vaalean sisustuksen kanssa, ja se voi toimia odottamattomana ja dramaattisena käänteenä nykyaikaisia ​​huonekaluja tai varaosia

Kärki: Kuvioidut laatat perinteisissä ja ei-niin-perinteisissä malleissa ovat nyt yleisesti saatavana posliinista, terrakotasta ja enkaustisesta sementistä, ja mallit voidaan maalata käsin, rakentaa käsin (kuten hienolla keraamisella laatalla) tai koneella.

Posliini, terrakotta tai sementti

tilkkutäkki laattojen mallit seinän suunnittelu sininen väri

Täällä tilkkutäkki on perinteinen, ja se muistuttaa ranskalaista maisemaa kuvioiduilla ja pienemmillä posliinilaatoilla. Laattojen valinta, joka rajoittuu yksinkertaiseen palettiin, tässä tapauksessa sininen ja valkoinen, luo mielenkiintoisten kuvien meren ilman lisähäiriöitä.

Kärki: Kuvioituja laattoja on eri syvyyksiä, joten sinun on valittava tarpeisiisi sopivat laatat. Jos vaihdat laattoja, haluat todennäköisesti laattoja, joiden syvyys on samanlainen. Jos aiot tehdä tilkkutöitä uudisrakentamiseen, kysy, onko unelmiesi laatta paksumpi kuin tavallinen. Erittäin paksut laatat, kuten keraamiset laatat tai jotkut terrakottalaatat, voivat vaikuttaa kaapin sijoitteluun ja muihin rakenteellisiin yksityiskohtiin, kuten ovipaneeleihin.

Portaat ovat täydellinen paikka terrakottalaattojen asettamiseen

tilkkutäkki laatat malleja seinän suunnittelu portaat vaiheet

Portaiden askelmat, kuten tässä välimerellisessä Dallas-kodissa, ovat täydellinen paikka työskennellä kuvioitujen laattojen kanssa, varsinkin kun ne ovat ulkona. Kuvioidut sisäportaat antavat tyylikkään lausunnon, mutta ota huomioon, mistä portaat voidaan nähdä. Valitse laatat, jotka täydentävät nykyistä sisustusta.

  Tilkkutyö luo myös viittauksen sisätiloihin

tilkkutäkki laatat malleja seinän suunnittelu neutraaleja värejä

Tämä näkyy tässä esimerkissä upeasti. Kuvioidut laatat välittävät vahvan viestin. Niillä on myös erilainen vaikutus näkökulmasta riippuen.

Kärki: Varmista, että ymmärrät termejä, joille jokin laatta sopii, ja älä rakastu laattaasi lattiallesi ennen kuin olet varma, että se on todellinen lattialle. Toisin sanoen pysy kaukana kevyelle liikenteelle tarkoitetuista laatoista, koska kuka tietää milloin haluat siirtää pianon? Et tietenkään halua rikkoa lattialaattoja?

Tämä on mielivaltaista taidetta! Moderni ja kaunis, eikö??

tilkkutäkki laatat suunnittelee lattia puu pöytä aamiainen

Tässä Jerusalem -kahvilassa on seinälaatat mielenkiintoisessa yhdistelmässä pastellivärejä, kokoja ja kuvioita; ulkonäkö herättää mielenkiintosi, mutta ei tee sinua hulluksi. Ja ei, kuvio ei noudata mitään sääntöjä, sikäli kuin voisin selvittää, se asennettiin todellisen satunnaisen taiteen teoksena.

Kärki: Jos haluat tietää, kuinka monta laattaa kutakin kuviota ostaa, on suositeltavaa tehdä asettelu käsin tai tietokoneella. Laattakaupan myyjä voi auttaa sinua myös tässä. Yksinkertaisten määrien tilaaminen jokaisesta kuviosta on helppo tapa, koska se on paras tapa suunnitella kunkin laatan sijoitus ja laatia kaavio ja antaa se laattojen asentajalle. Tilaa ylimääräinen määrä mahdollisen huomioon ottamiseksi  Myös rikkoutumisen ennakointi on esiohjelmoitu.

Brasilian sisäpihan sisäänrakennettu keittiösaari on helppo pitää puhtaana

tilkkutäkki laatat malleja työtaso keittiö ulkona

Ruokailutilat ulkona ovat täydellisiä paikkoja kokeilla leikkisiä laattayhdistelmiä. Tämän Brasilian sisäpihan sisäänrakennettu laskutila on leikkisä ja helppo pitää puhtaana, mikä on yksi laattojen suurista eduista.

Kuviollinen laattakaistale leveänä koristerajana on upea ja moderni.

tilkkutäkki laatat malleja värikäs kylpyhuone seinän suunnittelu

Kylpyhuone on loistava paikka käyttää tilaisuutesi. Eklektinen sekoitus kirkkaita värejä, tekstuureja ja materiaaleja (sekä vintage -tiiliä) tässä talossa Manhattanin Greenwich Villagen kaupunginosassa on ainutlaatuinen.

Se on upea taideteos tuossa kauniissa keittiössä, tai?

tilkkutäkki laatat malleja työtaso keittiön pöytä puu

Rakastatko ajatuksia tilkkutöistä, mutta pelkäät kuinka kattaa suuren alueen? Osa patchwork -laatasta keskellä kuvioimatonta laattaa on loistava tapa nauttia ulkoasusta.

tilkkutäkki laatat suunnittelee makuuhuoneen seinäkoristeita

Jopa patchwork -laattojen nauha reunana tai koristeellisena kehyksenä olisi erittäin moderni ja tyylikäs. Katso esimerkkiä!

Tässä kuvassa näemme upean yhdistelmän muotoja ja värejä

tilkkutäkki laatta malleja kuvio värikäs alkuperäinen

Rakastan kuvioita ja väriyhdistelmiä täällä. Mutta vaikka se näyttää hyvältä neljältä kolmesta -muodossa, se olisi luultavasti liian ylivoimainen minulle suuremmalla alueella. Skaalauskuviot koskevat jotain tapettia, kangasta tai laattaa. Joten vaikka on hienoa ottaa mahdollisuus ainutlaatuisella suunnittelulla, on parasta antaa selkeä käsitys siitä, mikä tulos on.

Kärki: Kuinka monta eri kuviota tarvitaan onnistuneen patchwork -laattajärjestelmän tekemiseen? Se riippuu todella tavoitteestasi, mutta ulkonäköni miellyttävimmät ovat tulokset, joissa käytetään noin 10 erilaista kuviota. Näin on paljon enemmän tilaa luoda jotain todella satunnaista ja luoda visuaalista tilaa eri kuvioiden ja värien välille.

Anna mielikuvituksesi valloittaa ja suunnittele talosi ainutlaatuisella tavalla! tilkkutäkki laatat suunnittelee biljardihuoneen idea lattia