Adventtikalenteri miehille – mitä laitat?

Adventti, adventti, pieni valo palaa! Siinä on jotain maagista, kun siitä tulee jälleen kodikas ja jouluinen. Ensimmäinen adventti on aivan nurkan takana ja monet meistä saattavat jo ajatella parempia lahjaideoita kuin viime vuonna. Jotkut luultavasti miettivät, mitä lisätä joulukalenteriin. Tämänpäiväisen aiheemme pitäisi olla miesten adventtikalenteri. Haluaisimme myös antaa lahjoja miehille, yllättää heidät ja myös kehua heitä.

Köyhät miehet pysyvät usein jonossa. He ovat aina niin tyytyväisiä ja säästäviä. He eivät tarvitse mitään eivätkä halua muuta kuin ”maailmanrauhaa”. Jos tiedät tuollaisia ​​miehiä, olet varmasti hämmentynyt, kun on kyse joululahjaideoiden keräämisestä.

Adventtikalenterit miehille – mikä on oikea lahjaidea?

adventti kalenteri miehille valkoinen

Adventtiaikaa voidaan pitää pienenä jouluvalmennuksena, jossa voit harjoitella oikean lahjan valitsemista 24 kertaa.

Advendin kalenteri 2020

Ei, adventtikalenteri ei ole vain lapsille, etkä vain laita siihen makeisia. Voit käyttää oudon korona -ajan ihanasti kokeaksesi täysin erilaisen adventtikalenterin.

Ehkä sinulla on vihdoin aikaa muokata joulukalenteriasi itse? Ja ennen kaikkea voit vihdoin todella miettiä, mitä pussiin laittaa.

Lukituksen avulla voit vihdoin tehdä itse adventtikalenterin

adventti kalenteri miehille pieni laatikko

Advend -kalenteri -ideoita miehille

Miltä miesten joulukalenterin pitäisi näyttää ja mitä sen pitäisi sisältää? Ensinnäkin olisi tärkeää selvittää, kenelle miehelle tai kenelle miehelle pitäisi antaa lahjoja ympäristössäsi. Onko se ystävä, aviomies, isä, veli, poika, serkku, setä jne? Katso myös, että on olemassa niin monia upeita naimattomia miehiä, jotka voivat innostaa sinua pienellä jutulla joulukalenterissa.

Pojat ja miehet ansaitsevat yksinkertaista eleganssia ja arvokkaita lahjoja

adventti kalenteri miehille musta

Miesten adventtikalenterien kanssa voi tehdä joitakin asioita, joiden kanssa on hyvä työskennellä. Kaksi avainsanaa ovat ehdottomasti hyödyllisiä alussa: ensimmäinen on käytännöllinen ja toinen – (M) syötävä.

Miesten adventtikalenteri voi tehdä työkalulaatikon täydelliseksi

miesten joulukalenteri lahjaideoita

Olipa nuori tai kypsä, monet miehet rakastavat leikkiä, työskennellä ja syödä. Kaikki siihen liittyvät pienet lahjat joulukalenteriin ovat oikein.

On miehiä, joilla on todella kaikki elämässä tarvitsemansa ollakseen onnellisia. Mutta voit silti valita pienen lisäyksen vaatteisiisi, kuten uuden käsineparin tai työkäsineet. Miehetyypistä riippuen voit myös valita esimerkiksi ekologisia ja kestäviä kosmetiikkatuotteita. Uusi puinen hammasharja tai muovittomat Q-vinkit ovat jotain, jota voit aina käyttää. Mutta luonto säästyy tällaisilla lahjoilla.

Jokainen mies on todella iloinen luontaistuotteista 

adventti kalenteri miesten terveysruokakauppa

Sanotaan, että miehet ja pojat haluavat aina mitata jotain. Uusi mittapuu, taittosääntö tai pieni vesivaaka – nämä ovat asioita, joita MAN haluaisi saada kaksi. Se ei ole kovin jouluista, mutta kun olemme aiheesta, voit myös lisätä paketin superliimaa adventti -kalenteri -ideoihin. Rautakaupasta saat varmasti lisää lahjaideoita.

Mitattavissa, käytännöllinen ja yhdistettävä – suuntautumisesi oikean lahjan valinnassa

Advent -kalenteri miehille mitattavissa

On asioita, joista miehet eivät koskaan saa tarpeekseen, ja yksi niistä on sukat. Ne ovat aina kadonneita, ja riippumatta siitä, kuinka paljon sinulla on niitä, hänellä on aina kaksi erilaista sukkia. Internetissä on riittävästi erilaisia ​​ideoita sukkia koskevasta aiheesta. Olisi myös erittäin käytännöllistä käyttää 12 paria sukkia itse tehtyyn adventtikalenteriin.

Sukat, sukat ja muut sukat – et voi koskaan saada tarpeeksesi

Joulukalenteri miehille

Teemakuvilla varustetut sukat ovat vuoden 2020 adventtikauden hitti

adventtikalenteri miehille tähtien sota

Mitä värikkäämpi sukka on, sitä epätodennäköisempää on sen menettäminen 

adventtikalenteri miehille joulusukat

Legendaariset sarjat ja elokuvat ovat tänä vuonna adventtikalenterin teemana 

adventti kalenteri miesten ystäville

adventtikalenteri miehille

Jos olet tekemässä adventtikalenteria poikaystävällesi, voit sisällyttää siihen jotain omaa, joka on hyväksi suhteellesi. Jotain, jolla ei ole koskaan aikaa. Luo kuponki, jossa kutsut hänet elokuvateatteriin tai haasta hänet tietokonepelitaisteluun. Voit tavata jossain keskellä ja kokata tai pelata backgammonia yhdessä.

Toinen idea olisi saada hänet tunnustamaan. Riippumatta siitä, mikä suhde miehelläsi on kanssasi, on varmasti jotain, jonka olet aina halunnut sanoa hänelle.

Tärkeä viesti tai tunnustus ovat myös hyviä lahjaideoita adventtikaudella 2020

ideoita miesten adventtikalenteriksi

Vietä aikaa yhdessä: luo kuponki tai suunnittele kutsu tapahtumaan

adventtikalenteri miehille hauskanpitoon

Anna tulostettu kuva! Tee siitä juhlava ja anna lahja rakastamallesi miehelle. Ei todellakaan ole väliä kuinka monta kuvaa sinulla on älypuhelimella yhdessä. Yksi valokuva paperilla tuo aina lisäarvoa.

Jotain itse leivottua – tietysti vähän joulukeksejä tulee kääriä lahjaksi ja napostella ennen joulua. Kotitekoiset suklaatryffelit rommin ja joulumausteiden kanssa ovat aina suosittuja.

Ajattele kestävästi ja mieluummin luonnonmateriaaleja jouluna 

miesten adventtikalenteri

Lämmin sana voi korvata jopa kalleimman lahjan 

miesten adventtikalenteri

Tee hieno kokoelma deli, kaikki sydämesi toiveet.

Näyttää siltä, ​​että voit tehdä miehesi tai miehesi onnelliseksi.

Käytännöllinen, värikäs ja siisti – voit myös ilahduttaa pieniä miehiä aihelahjoilla 

adventtikalenteri nuorille miehille

Suunnittele adventtikalenterit miehille

Hyvin lyhyesti joulukalenterin suunnittelusta: Voit tietysti ostaa tyylikkään ja tyylikkään joulukalenterin. Mutta olisi myös hyvä, jos teet sen itse. Joka tapauksessa se on pidettävä yksinkertaisena. Olisi hienoa, jos toimisit kestävän kehityksen mukaisesti ja työskentelet luonnonmateriaalien kanssa.

Tinapurkit ovat todella hyvä materiaali adventtikalenterin tekemiseen 

adventtikalenteri miehille käyttää tinapurkkeja uudelleen

Joulukalenteri voidaan koota hyvin paperista, tölkeistä tai pienistä laatikoista. Jos haluat käyttää huoneen seiniä, voit myös ripustaa lahjat seinälle.

Ole luova ja anna rakkaillesi lahjoja sydämestä! 

miesten adventtikalenteri

Vanhoja (tai uusia) tikkaita voidaan käyttää upeasti miesten joulukalenterin tekemiseen.

On tärkeää, että viihdyt ja nautit käsitöiden tekemisestä. Kaikki lahjat, jotka ovat nousseet sydämestä, voidaan tunnistaa heti, vaikka ne olisivatkin pieniä ja vaatimattomia!

Onnea ja rauhallista ensimmäistä adventtia!

Advent -kalenteri miehille

adventti kalenteri miesten pyykkipojat