Epätavalliset häälahjat muistetaan pidempään

Tarvitsetko upean häälahjaidean? Jotain, mikä ei ole liian banaalia ja joka tuo todellista iloa avioparille? Sitten olet täysin oikeassa kanssamme, koska seuraavilla riveillä annamme sinulle hienoja vinkkejä ja ehdotuksia tyylikkäistä ja epätavallisista häälahjoista. Katso niitä kaikkia ja inspiroidu niistä. Joten hääpäivänä laitat mukavan lahjan morsiamen ja sulhasen lahjapöydälle ja olet täysin tyytyväinen siihen. Ja oletko kuullut online -hääpöydistä? Merkittäviä työkaluja rahalahjojen antamiseen hienovaraisella tavalla. Pysy kanssamme, jos haluat ja tutustu siihen lisää.

Epätavallisia häälahjoja jokaiseen makuun

idea häälahjaksi

Ideoita epätavallisille häälahjoille

Hyvin perinteisten lahjojen lisäksi onneksi on paljon epätavallisia häälahjoja, jotka tarjoavat todellista iloa ja miellyttäviä yllätyksiä. Sinun on kuitenkin oltava varovainen, ettet kiusaa morsiamen ja sulhasen tai vaikuta kiusalliselta. Olemme luetelleet joitain suurimmista kielteisistä häälahjaideoista tämän viestin lopussa.

Mutta ensin emme halua puhua flopista, vaan toppeista.

Tietenkin modernit kodinkoneet ja kodin tarvikkeet sekä laadukkaat ruoanlaittovälineet ovat erittäin hyödyllisiä lahjaideoita häissä. Olisi parasta, jos katsoisit morsiamen ja sulhasen lahjalistaa etukäteen ja jos mahdollista, sopisit muiden häävieraiden kanssa, jotka antavat mitä. Mitä hyötyä on loppujen lopuksi kahdesta kalliista keittiökoneesta tai kolmesta mikroaaltouunista? Lisäksi useimmat parit ovat asuneet yhdessä pitkään ja heillä on varmasti käytössään tärkeimmät kodinkoneet.

Hienoilla kappaleilla olet melkein aina turvassa

kaunis lasit astiasto häälahjaidea

Toisaalta lahjakorit kuuluvat tavallisiin lahjoihin lähes joka tilanteeseen, mutta ne voidaan myös suunnitella hyvin omaperäisellä ja epätavallisella tavalla. Varsinkin jos olet lähempänä tulevaa puolisoa, voit koota tällaisen lahjakorin hyvin yksilöllisesti. Aina on jotain jokaiseen makuun, riippumatta siitä, onko pariskunta yksi gourmetista, makean hampaista tai todellisista SPA -friikeistä.

Kokoa lahjakori tulevalle pariskunnalle

leivonnaiset epätavalliset häälahjat

Henkilökohtaiset lahjat, joissa on yksilöllinen kaiverrus, ovat yhtä suosittuja useimmissa tapauksissa. Olisi täydellistä, jos valitsisit alkuperäiset tai symboliset esineet. Jos olet yksi parin lähimmistä sukulaisista, jopa perinnöt toimivat hyvin.

Kaiverretut hopeiset ruokailuvälineet ovat suosittu idea yksilöllisiin hääpalveluihin

henkilökohtaisia ​​epätavallisia häälahjoja

Valokuvalahjat eivät ole vain suosittuja, vaan myös varsin henkilökohtaisia. Kaksi avioparia ovat varmasti onnellisia siitä. Jos olet perheenjäsen tai yksi läheisistä ystävistäsi, voit arvioida tarkasti, mitkä kuvamateriaalit ovat sille parhaita. Jos opit tuntemaan toisensa, jätä mieluummin tämä lahjaidea, koska saatat päästä liian syvälle morsiamen ja sulhasen intiimialueelle etkä todellakaan halua sitä. Mutta jos päätät valokuvalahjasta, esimerkiksi alkuperäinen valokuvaseinä tai itse tehty valokuvatulostuskangas olisi täydellinen vaihtoehto. Alla on myös linkki, jossa on ohjeet tämän tekemiseen.

Anna valokuvaseinä häitä varten

valokuvaseinä epätavalliset häälahjat

Ns. Kaksi avioparia istuttavat hääpuun haluttuun paikkaan ja huolehtivat siitä huolellisesti. Kun puu kasvaa, rakkauden näiden kahden välillä tulee kasvaa yhä suuremmaksi.

Pariskunnille, jotka pitävät kognitiivisista peleistä, laadukas shakkipeli alkuperäisillä kappaleilla on yhtä täydellinen kuin häälahja. On olemassa lukuisia malleja, jotka vaihtelevat hyvin yksinkertaisista ja moderneista erittäin ylellisiin ja melko epätavallisiin.

Tämä Skyline -shakkisarja on yksi suosikeistamme

Lontoon shach -pelin häätbaari -idea

Seikkailunhaluisille pariskunnille suositellaan häälahjoja, joilla on suuri dynaaminen potentiaali, kuten retkeilyvarusteet, kahden hengen makuupussi, liikkuva grilli, loistava teltta kahdelle jne..

Anna vastasyntyneille unohtumaton romantiikka elämyskupongilla

kynttiläillallinen häälahjaidea

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, katso häätapahtuman lahjat luettelostamme. Monet tieteelliset tutkimukset ovat jo osoittaneet, että kokemukset ja tunteet voivat tehdä sinusta paljon onnellisemman kuin esineet. Olipa lahja kuinka kallis tahansa, se ei voi olla todellinen ilo pelkkänä tavarana. Tunteet, jotka ovat sen takana tai joita se tuntee, ovat aina tärkeitä. Siksi on parempi antaa kupongit suurista yhteisistä aktiviteeteista, kuten esimerkiksi liput suureen tapahtumaan. Se voi olla melkein mitä tahansa – morsiamen ja sulhasen suosikki bändikonsertti, romanttinen musikaali, tanssitunti yhdessä, unohtumaton kaupunkimatka Pariisiin tai Venetsiaan, rentouttava SPA -viikonloppu kahdelle, ruoanlaittokurssi, rantajoogapaja, kynttilänvalo illallinen 5 tähden gourmet-ravintolassa tai kokovartalohieronta kahdelle.

Rentoutuminen ja hyvinvointi – tämä on aina hyvä idea seikkailulahjojen kanssa

kokovartalohieronta häälahjaideana

Tee rahalahjoja fiksuiksi

Nykyään rahalahjoja voidaan tehdä myös erittäin älykkäällä ja merkittävällä tavalla, ns netin hääpöydät. Internetissä on erityisiä portaaleja, joissa nuoret parit, jotka haluavat mennä naimisiin, voivat luoda virtuaaliset hääpöydät. Toisin sanoen on olemassa heidän lahjalistansa ja jokainen yksittäinen lahja on lueteltu erikseen valokuvalla ja selityksellä sekä halutut summat. Lista on interaktiivinen ja voit helposti osallistua siihen tällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että voit olla täysin rento, kun olet valinnut oikean häälahjan morsiamelle ja sulhaselle. Joten pariskunta todella nauttii siitä. Se on aina win-win-tilanne kaikille.

Online -hääpöydät ovat aina turvassa

epätavalliset häälahjakortit

kylpyläkuponki epätavallisia häälahjoja

Tee alkuperäinen häälahja

Lahjakorien ja henkilökohtaisten lahjojen tapaan DIY -projektit ovat myös erityinen tapa antaa lahjoja vastasyntyneille. Epätavalliset häälahjat, jotka olet itse tehnyt, tuovat usein paljon iloa ja pysyvät muistissasi pidempään. Lisäksi kiinnität paljon huomiota samaan aikaan ja osoitat erityistä kiintymystäsi aviopariin. Se on ehdottomasti vaivan arvoista, varsinkin jos he ovat hyviä ystäviäsi. Sinun on silti oltava varovainen, ettet tee liikaa hyvää. Älä liioittele äläkä häiritse morsiamen ja sulhasen tekemistä liian vaikuttavilla, itse maalatuilla tai taideteoksilla!

Pikemminkin luottaa romantiikkaan ja perintöön!

DIY häälahjaidea

Riippuen häät koosta ja tyylistä sekä parin mausta tai suhteesta heihin, voit keksiä jotain alkuperäistä. Tässä meillä on sinulle ideoita, joista löydät myös lyhyet ohjeet.

 • Tee unelmien sieppaajat
 • Tee kylpypalloja itse
 • Koristele kauniit maljakot tai muut kodin tarvikkeet lautasliinatekniikalla
 • Kaada kynttilöitä
 • Siirrä valokuvat kankaalle itse

Siirrä valokuva kankaalle – pikaopas kuvissa

fancy häälahjoja diy ideoita

Ehdottomat no-go -lahjat häihin

Kuten edellä mainittiin, muista katsoa morsiamen ja sulhasen lahjalista, jos sellainen tietysti on. Voi olla, että jotkut alla luetelluista kieltäytymisistä sopivat tähän erityistapaukseen. Silloin olisi tarkoituksenmukaista luovuttaa ne myös.

Tavalliset lahjat, jotka ovat TABOO häissä:

 • eroottisia leluja
 • Alusvaatteet ja yhteistyö.
 • Alkoholi ja sikarit
 • Vauvan tavarat ja lasten varusteet
 • Lemmikkieläimet
 • Veitsisarjat

Lisäksi anna todistajien neuvoa sinua!

nainen julkinen no go lahja epätavallinen häälahjoja

Niin söpö kuin pieni pentu on, se ei todellakaan ole hääsuositus

lemmikkikoiran häälahjaidea

Lisävinkkejä:

Vältä liian suuria ja painavia lahjoja! Useimmissa tapauksissa morsiamen ja sulhasen luo enemmän ongelmia kuin iloa. Tällaisia ​​lahjoja on paljon vaikeampi kantaa ja säilyttää, eikä kukaan ole onnellinen niistä etenkään hääpäivänä.

Jos olet harrastusharrastaja tai taiteilija, sinun tulee myös olla varovainen DIY -hääpalvelujen kanssa. Ellei morsian ja sulhanen ole sitä pyytäneet, älä luovuta itse maalaamiasi maalauksia tai patsaita. Ehkä nämä ovat sinulle arvokkaita, mutta vastasyntyneille ne ovat todennäköisesti vain turhaa harrastustaidetta.

Erityistä huomiota tarvitaan häihin, jotka pidetään ulkomailla tai ovat kulttuurienvälisiä. Näissä tapauksissa sinun on ehdottomasti tiedusteltava etukäteen, mitä erityisiä kieltoja tulisi noudattaa lahjojen ja häätikettien osalta.

Näe nuoret avioliitot aina yhtenä yksikkönä!

epätavallisia häälahjoja

Mitä tahansa annatkin morsiamen ja sulhasen lahjaksi, tee se kunnioituksella ja kiintymyksellä ja toivota heille onnea ja pitkää, täyttä elämää yhdessä! Käyttäydy asianmukaisesti ja noudata erityisiä hääpukukoodeja.

Juhli sydämellä ja sielulla ja juhli elämää ja rakkautta!

hienoja häälahjaideoita

Alta löydät lisää inspiraatiota epätavallisille häälahjoille …

diy epätavalliset häälahjat

Kupongitanssikurssi häälahjaideana

henkilökohtainen häälahjaidea

epätavalliset häälahjat tuoksukynttilät

epätavalliset häälahjat rahalahjat

häälahjaidean liput

diy epätavalliset häälahjat lasissa

kahvimuki häälahjaidea epätavalliset häälahjat

marmori shah peli epätavallinen häät suosii

suolaa pippuria epätavallisia häälahjoja

kylpypallot diy häälahjaidea

unelma sieppari tinker häälahjaidea

matkalahjat epätavalliset häälahjat