Lahjat miehille – henkilökohtaisia ​​ja luovia ideoita

Kivan lahjan löytäminen poikaystävälle, merkitykselliselle muulle tai aviomiehelle ei ole aina niin helppoa. Useimmat miehet ostavat yleensä haluamansa tavarat itse. He ilmaisevat toiveensa vain satunnaisesti, ja kun he tekevät niin, he ovat usein hyvin korkeita, kuten matka ympäri maailmaa, suuritehoinen moottoripyörä tai klassinen Porsche-auto. Joten mitkä ovat hyviä lahjaideoita miehille?

Tyypillisiä lahjoja miehille

Käytännön asiat ovat yhtä suosittuja monien miesten keskuudessa kuin elektroniset laitteet. Jos he voivat käyttää jotain toiminnallisesti tai innostuneesti, lahja on heille suuri arvo. Tästä syystä ystäville annetaan usein seuraavia asioita:

  • Avaimenperä
  • Taskumatti
  • pullonavaaja
  • Grilli pihdit tai kotelo
  • Olutlasi
  • navigointilaite
  • Lahjakortti sovelluskauppaan

Nämä lahjat ovat suuressa käytössä useimmille miehille. Lisäksi voit myös valita nämä yksilöllisten mieltymystesi tai harrastuksiesi mukaan. Jos hän on viskin ystävä, hieno viskilasi sopii erittäin hyvin. Intohimoiselle harrastekokille japanilainen veitsisarja, joka on valmistettu damaskoksesta tai keramiikasta, saattaa olla oikea valinta.

lahjat miehille urheilu elektroniset laitteet golf

Yksilöllisyys tekee lahjasta erityisen

Pohjimmiltaan, kuten muutkin jokapäiväiset esineet, sytytin on erikoinen vain, jos se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, kuten ruostumattomasta teräksestä tai kromatusta messingistä, ja sen muoto on houkutteleva. Muuten sillä on liikaa arjen luonnetta. Mutta voit kääntää tosiasian, että sytyttimet ja vastaavat ovat jokapäiväisiä tavaroita eduksesi, koska kumppanisi noutaa lahjan useita kertoja päivässä. Jos se on poikkeuksellinen sytytin, sitä muistutetaan sinusta positiivisella tavalla joka kerta. Zippos ja muita korkealaatuisia sytyttimiä löytyy esimerkiksi verkkokaupoista gravio.de, voidaan kaivertaa yksilöllisesti. Sinusta ja hänen nimestään rakkausilmoituksiin ja vuosipäivästäsi elämän mottoon – kaiverruksessa luovuudelle ei juuri ole rajoja. Voit myös kaivertaa kuvia tai aiheita (esim. Sydämet, vaakunat, kruunu jne.).

lahjat miehille lahjaideoita mies

Tee lahjasta tarina

Jos haluat antaa lahjalle vielä epätavallisemman luonteen, voit esimerkiksi käyttää sitä tilaisuutena suunnitella koko illan tai kertoa tarinan sen kanssa.

Idea 1:

Voit kutsua kumppanisi romanttiselle aterialle monen ruokalajin aterian kanssa. Sitten voit nauttia digestifin tai espresson ravintolan terassilla tai kävellä ihailemaan tähtitaivasta. Esimerkiksi hyvä sikari, jota hän on esimerkiksi halunnut kokeilla jo pitkään, voisi silloin olla oikea hetki antaa hänelle kaiverrettu sytytin. Ihana illallinen ja romanttinen ilmapiiri varmistavat, että kumppanisi muistaa lahjan ja sen hetken, jolloin se annettiin, ja että sytytintä arvostetaan entistä enemmän.

lahjat miehille lahjaideoita elektroniset laitteet

Idea 2:

Leutoina kesäiltoina voit mennä yhdessä suosikkipaikkaan järven rannalle, kukkulalle tai linnalle piknikille. Sitten kun hän etsii pullonavaajaa avaamaan oluensa, anna hänelle lahja, kaiverrettu pullonavaaja.

Idea 3:

Voit myös valita useita lahjoja ja käyttää niitä esimerkiksi kuvaamaan hänen elämänsä tärkeitä vaiheita. Voit pakata seuraavat asiat yhdessä lahjakoriin tai puulaatikkoon:

  • Kehystetty kuva hänen ilmoittautumisestaan ​​kouluun.
  • Kaiverrettu pullo, jossa täytät snapseja, joita hän joi koulukavereiden kanssa valmistumisjuhlillaan.
  • Sikari, jonka hän poltti, kun hän lopulta sai unelmatehtävänsä tai hänet ylennettiin ensimmäistä kertaa. Sitten hän voi sytyttää sen kaiverretulla sytyttimellä syntymäpäivänään.

Kun hän avaa lahjoja, voit selittää hänelle asioiden merkityksen ja kertoa hänen tarinansa. On parasta, jos otatte molemmat aikaa ja nautitte upeista muistoista yhdessä.

   lahjat miehille lahjaideoita suunnittelija nojatuoleja pelejä levysoitin

lahjat miehille lahjaideoita yllätys