Luo valokuvakirja verkossa ja tallenna parhaat muistosi

Valokuvat paperilla ovat menneisyyttä? Ei mitään! Koska nyt, kaikkina aikoina, kaikkialla tapahtuvan digitalisaation ja salamannopean viestinnän aikoina, haluamme yhä enemmän tietoisuutta ja hidastumista. Valaisevat näytöt ja sileät näppäimistöt osoittautuvat riittämättömiksi pitkällä aikavälillä, ja kaipaat painetun paperin erehtymätöntä hajua ja miellyttävää tunnetta.

Jotta emme kuulostaisi vanhanaikaiselta tai nostalgiselta samanaikaisesti, kerromme tänään, kuinka voit yhdistää modernin digitaalitekniikan korkealaatuisiin paperitavarat hienostuneella tavalla käyttämällä Suunnittele valokuvakirjasi verkossa ja tilaa tämä tulostettuna postitse. Tunnolliset, kokeneet palveluntarjoajat, kuten Atelier Rosemood, tarjoavat sinulle optimaalista tukea koko prosessin ajan neuvojen ja toimien avulla. Näin voit olla varma, että elämäsi kauneimmat muistot on järjestetty sielullisesti ja ammattimaisesti. Olipa kyseessä häät tai syntymä, koulunkäynti tai loma Karibialla – valitsemasi valokuvat ikuistuvat pian erinomaiseen valokuvakirjaan, jossa on ajaton muotoilu ja täydellinen toteutus.

luoda valokuvakirja verkossa häät

Miksi sinun pitäisi suunnitella valokuvakirja verkossa??

Oletko aina ajatellut, että valokuvakirjan tilaaminen on aikaa vievää liiketoimintaa? Väärä ajatus, koska Atelier Rosemood se tapahtuu vain muutamalla napsautuksella ja hyvällä fiiliksellä. Koska paitsi paperitavaran laatu ja tekninen toteutus ovat optimaalisia, myös luotettava asiantuntijaneuvonta. Voit aina saada yksityiskohtaisia ​​neuvoja ammattitaitoiselta työntekijältä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa. Rosemood -brändin takana on myös paljon luovia, kansainvälisiä suunnittelijoita, graafikoita ja toimittajia. He tekevät parhaansa luodakseen todellisen taideteoksen jokaisesta tilatusta valokuvakirjasta. Ja vaikka yrityksen kolme perustajaa, Hélène, Antoine ja Grégoire, omistautuivat vasta alussa moderneihin ja tyylikkäisiin syntymäkortteihin, valikoima sisältää nyt laajan valikoiman upeita, yksilöllisiä tuotteita, kuten valokuvakirjoja, hääkutsuja, kutsuja kortit, julisteet ja joulukortit.

valokuvakirja-harcover-kangas-värit-7 @ 2x

Valitsemalla valokuvakirjalle oikean mallin

Kaikki valokuvakirjat eivät ole tasavertaisia. Rosemoodin käyttäjäystävällisen editorin ansiosta voit helposti luoda oman yksittäisen valokuvateoksen. Sinun tarvitsee vain ladata valokuvasi, asettaa oikea asettelu ja kirjoittaa tekstitys. Oman makusi mukaan voit myös valita optimaalisen mallin valokuvakirjaasi suunnitellessasi. Voit valita kolmesta korkealaatuisesta vaihtoehdosta – kangaspäällinen, kovakantinen tai pehmeäkantinen.

valokuvakirja-luvun-sivut @ 2x

Ensimmäistä mallia tarjotaan 25 x 25 cm -muodossa ja kahta muuta sekä neliö- että vaaka- ja muotokuvaformaatissa. Kangaskansiovaihtoehdolla voit valita eri tyylikkäistä väreistä ja kahden muun mallin avulla voit sijoittaa suosituimman valokuvasi esimerkiksi etusivulle. Kaksi erilaista premium -paperia on saatavana kaikkiin kolmeen vaihtoehtoon. Ne antavat sinulle tyylikkään visuaalisen ja haptisen kokemuksen, kun selaat. Muokkaaminen verkossa editorin avulla on myös hauskaa. Tämä voidaan tehdä jopa suoraan matkapuhelimesta Rosemood -valokuvakirjasovelluksella IOS: lle tai Androidille.

luoda valokuvakirja verkossa perheen aikaa

Rosemood -palvelu sisältää myös tarkan editoinnin, asettelun tarkistamisen ja kuvien retusoinnin. Kaikki tämä ei aiheuta lisäkustannuksia ja takaa virheettömät tulokset. Voit luottaa asiantuntevaan osaamiseen ja poikkeukselliseen huomiota yksityiskohtiin, jotka perustuvat vuosien kokemukseen ja tinkimättömään huoleen, ja luoda yksilöllinen valokuvakirjasi verkossa.

  Luo kovakantinen valokuvakirja verkossa