Suunnittelija astiasto – leikit ruoalla

Ruoan kanssa leikkiminen on pitkään ollut paitsi hyväksyttävää, myös täysin hauskaa ja luovaa, varsinkin kun kyse on suunnittelija -astioista. Puolalaisen suunnittelijan Boguslaw Silwinskin virkistävä ajatus asettaa meidät vanhaan, kiellettyyn ja melkein unohdettuun perinteeseen, joka liittyy läheisesti lapsuuden aterioihimme, nimittäin – ruoan kanssa leikkimiseen.

Astiasto- Täydennä kuva!

astiasetin kasvot bogoslaw silwinski -junassa

Tilaus ja yleiskatsaus määristä

On paljon hauskempaa, kun ruoka täydentää lautasilla olevia hauskoja piirustuksia. Terveellisen ruokavalion ilo lisääntyy, kun ilmeisesti nosturit tai trukit ovat vastuussa alkupalojen kuljettamisesta, kuten lautasen kuvassa näkyy. Yksinkertaiset, lähes lapselliset piirustukset kääntävät mielikuvituksemme päälle ja tekevät yksinkertaisesta jotain Syö värikäs festivaali.

astiasto kasvot bogoslaw silwinski ananas

Syöminen ja haaveilu

Boguslaw Silwinski suunnittelee yksinkertaisen astiasto -mallin vakiokoossa 20,5 ja 26 cm halkaisijaltaan. 6 valkoista, pyöreää levyä muodostavat lautasarjan, joka on valmistettu yksilöllisten, ekologisten standardien mukaisesti ja poltettu yli 800 asteen lämpötilassa.

astiasto kasvot bogoslaw silwinski brokoli

Mustavalkoiset viivat heräävät eloon, kun vain yksi ainesosa avataan. Täyttävätkö eksoottiset hedelmät lautasen kasvot tai naposteltavat jakautuvat kuorma -auton lastausalueelle, jokaisella lautasella on oma dynaamisuutensa ja aura itsenäinen skenaario0505.

Syöminen – tapa opettaa pikkulapsia ja tehdä se tällä hauskalla tavalla 

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski herneillä

Syöt mitä olet suunnitellut

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski -ruusukaaleilla

Vähäiset ja kommunikoivat keraamiset lautaset kannustavat nuoria ja vanhoja luomaan lautasen sisältöä ja leikkimään ruoan kanssa.

Osa ruoasta kuljetetaan laivalla 

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski karotessa

Dynaaminen ja tapahtumarikas 

ruokailuvälineet asetettu kasvot bogoslaw silwinski ruusukaalien lastausalueelle

tai laskuvarjo kurkusta 

astiasto kasvot bogoslaw silwinski kurkkua

Suhteemme ruokaan muuttuu parempaan suuntaan, koska syöminen näytön välissä tai edessä on yksinkertaisesti poissa. Nyt meillä on enemmän aikaa ruoan valmistamiseen ja nauttimiseen, minkä vuoksi “kuljetus” -lautaset tai kasvojen siluetit vastaavat täsmälleen nykyistä aikakautta.

Jokainen annos on syötävä 

astiasto kasvot tai bogoslaw silwinski krane

Yhtäkkiä jopa tattari voi olla herkullista 

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski tattarilla

Joten ruoka ei ole koskaan tylsää …

“Rakas, kuinka monta herneä sinulla voi olla?” – “Kaksi vaunua täynnä, äiti” – Se, että syöminen voi olla hauskaa, ei ole enää ongelma.

Elämämme tulee tietoisemmaksi ja siten myös ruokailutottumuksemme muuttuvat. Et voi aloittaa ruokakulttuurin oppimista tarpeeksi aikaisin. Opeta lapsille ruoan todellinen merkitys!

astiasto kasvot bogoslaw silwinski

valjaat asetettu kasvot bogoslaw silwinski hiukset

ja koska silmät syövät myös 

astiasetin kasvot bogoslaw silwinskin brussel -itujen lastausalueella

Kehitä uusi suhde ruokaan 

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski -sarjalla

hauska, maukas ja terveellisiä määriä …

astiasetti kasvot bogoslaw silwinski sportissa