Tinker -rahapuu – luovia lahjaideoita joka tilanteeseen

Raha ei kasva puissa. Mutta se ei tarkoita, ettet voisi tehdä puuta rahasta itse. Rahapuut ovat luova ja ainutlaatuinen tapa antaa rahaa lahjaksi jollekin. Ne sopivat erinomaisesti syntymäpäiville, häille, vuosipäiville, vauvasuihkuille, kotilämmityksille ja monille muille tapahtumille. Parasta on, että voit helposti tehdä ja muokata omaa rahapuuta. Silloin lahjasi vastaanotetaan vielä paremmin ja saa varmasti suuren hymyn vastaanottajasi kasvoille.

Kun haluat tehdä rahapuun, peität yleensä pienen huonekasvin, haaran tai styrox -pallon rahalla, joka yleensä taitetaan houkuttelevalla tavalla. Rahapuussa on kyse esittelystä. Rahapuita voidaan herättää henkiin kahdella tavalla. Toisaalta järjestäjät voivat perustaa “paljaan” rahapuun, jolloin kaikkia vieraita pyydetään sitomaan rahalahjansa siihen. Muut rahapuut ovat yksittäisen vieraan tai vierailijaryhmän lahjoja, ja ne esitetään täysin rakennettuina juhlassa. Tämän päivän artikkelissa näytämme sinulle kolme käsityötapaa ja lukuisia hienoja ideoita, jotka voivat muuttaa lahjan rahasta joskus kiusalliseksi suureksi.

Rahapuu on erityisen suosittu teini -ikäisten keskuudessa

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka kerta styrofoam -jalkapallojoukkueen lahjaideoita

Voit valita laskun joka päivä, muuten puu täyttää koristeellisen tehtävän

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka kerta rahapuun lahjaideoihin

Keskeneräinen rahapuu juhlissa

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen seteleillä rullattu oksa

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen käsintehtyjä lahjarahalaskuja

Eikö tämä talvimetsä ole aivan ihana?

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita jokaiseen tilaisuuteen joululahja metsärahaa

Tee ruukkukasvista luonnollinen rahapuu

Osta vain houkutteleva huonekasvi ja vastaava koristekasvisäiliö. Tätä tarkoitusta varten voit käyttää oikean rahan puuta (Crassula ovata), Onnekas taller (Pilea peperomioides) tai onnekas bambu (Dracaena braunii syn. Sanderiana). Jos haluat pysyä uskollisena puun ulkoasulle, voit jopa ostaa bonsai. Aseta valittu kasvi kauniiseen ruukkuun ja piilota aukot ja ruukkukivi kivillä, sammalilla tai jopa kolikoilla.

Taita nyt laskut harmonikan tyyliin, kiinnitä keskikohta kukkalangalla ja avaa varovasti molemmat päät saadaksesi rusetin muodon. Kiinnitä sitten laskut laitoksen oksiin. Voit taittaa rahat millään muulla tavalla, jopa tehdä siitä origameja. Koristele lopuksi kasvi ja sen astia muilla lisävarusteilla, kuten nauhoilla, tyllillä, helmillä, onnittelukorteilla jne. Tapahtuman aihe sovi.

Voit tehdä rahapuun sitruunapuusta

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen sitruunapuuraha -lahjaidea

Hauska ja motivoiva sisustus kotitoimistoon

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita kaikkiin tilanteisiin rahaa toimistotyöhön

Tinker -rahapuu puun oksasta

Etsi tai osta sopiva haara aidosta puusta tätä varten. Sen ei pitäisi olla liian suuri tai liian pieni. Haluat, että puu näyttää tältä, mutta ei myöskään ole täynnä seteleitä. Jos käytät puun oksaa puutarhassa, puistossa tai metsässä, on hyvä pestä se ensin saippuavedellä ja jättää se suojattuun paikkaan muutamaksi päiväksi. Näin se kuivuu hienosti ja on toivottavasti hyönteisetön.

Aseta haara sitten sopivaan kattilaan ja kiinnitä se maaperällä, kukkavaahdolla tai savella, jotta se ei kaadu. Piilota näkyvä yläosa uudelleen sammalilla, pikkukivillä tai kolikoilla. Halutessasi voit maalata oksan etukäteen, jotta se olisi todella visuaalisesti houkutteleva ja koristeellinen. Kiinnitä sitten setelit oksiin niin, että valmis rahapuu muistuttaa todellista. Voit jopa taittaa laskut näyttämään lehdiltä ja kukilta. Lopuksi koristele kattila kauniisti, heijastamaan juhlan teemaa.

Vastasyntyneet ja nuoret vanhemmat saavat aina mielellään kaikenlaisia ​​lahjoja

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita kaikkiin tilaisuuksiin, joista monet näyttävät hääidealta

Tinker rahapuu täydessä kukassa suosikkihenkilöllesi

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita kaikkiin tilaisuuksiin oksahaara setelikukilla

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen

Tee oikean rahan puu styroxpallosta

Toinen suosittu tapa tehdä rahapuita, jota myös monet kaupat suosivat, on käyttää styrox -palloa pohjana. Tarvitset vain 15 cm tai pienemmän Styrofoam -pallo, ohut puinen sauva ja vaahtomuovilla täytetty kukkaruukku. Kokoaksesi koko aseta tikku ensin pottiin ja sitten palloon. Seuraavaksi taita laskut ja työnnä ne styroxiin joidenkin kukkalankojen avulla. Älä tietenkään unohda piilottaa ruma vaahto. Parasta tässä rahapuussa on se, että voit koristella jokaista sen osaa – potin, tikun ja pallon. Vaikka laskujesi välillä olisi aukkoja, voit täyttää ne väärennetyillä kukilla tai tyllillä.

Täytä styrox -pallo mahdollisimman paljon

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita kaikkiin tilaisuuksiin, ohjeet styrox -pallolaskuihin

Täytä sitten kaikki aukot tyllillä ja jousilla

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka kerta styrofoam tree ball diy

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka kerta styrofoam -rahan kultapotti

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka kerta styrofoam -pallolahjarahoja

Käytä luovuuttasi ja keksi ainutlaatuinen rahapuu, joka heti kiinnittää huomion. Kokeile haluamaasi kasvia tai haaraa. Kokeile erilaisia ​​materiaaleja kattilan täyttämiseen. Löydä paras visuaalinen yhdistelmä koriste -elementtejä. Katso vaikka origami -kirja ja katso, millaisia ​​muotoja voit helposti taittaa seteleistä. Mahdollisuudet tehdä rahaa puita ovat käytännössä rajattomat.

Yllätä kumppanisi tai ystäväsi lahjalla kuin mikään muu

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen joulukuusirahan setelit realistisia

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen joululahjaidea tannenbaum

Ilmaise origami -taitosi täydellisesti

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen Joulukuusen joulurahanauha

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen joulun lahjakortin onnittelukortti

Ohut kukkalanka on paras ystäväsi tässä käsityöprojektissa

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen

Tinker -rahapuu - luovia lahjaideoita joka tilanteeseen pieni lahjaidea folion alla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80