Amerikkalaiset jääkaapit ovat trendikkäitä ja erittäin käytännöllisiä

Amerikkalaiset jääkaapit moderniin keittiöön

Kiinnostaako amerikkalaiset jääkaapit? Se olisi hyvä ja moderni vaihtoehto sisustukseesi. Haluaisimme tarkastella mielenkiintoisia ideoita kanssasi.

Ennen kuin siirrymme kuviin, haluaisimme kuitenkin tarkastella lähemmin termiä “amerikkalaiset jääkaapit” ja joitain muita siihen liittyviä termejä.

Mikä on amerikkalainen keittiö? Amerikkalainen keittiö liittyy yleensä avoimeen pohjaratkaisuun. Onko se oikein? Joo, mutta ei aivan!

Haluaisitko sisustaa keittiösi amerikkalaiseen tyyliin??

Amerikkalainen jääkaapista valmistettu keittiö, jossa on avoin pohjaratkaisu

”Amerikkalainen keittiö” on vakiinnuttanut asemansa Saksassa avokeittiökonseptin slängiterminä. Mutta todellinen amerikkalainen keittiö on paljon enemmän.

Oikea amerikkalainen keittiö voidaan liittää toiseen toimivaan tilaan. Mutta tämä ei ole pakollista.

Avoimien pohjaratkaisujen välillä on myös hyvin selkeä jako. Amerikkalaisissa keittiöissä on käytännössä aina keittiösaari. Siinä on kaikki tarvittavat ruoanlaittovälineet.

Amerikkalaiselle keittiölle on ominaista avoin pohjaratkaisu

Amerikkalaiset jääkaapit tekevät amerikkalaistyylisen keittiön

Kalliit keittiökalusteet ja kodinkoneet

Kalliit ja suuret keittiökalusteet ovat tyypillisiä todelliselle amerikkalaiselle keittiölle. Tästä syystä amerikkalaisten jääkaappien erikoismallit. Ne ovat erittäin suuria ja niissä on useimmiten kaksi ovea. Myös törmäysjäätoiminto on pakollinen.

Rinnakkainen jääkaappi on hyvin tyypillinen amerikkalaiselle kotitaloudelle

rinnakkain jääkaappi Amerikkalaiset jääkaapit

Tyylikkäät keittiökalusteet punaisilla yksityiskohdilla

amerikkalaiset jääkaapit husky punainen retro jääkaappi punainen

Amerikkalainen keittiö 50 -luvun tyyliin

amerikkalaiset jääkaapit retro keittiö perustaa keittiökoneet

Viime vuosina retro -mallit ovat vakiinnuttaneet asemansa keittiön suunnittelussa. Ne tunnetaan alkuperäisestä ja värikkäästä ulkonäöstään. Tämä voidaan yleensä saavuttaa kahdella tyypillisellä tavalla. Voit rikastuttaa neutraalia keittiön muotoilua rohkealla värillä. Vaihtoehtoisesti on mahdollista täydentää valoisaa keittiötä retrojääkaapilla, kauniilla värillä, kuten kermanvalkoinen.

Retro -jääkaapit eri sävyissä

Gorenje Retro Jääkaappi Norsunluu Amerikan jääkaapit

Lisää tilkka väriä keittiöön, jossa on punainen jääkaappi

Amerikkalaiset jääkaapit Servis punainen

Retroversiot viittaavat eri aikakausiin. Useimmiten se on viime vuosisadan 50 -luvulla. Katsotaanpa joitain tällaisia ​​esimerkkejä yhdessä?

Kultti -jääkaappi SMEG valkoinen

Retroamerikkalaiset jääkaapit SMEG jääkaappi valkoinen

Lomake

Muoto on amerikkalaisten retro-tyyppisten jääkaappien ensimmäinen tunnusmerkki. Erittäin klassisessa versiossa on vain yksi ovi. Ympäristöystävällisistä syistä tätä käsitettä tulkitaan hieman eri tavalla moderneissa amerikkalaisissa retrojääkaappeissa. Sinulla on kaksoisovi, koska tämä vaihtoehto on taloudellisempi energiankulutuksen kannalta.

Suunnittelu näyttää edelleen erittäin yhtenäiseltä.

Niin kutsuttu ruokailumuoto, joka eroaa hieman muista malleista, on suosittu.

Amerikkalainen retro jääkaappi

Swan Retro Jääkaappi Amerikkalaiset jääkaapit Kirkas keittiö

Amerikkalainen vierekkäinen jääkaappi

Keittiö, jossa vierekkäiset jääkaapit Amerikkalaiset jääkaapit

Retron värit

Retrovärit tulkitsevat alkuperäisille malleille tyypillisiä sävyjä modernilla tavalla. Jotkut heistä näyttävät aitoilta, mutta ne ovat aina hieman omaperäisempiä ja tehokkaampia kuin roolimalleja.

Amerikkalaisten jääkaappien tyypillisiä värejä retro-tyylillä ovat oranssinruskea, vaaleankeltainen, tyylin kerma, valkosininen, vaaleanpunainen jne..

Gorenjen retro -jääkaappi tuoreessa vihreässä 

Gorenje Retro Jääkaappi Vihreä Amerikkalainen Jääkaappi

Anna ilmaisun omalle kultillesi menneiltä aikakausilta

Menneiden aikojen taipumus on kultti. Jos sinusta tuntuu tarpeelliselta ilmaista tämä, niin amerikkalaiset retrojääkaapit ovat hyvä vaihtoehto.Jotkut suunnittelijat saivat inspiraationsa malleihinsa joistakin tämän ajan konkreettisista kultti -esineistä. Esimerkiksi SMEG tarjoaa ruokailutyylisen jääkaapin kultavärissä Cadillac Blue.

Retro -jääkaappi ja muut keittiökoneet vaaleansinistä

Amerikkalaiset jääkaapit Retro -jääkaappi Big Chill Light Blue

Tilava amerikkalaistyylinen keittiö

Amerikkalainen keittiö esitti käytännön ideoita

Amerikkalaiset jääkaapit 

Amerikkalaiset jääkaapit vierekkäinmusta vierekkäin jääkaappi pakastin Amerikkalaiset jääkaapit rinnakkain jääkaappi amerikkalainen keittiöideoita

vierekkäin jääkaappi, jossa on suuret amerikkalaiset pakastimetrinnakkain jääkaappi Amerikkalaiset jääkaapit keittiökaapit valkoinenAmerikkalaiset jääkaapit Retro -jääkaappi SMEG valkoinen vierekkäin jääkaappi Amerikkalainen jääkaappi valo, valoisa keittiö rinnakkain jääkaappi Amerikkalaiset jääkaapit kevyet keittiökaapit puu