Työpajatarvikkeet ja mainostuotteet onnistuneelle modernille autokorjaamolle

Niin kauan kuin ihmiset luottavat autoihin pääkuljetusvälineenä, on myös vastaavia automekaanikoita, jotka joutuvat korjaamaan niitä uudestaan ​​ja uudestaan. Muutama vuosi sitten muutama perustyökalu ja tieto olisi riittänyt melkein minkä tahansa auton korjaamiseen. Automekaanikon työstä on tullut modernimpaa 2000 -luvulla. Uusia erikoislaitteita tarvitaan nyt diagnosoimaan ja hoitamaan kehittyneimpien elektronisten kuljetusjärjestelmien ongelmia. Nykyaikaiset työpajatarvikkeet ja mainostuotteet luovat kutsuvan tunnelman työpajassa sekä työntekijöille että asiakkaille. Oletko nyt utelias? Seuraavassa annamme sinulle tärkeitä vinkkejä onnistuneelle modernille autokorjaamolle.

Nykyaikainen autokorjaamo tarvitsee vain uusimmat työpajatarvikkeet ja myynninedistämistarvikkeet

Korjaamotarvikkeet ja mainostuotteet menestyvälle modernille autokorjaamolle, monet ajoneuvot korjattavaksi

Työpajatarvikkeet ja mainostuotteet luottavan ensivaikutelman saamiseksi

Nykyaikaiset autot ovat monimutkaisia, erittäin teknisiä koneita. Tavallisella ihmisellä ei ole aavistustakaan kuinka korjata tai edes huoltaa omaa ajoneuvoaan. Näin ollen epäeettisen autokauppiaan tai mekaanikon on erittäin helppo pettää keskivertokuluttaja. Kun asiakkaat on huijattu, heistä tulee epäilyttävämpiä.

Joten tarjoa heille takuu luotettavuudestasi. Tietenkin, kun asiakas maksaa kalliista auton korjauksesta, hän haluaa myös olla varma, että ajoneuvo toimii kunnolla jälkikäteen. Ilmoita myös eettiset normisi etukäteen. Voit tulostaa ne, kehystää ne ja näyttää ne sisäänkäynnillä. Tämän asiakirjan tulisi keskittyä rehellisyyteen asiakkaiden kanssa ja heidän täydelliseen tyytyväisyyteensä.

Asiakkaiden on voitava luottaa sinuun

Työpajatarvikkeet ja myynninedistämistarvikkeet menestyksekkään nykyaikaisen autokorjaamon voittaa asiakkaiden luottamus

Ole aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja palkitse kanta -asiakkaasi uskollisuudesta

Digitaalikaudella sinulla pitäisi olla myös digitaalinen läsnäolo. Suusanallinen mainonta ei yksinkertaisesti riitä nykyään. Asiakkaat tekevät usein tutkimusta verkossa, kun heillä on ongelma, etsivät arvosteluja, parasta mahdollista tarjousta ja aitoutta ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Tavoitteesi tulisi olla tyytyväisiä asiakkaita, jotka ongelmista huolimatta tulevat aina takaisin ja suosittelevat sinua ystävilleen, työtovereilleen ja sukulaisilleen. Ole siis aktiivinen sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebookissa, Twitterissä tai YouTubessa. Rakenna vaikuttava verkkosivusto. Muutama tunti viikossa riittää tähän.

Facebookin tykkäysten kerääminen on myös osa automekaanikon työtä

Työpajatarvikkeet ja mainostuotteet menestyvälle modernille autokorjaamolle

Järjestä esimerkiksi pieniä verkkokilpailuja tai autokilpailuja voittajien alennuksilla. Kannusta tyytyväisiä asiakkaita julkaisemaan arvosteluja tai valokuvia korjaamastaan ​​autosta hashtageilla. Pidä esitteitä, käyntikortteja tai muita myynninedistämistarvikkeita valmiina sisäänkäynnillä ja palkitse kanta -asiakkaasi pienillä lahjoilla. Tällaiset mainostuotteet varmistavat, että sekä nykyiset että mahdolliset asiakkaat muistavat hellästi.

Ole avoin kyselyille ja anna palautekommentteja osoittaaksesi, että välität asiakkaista. Muistuta seuraajiasi uudestaan ​​ja uudestaan, kun on aika tehdä kesä- / talvitarkastus, renkaanvaihto tai muu rutiini. Jos mahdollista, tarjoa lyhyitä video -ohjeita ja vinkkejä, esim. B. öljytarkastuksista tai auton ikkunoiden pitämisestä jäättömänä. Sinun pitäisi jopa harkita paikallisen urheilutiimin sponsorointia tai käydä messuilla. Nämä ovat kaikki tapoja, joilla voit helposti muodostaa yhteyden potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kun teet hyvän vaikutelman, asiakkaat tuovat muita asiakkaita luoksesi

Asiakkaat luottavat työpajatarvikkeisiin ja myynninedistämistarvikkeisiin menestyvään nykyaikaiseen autokorjaamoon

Luo turvalliset ja tyydyttävät työolot vastaavilla korjaamovaatimuksilla

Hämmentyneet, epäjärjestyneet autokorjaamot jättävät paitsi huonon vaikutelman, myös johtavat tehottomaan tai jopa vaaralliseen työympäristöön. On niin helppoa välttää tällaiset ongelmat heti alusta alkaen oikeilla korjaamovaatimuksilla. Verkkopalvelu https://www.hermann-direkt.de/ on suositus ja ensimmäinen osoite, kun on kyse korjaamotarvikkeista ja kaikenlaisista mainostuotteista.

Jotta tila pysyy täydellisessä järjestyksessä, tarvitset välttämättömien laitteiden lisäksi myös sopivat säilytystilat kaikille työkaluille ja tarvikkeille. Esimerkiksi rengashyllyjä ja rengasvaunuja tarvitaan lähes joka päivä, eivätkä ne tietenkään saa puuttua. Pienemmät pyörätyökalulaatikot, riittävästi valonlähteitä, rullajakkarat ja lepotuoleja ovat myös välttämättömiä. Jopa pienet osat ja instrumentit eivät koskaan katoa, ja työntekijäsi voivat tehdä työnsä paljon nopeammin, keskittyvämmin ja kätevämmin.

Rengasvaunut helpottavat raskaiden pyörien kuljettamista

Työpajatarvikkeet ja myynninedistämistarvikkeet menestyksekkään nykyaikaisen autokorjaamorenkaiden auton helpottamiseksi

Hyödynnä optimaalisesti pienempi työtila kiinnittämällä seiniin myös koukkuja ja hyllyjä. Helpota työntekijöidesi roiskeiden tai muun lian pyyhkimistä välittömästi tarjoamalla heille rullapidikkeitä, puhdistuspaperia, moppausliinoja ja roska -astioita. Tämä eliminoi liukastumis- ja tulipalovaaran. Suorita aina pintojen yleinen puhdistus jokaisen työpäivän lopussa ja suunnittele koko työpajan perusteellinen puhdistus kahden kuukauden välein.

Mahdolliset vuodot tulee pyyhkiä pois välittömästi

Korjaamotarvikkeet ja myynninedistämistarkoitukset onnistuneelle modernille autokorjaamolle pyyhkivät aina vuodot heti pois

Johtopäätös: Nykyaikaiset työpajatarvikkeet ja myynninedistämistarvikkeet eivät ole samat kuin lisävarusteet. Oikea valintasi voi olla kriittinen työpajasi hyvän ulkonäön ja toiminnan kannalta, eikä sitä pidä koskaan aliarvioida.

Työsängyn tulee olla mukava ja ketterä

Työpajatarvikkeet ja myynninedistämistarvikkeet menestyksekkäälle modernille autokorjaamolle. Työpöytä soittimilla


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80