Uusi huipputekninen keittiölaite näyttää, miten juustoa valmistetaan kotona tulevaisuudessa

Keittiöalueen innovaatio sai inspiraationsa keksijän upeasta kokemuksesta ranskalaisesta keittiöstä. Hän kaipasi Ranskaa ja Sveitsiä sekä siellä syötävää juustoa. Hän ei löytänyt samoja reseptejä tai samaa makua uudelleen. Formaggio – korkean teknologian keittiölaite juuston valmistukseen on nyt tarkoitus auttaa hänen kaltaisiaan. Koska tämän avulla voit valmistaa tämän herkun kotona oman maun mukaan.

Voit nyt valmistaa monia suosittuja juustojasi itse

paljon hienoja juustoja

Miten Formaggio -keittiölaite kehitettiin

Se on työskennellyt tämän Formaggio -keittiölaitteen kehittämiseksi yli kahden vuoden ajan korkeasti koulutettujen teknisten asiantuntijoiden avulla. Se on yksinkertainen laite, joka ei vie paljon tilaa ollenkaan ja on helppokäyttöinen. Erilaisia ​​juustoja voidaan valmistaa Formaggion avulla.

Tämä sisältää klassisia variantteja moderneista juustoista, jotka on rikastettu probiooteilla ja jopa vegaanisilla. Lisäksi muita tuotteita, kuten Valmista tuoretta jogurttia ja tofua. Formaggion -keittiölaitteella valmistettavia ei voi käyttää vain keittiössä. Juusto ja siihen liittyvät tuotteet, joissa on terveellisiä ainesosia, kuten probiootti, voidaan käyttää kosmetiikassa tai jopa kasvinjalostuksessa.

Voit valmistaa juustoa Formaggion avulla kolmessa vaiheessa

Keittiökone kolme tasoa

Miksi tämän tyyppiset keittiökoneet ovat tärkeitä??

Hi-tech-keittiölaite, kuten Formaggio, symboloi suuntaa, jossa kotitalouksemme kehittyy tulevaisuudessa. Kuka tahansa voi helposti valmistaa terveellisiä luksustuotteita, joten ne eivät ole enää ylellisyyttä. Tuotannon helppous edistää erittäin yksilöllisen terveellisen elämäntavan valmistelua ja kehittämistä. Formaggio-huipputekninen keittiölaite on myös tulevaisuuteen suuntautunut, koska se on monitoiminen. Juuston lisäksi voit käyttää sitä myös monien muiden hienojen ja terveellisten tuotteiden valmistamiseen.

Ostamme Formaggion, kun se on markkinoilla. Entä sinä?

Formaggion -keittiölaite ei vie paljon tilaa keittiössä

Formaggio -keittiövälineet keittiössä

Tuorejuusto – kotitekoinen 

valmis tuote keittiökone

Herkullinen kvarkki Formaggionilta

Keittiökoneet valkoiset tuotteet

Voit tehdä upeita juustolevitteitä itse juhliin

Keittiötarvikejuusto leikkeleillä

Formaggio -keittiölaitteella voit valmistaa herkullisia probioottisia juustoja

formaggio -probioottinen juusto