30 mallia ja vinkkejä yövalon valitsemiseen

Voisitko edes kuvitella makuuhuoneen ilman kauniita yövaloja? Tämä on perinteinen elementti, jolla on toiminnallinen ja esteettinen merkitys, jonka avulla voit antaa huonesuunnittelulle itsenäisen luonteen. Jälkivalaistuksen käyttö menee viimeistään 1500 -luvulla.  Silloinkin heikko valaistus teki ilmapiiristä lämpimämmän ja miellyttävämmän yöaikaan. Kauniit yövalot herättävät välittömästi yhdistyksen rentoutumiseen ja turvallisuuteen. Tämän ansiosta voit nauttia lukemisesta yön hiljaisuudessa, katsella jännittävää elokuvaa tai yksinkertaisesti keskustella miellyttävästi ystävien tai kumppaneiden kanssa. Kaikki tämä on ehdottomasti miellyttävämpää hyvällä yövalolla. Voit myös varmistaa unohtumattomat hetket illalla sopivan ja kauniin yövalon ansiosta. Autamme sinua mielellämme valinnassasi.

Yövalot on nähtävä osana sisustusta

kaikki kirkas makuuhuoneessa - yölamppu

Jokaiseen tilanteeseen on sopiva yövalo

Ennen kuin aloitat täydellisen yövalon etsimisen, sinun on selvitettävä etukäteen, mihin tarvitset sitä. Tässä on joitain mahdollisia vastauksia ja selityksiä.

Muodosta riippumatta metallilamppu näyttää aina modernilta

Harmaa muotoilu yölampulle

Yölamppu kirjamatoille

Jos pidät lukemisesta sängyssä iltaisin ja öisin, yöpöydän valaisimen pitäisi tarjota vähemmän hajavaloa ja keskittyä paremmin tiettyihin esineisiin. Toisaalta tämä suojaa omia silmiäsi ja toisaalta estää viereistäsi tuntemasta häiriötä tästä valosta.

Tällainen yölamppu näyttää erittäin naiselliselta

DIY art - loistava yölamppu

Yövalo virkistäytymiseen

Hajavalo on myös suosittu, jos nautit television tai elokuvien katselusta tätä taustaa vasten. Se luo myös upean ilmapiirin keskusteluille ystävien ja perheen kanssa.

Älä unohda, että yövalot voivat myös säteillä erivärisiä lamppuja tai lampunvarjostimia! Jos haluat käyttää niitä koristetarkoituksiin, sinulla on laaja valikoima myös tässä suhteessa.

Orgaaniset muodot toimivat usein mallina suunnittelijavaloille

valtava sieni - yölamppu

Apua yötapaturmia vastaan

Jostain syystä sinun tai jonkun muun asunnon on ehkä noustava useammin yöllä. Ehkä talossa on pieni vauva tai lapsi, tai ehkä työsi tarkoittaa sitä, että sinun täytyy herätä paljon aikaisemmin kuin kaikki muut. Yölamppu, jossa on hienovarainen valaistus, voi auttaa sinua näkemään selvästi noustessasi, jotta et kompastuisi tai loukkaantuisi. Se antaa sinulle turvallisuuden eikä häiritse muita nukkuessaan. Esimerkiksi lastenhuoneessa hienovarainen valonlähde voisi hälventää pikkulasten pelot.

Yövaloa suunniteltaessa voidaan yhdistää monia materiaaleja

suuri ja pyöreä yölamppu

Yölampun tyyli

Sinun on tietysti valittava yövalot sisustustyylisi mukaan. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat minimalistiset modernit lamput, kuten maaseutu- ja vintage -tyylit. Nämä vaihtoehdot sopivat useimpiin moderneihin koristekonsepteihin. Jos valitset tämän tyylin yövalon, sinun on todennäköisesti helppo käyttää sitä useissa eri paikoissa.

Yölamppu on tämän makuuhuoneen keskipisteYölamppu - hieman ylisuuri

Materiaali

Materiaalivalikoima on suuri ja se lisää myös suunnittelukonseptisi vapautta. Yölamput voivat olla puusta, metallista, lasista, keraamisesta tai PVC: stä. Tietenkin on myös yhdistettyjä vaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda viittauksen sisustuksesi eri koristeellisiin piirteisiin samanaikaisesti. Sama koskee myös yövalojen värejä ja muotoja.

Voit myös laittaa yövalon lattialle

Pieni ja viehättävä yölamppu

Muita vinkkejä ja ideoita

Myös yövalojen koristeelliset mahdollisuudet laajenevat nykyaikaisella tekniikalla. Valon voimakkuus ja väri voidaan asettaa eri tavalla. Eri malleissa voit vaihtaa niiden välillä painamalla painiketta tai muilla tavoilla. Valaisimella voi siksi olla erilaisia ​​koristeellisia vaikutuksia. Joissakin malleissa lampunjalkaa voidaan jopa taivuttaa, mikä tarjoaa toiminnallisia ja puhtaasti koristeellisia etuja.

Metallipinnoitteiset valaisimet ovat sisustuksessa suuria korostuksia

Yölamppu - kultainen lamppu - loistava idea

Oikea paikka yölampulle

Kun valitset paikkaa, sinun on oltava erittäin käytännöllinen. Mieti tarkasti tilanteita, joissa käytät yövaloa. Mihin tarvitset valoa, käytätkö lamppua yksin vai jonkun muun kanssa? Jos luet kumppanisi kanssa samanaikaisesti, yövalo voidaan sijoittaa seinälle kahden välille. Lastenhuoneessa se voidaan sijoittaa yöpöydälle kahden sängyn väliin.

Jos tarvitset enemmän itsenäisyyttä, tarvitset luonnollisesti useita yölamppuja asunnon sopiviin strategisiin paikkoihin. Useissa moderneissa ja pienissä makuuhuoneissa ei ole yöpöytiä. Yölamppu voidaan kiinnittää seinään tilan säästämiseksi. Voit myös valita suuremman lattiavalaisimen, joka toimii myös tukipisteenä huoneessa.

Yövaloilla on siis entistä laajempi potentiaali sisustuksessa. Käytä tätä rikastuttaa elämääsi ja tehdä siitä mukavampaa.

 Anna inspiraation ideoistamme!

On mukavaa, kun yölamppu vastaa väriltään ja muodoltaan muita koriste -elementtejä

Yölamppu - maaseudun idea

Lattiavalaisimet ovat usein erityisen käytännöllinen ratkaisu

Yölamppu - loistava valaistus makuuhuoneessa

Yölamppu - valkoinen ja sininen

Yölamppu - kaksi taideteosta

Yölamppu puisella yöpöydällä

Lamppu on täydellinen koriste tähän yksiväriseen suunnittelukonseptiin

Yölamppu - leveä valkoinen valo

Yölamppu upeasta metallista

Yölamppu - pitkä musta lamppu

Yölamppu - mielenkiintoinen malli

Kultainen muotoilu yölamppu

On olemassa upeita sisustuskonsepteja, joissa on useita yövaloja

Yölamppu - loistava pari sängyn päällä

Yölamppu - paljon tekstiiliä sisällä

Yölamppu - valkoinen makuuhuone

Yölamppu - upea valaistus

Yölamppu - upeita ideoita sen kanssa

Yölamppu on yksi sisustuksen erottuvimmista osista

Yölamppu upeassa kehyksessä

Yölamppu upealla yöpöydällä

Yölamppu upeassa makuuhuoneessa

Kaunis vihreä väri yölamppu

Yölamppu kahden sängyn välissä

Soikea lampunvarjostin on tämän huoneen suorakulmaisten koristemuotojen vastakohta

Musta kaunis soikea yölamppu

Vintage -tyyli - yölamppu

loistava idea yölampuksi

ihana pyöreä yölamppu valkoisella värillä

kaunis Consu-kaltainen lamppu yölamppu