Enemmän kuin vain valo – täydellinen valaistus

enemmän kuin vain valosuunnittelijavalaistus, joka valitsee täydellisen valaistuksenAlkuperäiset valaistustyypit kotona

Asuntosi on täysin kalustettu, vain rautakaupan tapettiliittimissä olevat lamput roikkuvat edelleen katossa? On korkea aika kääntyä sisustuksen (melkein) tärkeimpään osaan: valita täydellinen valaistus. Kiinnitä erityistä huomiota kattovalaisimen etsintään.

Valo luo tunnelmaa, oikea valo varmistaa, että olet onnellinen kotona.

Enemmän kuin vain valo – täydellinen valaistus

enemmän kuin pelkkä valo valitsemalla täydelliset puuvillavalaisimet

Valaistus aistillisena kokemuksena

Todellakin? Eikö valaistuksen pitäisi ensinnäkin tarjota vain hyvää näkyvyyttä? Vastaus on: optimaalisesti valitut lamput ja valaisimet voivat tehdä paljon enemmän. Jos löydät tasapainon hyvän valaistuksen ja tyylikkään muotoilun välillä, tämä on ainoa tapa antaa huoneelle karismaa ja persoonallisuutta. Kauniit kattolamput kaikille rikastavat koko elinympäristöäsi. Tulet kotiin, sytytät valon ja tunnet huoneen täyttyvän kirkkaudella ja elämällä. Kattoon sopiva valaisin, joka sopii sisustukseen ja toistaa arkkitehtuurin ja huonekalujen teeman, on todellinen aarre kotona. Pelaa modernien kattovalaisimien tarjoamilla monipuolisilla mahdollisuuksilla, anna itsesi inspiroida!

Ylellisyyttä, ylellisyyttä ja dramaattista tunnelmaa

Enemmän kuin täydelliset valaisimet, jotka valitsevat täydelliset valaisimet, ovat houkuttelevia

Kattovalaisimelle asetettavat vaatimukset 

– Optimaalinen lisäys huonekaluihin, tyyliin sopiva

– Katseen katseenvangitsija

– huoneen hyvä valaistus

– korkealaatuinen

– Helposti vaihdettavat valonlähteet

Nykyaikaiset kattovalaisimet täyttävät helposti nämä kriteerit. Voit valita laajan valikoiman, jotta kaikki suunnittelutoiveet eivät jää toteutumatta. Tyylikäs, ylellinen lamppu on yhtä mahdollista kuin klassinen, hillitty versio. Ehkä runsas kattokruunu sopii sinulle. Tai haluat hyvin harkitun valaistuskonseptin, joka yhdistää useita valonlähteitä.

Massiivinen klassinen kattokruunu

enemmän kuin pelkkä valo valitsemalla täydelliset valaistuslamput kattokruunut

Valon ja mielialan vuorovaikutus

Liian kirkkaasti valaistu huone voi olla yhtä epämiellyttävä kuin huone, jossa on hajanainen hämärä. Siksi harkitse ensin tarkoitusta, jota tavoittelet valaistuskonseptillasi. Mitkä ovat vaatimuksesi? Haluatko hyvän näkymän, mutta myös viihtyisän ilmapiirin ruokasalissa? Jos kattovalaisin näyttää viihtyisältä olohuoneessa?

Loistavat pinnat, kirkas tunnelma ruokasalissa

enemmän kuin vain valo valitsemalla täydelliset valaistuslamput valkoinen sisustus

Haluatko makuuhuoneen valaistuksen, joka luo romantiikkaa, jopa eroottisuutta? Tämän pienen kyselylomakkeen pitäisi auttaa sinua löytämään täydelliset valot asuinalueellesi. Samanlaisia ​​näkökohtia sovelletaan myös huoneisiin, kuten lastenhuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen tai eteiseen. On hyvä, että voit valita laajan valikoiman valoja. Lopulta henkilökohtainen maku on ratkaiseva tekijä.

Toimiva muotoilu ja pehmeä valo

enemmän kuin pelkkä valo täydellisten alkuperäisten valaistuslamppujen valinta

Kirkkaus luo iloa

Hämärän valaistuksen ja huonon mielialan välillä on yhteys. Tiedät todennäköisesti pahamaineisen talviblusiin, kun aurinko on tuskin näkyvissä pitkään aikaan. Toisaalta omissa neljässä seinässäsi se on omissa käsissäsi! Tarjoa valaistus, joka saa sinut vain hyvälle tuulelle. Valoisa, ystävällinen, persoonallinen.

Koristeellinen riippuvalaisin klo Lumi saatavilla

enemmän kuin vain valosuunnittelija valaisimet lamput riippuvalaisin

Valitsemalla kattovalaisimesi asetat aksentteja, luo hyvinvoinnin ilmapiirin ja näyttää maun. Älä jätä oikeaa valaistusta sattuman varaan, vaan tee tietoinen päätös!

Tämä design-lattiavalaisin osoittaa sen houkuttelevuuden ja kullatun pinnan

enemmän kuin vain valosuunnittelijoiden valaisimet lamput lattiavalaisin kullattu

    Minimalistinen ruokailutila – mitä sanoisit nurkan leikkisästä lattiavalaisimesta??enemmän kuin vain valo suunnittelija valaisimet lamput moderni ruokasali