Ilmavalaistus edulliseen hintaan

Visuaalisesti miellyttävä tunnelma vaikuttaa positiivisesti sieluumme ja siten terveyteemme. Voimme löytää oikean paikan rentoutumiseen vain ympäristössä, jossa tunnemme olomme täysin mukavaksi. Voimme vapaasti suunnitella omat neljä seinäämme suosikkiväreissämme ja asioilla, joista pidämme. Jotta tietyt tyylielementit tulevat omiksi, ne on usein valaistu. Erilaiset kattolamput luovat kodikkaan valaistusilmapiirin. Mikään ei ole parempaa kuin kuunnella musiikkia tai katsella televisiota romanttisessa hämärässä valossa raskaan työpäivän jälkeen. Valaistut kalusteet, kuten hahmot, terraariot ja akvaariot, ovat erityisen houkuttelevia. Valaistuja istutuskoneita on saatavana jopa kaupoista. Jopa pienet valot luovat turvallisuuden ilmapiirin – eikä vain jouluna, kun suuri joukko ihmisiä valaisee talonsa julkisivut ja sisätilat loistavasti. Mutta kauniilla on myös hintansa. Joissakin tapauksissa valaistus on merkittävä osa sähkölaskua. Siksi on järkevää käyttää energiaa säästäviä vaihtoehtoja valaistusta ostettaessa. Ja Virrankulutus mitataan käyttöajasta ja tehosta watteina. Laske virrankulutus kilowattitunteina ottamalla wattiteho kertaa käyttötuntien määrä kertaa 0,001. Ajastimet auttavat estämään tarpeettomat palamisajat.

energiatehokas led-valaistus

Siksi LED -valot ovat parempi vaihtoehto

Yleensä energiansäästölamput ja LED-valot ovat edullisempia kulutuksessa kuin perinteiset hehkulamput. Lisäksi LED -lamppujen käyttöikä korkeampi kuin muilla valonlähteillä. Jopa halvimpien LED -lamppujen käyttöikä on noin 15 000 tuntia. Mutta on myös LED -valoja, jotka palavat 20000 tai jopa 50000 tuntia. Korkealaatuinen LED -lamppu, jonka käyttöikä on 50 000 tuntia, kestää 34 vuotta ja sitä käytetään päivittäin noin neljä tuntia. Vertailun vuoksi energiansäästölamppu kestää vain noin 10 000 tuntia. Lisäksi LED -valon tehokkuus on paljon suurempi. Tämä on noin 80-100 lumenia wattia kohti. 12-16 watin LED -valo korvaa vanhan 100 watin hehkulampun. Energiankulutus on jopa kahdeksan kertaa pienempi. LED-lamppu saavuttaa kirkkautensa paljon nopeammin kuin energiansäästölamppu.

led -valaistus säästää energiaa

Useimmat LEDit ovat myös himmennettäviä. Tämä tarkoittaa, että voit säätää lampun kirkkautta jatkuvasti. LEDit soveltuvat erityisen hyvin ilmakehän valaistukseen. Ne pystyvät tuottamaan kaikki vaaleat värit ja niillä on laaja spektri eri värilämpötiloilla. Toisin kuin elohopeaa sisältävät energiansäästölamput, LEDit eivät sisällä haitallisia aineita. Hävitys tapahtuu elektroniikkajätteen kautta. Joka tapauksessa LEDit kestävät pidempään kuin vastaavat valaistustuotteet. Ne ovat iskunkestävämpiä kuin halogeenit eivätkä kuumene yhtä paljon kuin muut lamput. Joten on monia hyviä syitä ostaa tämä nerokas valonlähde.

Vertaa sähkön hintoja ja säästä rahaa

Jokainen, joka luo tunnelman LED-valojen tai muiden energiaa säästävien valonlähteiden avulla, voi säästää paljon rahaa. Toinen kustannuksiin vaikuttava tekijä on tariffi. Monissa tapauksissa sähkö maksaa peruspalveluntarjoajalle enemmän kuin kilpailijalle. Monet ihmiset pysyvät uskollisina kalliimmille tariffeille pelkästään mukavuuden vuoksi koko eliniän. Tällä tavoin he antavat vuodesta toiseen paljon rahaa, joka olisi parempi käyttää muualla. Jos vaihdat palveluntarjoajaa, vuotuiset säästöt ovat jopa useita satoja euroja kulutuksesta riippuen. Siksi se kannattaa Sähköntoimittajien vertailu erityisesti. Sähkön vertailu on ilmaista ja sitomatonta. Muutaman minuutin kuluessa saat useita tarjouksia tarjoajilta, jotka sopivat alueellesi ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi. Laskin käyttää yhteensä yli 17 000 tariffia.

koristeellinen led -valaistus olohuoneessa

Tietokoneen käynnistämiseksi vaaditaan joitakin tietoja postinumerosta tai asuinpaikasta, kotitaloudessa asuvista ja kulutuksesta kilowatteina vuodessa. Jos saatavilla on halvempi tariffi, voit vaihtaa sähköntoimittajaa välittömästi, jos vanhan sopimuksen irtisanomisaikaa on noudatettu. Muutama hiiren napsautus riittää, ja uusi palveluntarjoaja järjestää myös siirtymisen uuteen tariffiin. Joten sinun ei tarvitse edes irtisanoa vanhaa sopimustasi itse. Monet ihmiset käyttävät tilaisuutta ja vertaavat yksittäisten sähköntoimittajien ehtoja vuosittain. Alempien sähkökustannusten lisäksi uudet asiakkaat hyötyvät usein houkuttelevasta tervetuliaisbonuksesta. Muutos on riskitön, koska saumaton energian saanti on lain mukaan taattu.

kauniit led -valaisimet

led led -valaistus