Kattolamppu käytävällä: luo kodikas valaistusilmapiiri sisäänkäynnille!

Asuessaan ja sisustettaessa käytävä on usein laiminlyöty verrattuna muihin huoneisiin, joissa asut pidempään. Sisäänkäynti on itse asiassa jokaisen kodin käyntikortti. Koska tämä tila on ensimmäinen, jonka kävijät näkevät. Ei vain sitä. Käytävää tai käytävää ei pidä aliarvioida, koska sinne tulet ja menet uudelleen, avaimet, kengät ja takit säilytetään täällä, viimeinen katse peiliin tapahtuu täällä ja laukun säilytystila stressaava päivä on tietysti täällä taas. Oikea valaistussuunnittelu tällä tärkeällä rajapinnalla on siksi perustavanlaatuista. Tarkastelemme tätä lähemmin seuraavilla riveillä ja annamme sinulle tärkeitä neuvoja siitä, tarvitsetko kattolampun käytävällä ja mitä muita valonlähteitä suositellaan.

Löydä oikea kattolamppu käytävästä

kattolampun käytävän valaistuksen suunnittelu oikein

Kattovalaisin käytävällä perusvalaistuksena

Riippumatta siitä, onko sinulla pitkä, kapea käytävä vai tilava eteinen, oikea valaistus on välttämätön. Ja useimmissa tapauksissa salaisuus piilee sekoituksessa tai tarkemmin sanottuna eri valonlähteiden yhdistelmässä. Tämä periaate ei koske vain sisäänkäyntiä, vaan myös kaikkia muita huoneita.

Toiminnasta riippuen jokaisella huoneella on sitten erityiset valotarpeet.

Onnistunut valaistussuunnittelu takaa täydelliset valaistusolosuhteet, mutta myös kodikkaan tai vaatimuksista riippuen stimuloivan valaistustunnelman. Kannattaa siis ensin miettiä sopiva, kiinteä perusvalaistus. Tässä tapauksessa tämä on kattovalaisin käytävällä. Suoraan kattoon kiinnitettynä se tuottaa tasaista valoa ja tarjoaa hyvän kevyen pohjan, jolle voit rakentaa.

Moderni muotoilu ja täydellinen toiminta yhdessä

kattolamppu käytävän seinän suunnittelu

Tässä on tärkeää niin kutsuttu värilämpötila, joka mitataan Kalvinissa. Kalvin -arvojen tasosta riippuen valittu valo on joko lämmin valkoinen, neutraali valkoinen tai kylmä valkoinen. Pienempi luku tarkoittaa, että valo on lämpimämpää ja viihtyisämpää, ja suurempi luku osoittaa kirkkaampaa, heräävää valoa.

Valitse eri valaistus jokaiseen huoneeseen

kattolamppu käytävä värilämpötila kalvin

Värilämpötilan lisäksi muilla kriteereillä on myös tärkeä rooli oikean kattovalaisimen valinnassa käytävällä, kuten energiansäästö ja kodikkaan tunnelman luominen. Onneksi markkinoilla on jo LED-valoja ja energiansäästölamppuja, jotka takaavat korkean suorituskyvyn alhaisilla kustannuksilla. Löydät tietysti nämä valot kaikissa värilämpötiloissa. Valaisimien himmennettävät versiot, mukaan lukien haluttu värillinen valo, tarjoavat kodikkuutta.

Kokeile eri valon sävyjä, jopa valon kanssa

modernit kattovalaisimet käytävällä

Yhdistä kattolamppu muihin valonlähteisiin

Kuten jo mainittiin, vain yksi kattolamppu käytävällä ei koskaan riitä hyvään valaistukseen. Tätä varten tarvitset ehdottomasti oikean lisävalon, ja se voidaan saada eri valonlähteistä. Esimerkiksi seinävalaisimia käytetään erittäin usein kattolampun lisänä, samoin kuin paljon epäsuoraa valaistusta, kuten LED -nauhoja, upotettuja kohtia, katto- tai kohdevaloja. Viimeisiä suositellaan erityisesti, jos haluat laittaa parrasvaloihin konkreettisia esineitä, kuten taideteoksia tai kuvia.

Anna käytävällesi erityinen, taiteellinen kosketus!

kattolamppu käytävä led -valot

Niille, jotka eivät yksinkertaisesti halua olla kattolamppua käytävällä, perusvalaistus voidaan luoda riippuvalaisimen avulla. Käytävän tai salin muodosta ja koosta riippuen voit valita oikeat riippuvalaisimet, jotka muuten soveltuvat myös kattovalaisimiin.

Seuraavat pätevät yleisesti käytävään: on parasta käyttää neutraalia valkoista päivänvaloa! Tämä tuo tasapainoisen, iloisen valaistuksen tunnelman huoneeseen ja takaa kodikkaan tunnelman aivan sisäänkäynnin kohdalla. Himmennettävä ja yhdistettynä muihin valonlähteisiin auttaa saavuttamaan tasapainon ja vieläkin miellyttävämmän kotiinpaluun.

Voit myös käyttää valoa kodin käyntikortin suunnitteluun!

kattolamppu käytävä suorakulmainen

kattolamppu käytävällä optimaalinen valaistus

Yhdistä useita valonlähteitä käytävällä

kattolamppu käytävällä pöytävalaisin kohdevalot

kattolamppu käytävällä epäsuorat valonlähteet

Pidä huolta siitä varmasta asiasta

ylellinen kattolamppu käytävällä

Seinävalaisimia voidaan käyttää myös käytävän perusvalaistuksena

kattolamppu käytävällä seinävalaisimet seinän suunnittelu

Eteistä laajentaa optisesti suurempi peili

kattolamppu käytävällä riippuvalaisin seinäpeili panoraama

Upotetut paikat lisäävät mukavuutta

kattolamppu käytävässä upotetussa käytävässä

kattolamppu käytävällä upotetut kohdevalaisimet

Hienovarainen, minimalistinen maku

Kattolamppu käytävällä

kattolamppu käytävässä riippuvalaisimet

kattolamppu käytävässä riippuvalaisimet

kattolamppu käytävällä ja seinävalaisin

Riippu- tai kattolamput, joissa on satumaisia ​​koristeita, tuovat ainutlaatuisen tunnelman

kattolamppu käytävällä riippuvalaisimet koristeilla

Kattovalojen avulla voit taitavasti lavastella valokuvia tai taideteoksia

kattolamppu käytävän kohdevaloissa