Modernit origamivalot näyttävät Umut Yamacilta

Nykyaikaiset valot, jotka näyttävät oikeilta linnuilta

Uusia sisustustrendejä ja -malleja esiteltiin myös tänä vuonna Milanon trendikkäässä Salone del Mobile -huonekalumessussa. Maailmankuulut ja nuoret suunnittelijat esittelivät uusimmat mallistonsa moton “emotionaalinen kestävyys” mukaisesti. Vierailijat saivat löytää tyylikkäitä ja innovatiivisia huonekaluja, tyylikkäitä kodin lisävarusteita ja paljon muuta. Pidimme erityisesti ainutlaatuisista origami-tyylisistä lampuista. Nämä ovat Lontoon asukkaalta Suunnittelija Umut Yamac suunniteltu Moooille – modernit linnun muotoiset valot. Niin kutsutut ahvenvalot saivat muotoilun ystävien ja lamppufanaatikkojen sydämet lyömään nopeammin. Ne tekevät vaikutuksen huomaamattomalla ulkonäöltään ja antavat huoneelle ainutlaatuisen, keväisen tunnelman.

Nykyaikaiset valot linnun muodossa

modernit valot origami riippuvalaisimet linnut kattokruunu lattiavalaisimet

Valaisimet on valmistettu synteettisestä paperista, messingistä ja ruostumattomasta teräksestä, joten ne näyttävät samalla vakailta ja leikkisiltä. Koskettamalla linnut alkavat heilua, mikä luo vieläkin onnellisemman vaikutuksen. Valoja ei ole saatavana vain riippuvalaisimina, vaan myös seinävalaisimina ja lyhtyinä.

Valaisimet näyttävät upeilta paitsi ryhmissä myös yksittäin

modernit valot origami -designlamput valaisevat seinävalaisimen

 Kevyt kosketus saa linnut liikkeelle

modernit valot origami -suunnitteluvalot led -valot riippuvalaisimet

Suunnittelija täytti täysin lampun luomuksillaan messumoto. Emotionaalinen ja kestävä, sopusoinnussa luonnon kanssa, hehkuvat “linnut” vaikuttavat harmonisesti ja sopivat hyvin mihin tahansa moderniin sisustukseen. Ripaus lapsuuden nostalgiaa ja Kaukoidän tunnelmaa voi myös tuntea, mikä tekee lampuista vieläkin ihailtavampia. Ei ihme, että origamivalot ovat kiistaton katseenvangitsija jokaisessa huoneessa ja kiinnittävät välittömästi kaikkien huomion.

Mitä teet siitä? Haluatko myös saada tämän kaltaisia ​​moderneja valaisimia? Jos on, niin sinun pitäisi katso ympärillesi Moooi. Löydät varmasti muita erittäin tyylikkäitä huonekaluja ja kodin lisävarusteita neljään seinään.

Kaikki Vogel -lamput ovat saatavana vain valkoisina

modernit valot origami -suunnittelijalamput moderni design -lintu

modernit valot origami -suunnittelijalamput umut yamac -suunnittelija

modernit valot origami -suunnittelijalamput linnut suunnittelijavalot

modernit valot origami -suunnittelijalamput linnut suunnittelevat riippuvalaisimet riippuvalaisimet

modernit valot origami -suunnittelijalamput linnut riippuvalaisimet

modernit valot origami -lattiavalaisimet linnut suunnittelijalamput